090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (14. 6. – 20. 6. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden pred nami prinaša energije, ki bodo za vas kot zemeljsko znamenje, dokaj težke. Ljubosumje, zavist in druga negativna čustva bi lahko nosila vašo tedensko titulo čustev, pa vendar … Hvala bogu imate možnost rabe in izostritve svoje potrpežljivosti, ki bo kot zračne blazine za vaše potovanje skozi življenje ta teden.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Skozi teden boste šli z občutkom manjše obremenitve, kaj izbrati, katera pot je prava, kje vas čaka cilj vaše želje. Morda pa bi se vam lahko ojačal tudi občutek, da imate veliko priložnosti in izbir. Zmaga in uspeh sta vam s pravim fokusom in načinom zagotovljena. Ne pozabite tudi na stabilnost tako fizične kot psihične ravni.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Pričakujete lahko finančno in materialno spremembo, vsaj na energijskem nivoju. To lahko služi kot predpozicija za kasnejšo gradnjo temeljev na fizični ravni. Sentimentalnost lahko ta teden pri vas v večjem delu izstopa bolj kot v obliki spominov na vašo preteklost. Morda pa se v vaši preteklosti skrivajo odgovori, kako spremeniti prihodnost. Vzemite si čas zase.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Vaša zdolgočasenost je posledica zavedanja, da ste sposobni in da ste morda že dosegli veliko, kar ste si želeli, sedaj pa morda hrepenite po še več ali novih oblikah novih doživetij. Pa vendar, vaša stabilnost ima v prihajajočem tednu veliko vlogo, kajti če boste odstopili od svoje poti, boste morda ne samo zdolgočaseni, temveč tudi ujeti v občutje razočaranje. Življenje ni igra in šteje vsak trenutek.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Igri usode se ta teden žal ne boste mogli izogniti. V katero smer vas bo peljala, pa je predvsem odvisno od vaše notranje povezanosti s seboj. Predvsem pa vaše svetlobe, s katero je treba zasijati v svet. Morebitne težke energije lahko prebrodite tudi tako, da se posvetite sebi in prečistite svojo notranjo črnino ali sivino do te mere, da končno zasijete takšni, kot ste. Poskusite …

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Če ste osvojili delovanje v senci, bo to ta teden lahko bilo zahtevano toliko bolj močneje ali pa bo pripeljalo do nekih sporov in borb, tako z okolico kot v vas samih. Soočenje s potrebnimi zadevami ali stvarmi v vašem življenju se lahko zgodi prav v tem tednu, zato pazite na svoje namere, odločitve in predvsem na cilje, ki ste si jih zastavili. Bolje vrabec v roki kot golob na strehi.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Prihaja čas, ko boste lahko nazdravljali in se veselili. Praznovanje se vam lahko pripeti že v tem tednu ali pa v obdobju, v katero vstopamo. Zagotovo bo treba tudi v hudih urah obdržati upanje, ki mora ostati stabilno. Naj vas upanje navdaja, da zmorete in dosežete vse, za kar bi se radi veselili. Energije so vam naklonjene, zato izkoristite ta čas. Tukaj in zdaj!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Obdobje oziroma ta teden vam prinaša priložnost, da si izoblikujete pravo avtoriteto, s katero boste nadaljevali svojo pot življenja. Avtoritete vam ni treba vedno ali v vseh primerih izoblikovati na silo ali s silo v okolici. Delujte umirjeno in skladno sami s sabo, saj tako boste že v tem tednu vstopili lahko v bolj plodno, produktivno obdobje vašega življenja.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Srčna čakra je četrti energijski center našega energijskega telesa, ki bi pri vas lahko ta teden izstopala veliko bolje in raznoliko, glede na njeno žarčenje. Blokade v njej in njeno premočno ali prešibko delovanje bodo tako glavna tema vašega čustvenega sveta in vredno se je žrtvovati, da jo tudi očistite. Posvetite se svojemu dojemanju fizičnega in tudi duhovnega sveta.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Kot eno od zemeljskih bitij se pogosto raje osredotočate s pogledom v svet in tako ne izkoristite tudi možnosti petega energijskega centra, ki vam omogoča vpogled vase in prepoznavanje brezpogojne ljubezni v okolici. Blokade, premočno ali prešibko delovanje vam prekinjajo stik s seboj, posledično pa vas vse bolj potiskajo v trpljenje v tišini ali nošenju bolečine v sebi. Očistite se in se posvetite sebi.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Tudi pri vas so energije predaje mojega sporočila za ta teden usmerjene v vašo drugo energijsko čakro, sakralno ali spolno čakro. Kot ostala znamenja z blokadami in vsem, kar ni uravnovešeno delovanje posameznega centra, imate tudi vi nalogo, da se posvetite sebi, sprostite morebitne blokade in dovolite, da se premaknete naprej. Luč na koncu tunela že sveti, rešitev sledi.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ko boste prepoznali v svojem življenju stvari, ki jih posedujete in vam jih življenje podarja, boste mogočno nagrajeni. Marsikatera vaša srčna ali dušna želja se v prihajajočem tednu lahko izpolni. Pa vendar prepoznajte signale ali malenkosti, ki vam jih življenje ponuja. Zaupajte.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.