090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (21. 6. – 27. 6. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V prihajajočem tednu, boste zaradi prepogostega ignoriranja samih sebe pogosto ujeti v motnje svojega delovanja. Vaše življenje je sklop različnih zaznavanj. Čas je, da se posvetite sebi in izostrite svoje čute, ki jih nočete spoznati ali sprejeti, a so delo vašega poslanstva. Vpogled vase vam lahko prinese tudi nove rešitve.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Kot vedno bodo tudi v tednu pred vami lahko prevladovale materialne potrebe, želje in cilji. Srečo imate, ker vam je tovrstna blaginja v prihajajočem času naklonjena, pa vendar pazite, da ne boste prehitevali ali pa izsiljevali dogodkov. Nakazano je, da boste proti koncu tedna vse skupaj bolj občutljivo sprejemali, kar lahko vodi v konflikte.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Posamezniki in posameznice tega znamenja se lahko v prihajajočem tednu soočate z nepredelano preteklostjo, srčnimi izgubami tudi trenutnega stanja in posledično bolečinami. Kaj dosti si ne dovolite zapadati v težke negativne energije, temveč usmerite pozornost v uravnovešanje svojih občutij z resničnostjo. Predvsem sta potrebna zavedanje in prizemljenost. Zmorete!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Dušice tega znamenja imate pred seboj obdobje, kjer vam je blaginja naklonjena preprosto tukaj in zdaj. Vse in vsi pa so vam dosegljivi le, če boste opustiti pretekle bolečine neuspehov in prizadetosti. Morda res ne boste dosegli vseh srčnih ali dušnih želja, zagotovo pa boste napredovali z majhnimi koraki. Hvaležnost je lepa čednost, tega v svojem primeru ne pozabite.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Ko boste očistili svojo korensko čakro, ki vam zaradi premočnega ali preslabega delovanja oziroma blokad povzroča razne strahove, dvome in depresivna stanja, lahko pa tudi že v fizičnih obliki različne bolezenske simptomatike, se boste lahko prizemljeni soočili s svojimi občutki čustvenih izgub, ki v teh dneh vse bolj izstopajo in zaradi katerih ste bolj čustveno občutljivi.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vaše znamenje ima v prihajajočem tednu nalogo vodenja in postavitve trdnih temeljev za prihodnost. Ni pomembno ne področje ne odnos. Pomembno je, da se zadeve zaključijo, da v projektih napredujete in da si postavite temelje tudi za nadaljevanje v obdobju jeseni, saj se zdi, kot da se odpravljate za naslednja dva meseca na oddih oziroma na obzorju vašega življenja ni večjih premikov oziroma skokov.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Pot življenja vas lahko v prihajajočem tednu postavi na raznorazna križišča vašega življenja, kjer so tudi slepe ulice in možnosti nazadovanja. Nakazano v energijah vam je tudi, da sledijo neke materialne in finančne spremembe, ki vam bodo lahko povzročale mentalne konflikte. Vzemite si čas, da razmislite, preden delujete.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Vaše znamenje je potisnjeno k samostojnemu delovanju, pokončni drži in borbenosti za pravilne in prave cilje ter načrte. Zagotovo pa se boste čustveno soočali tudi z občutja ljubosumja in zavisti, kar pa je lahko posledica odzivov okolice na vaše delovanje. Pazite se negative, ki bo posebej na poslovnem področju lahko zelo prisotna, kot polena na vaši poti življenja. Pa saj znate vse preskočiti, če želite, kajne?

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Želite si bližine, čutnosti, nežnosti in povezanosti. Mnogi boste imeli ta teden občutek prisotnega strahu. Slednje je najbolj naklonjeno tistim, ki ste šele v nekih začetkih odnosov ali projektov. Strahovi, dvomi in predvsem tisti negativni občutek neprijetnosti preverite tako, da se poglobite vase in razčistite stvari pri sebi. Morda s seboj nosite kovček preteklosti, ki ga je treba odložiti.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Čas je, da izstopite iz množice in zasijete. Vaša paleta vaših sposobnosti, še posebej pa luč vaše osebne unikatnosti, so vam lahko ta teden v veliko korist. Odprejo vam lahko marsikatera vrata in vas popeljejo na marsikatero pravo pot. Dovolj je delovanja v senci. Saj si vendar želite premikov in čas pred nami vam bo ponujal drobne priložnosti. Prepoznajte jih in napredujte!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Notranja energija, notranja moč in vztrajnost bodo vaše vodilo prihajajočega tedna. Potrpežljivost bo za marsikoga potrebna osvojena lekcija časa, ki prihaja. Ko boste znanje in izkušnje črpali iz preteklosti, vam bo marsikaj olajšano in posledično boste imeli tudi večjo motivacijo za doseganje ciljev. Zgodovino pišete vsak trenutek svojega življenja.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Naklonjenost po novosti bo v tem tednu še posebej izstopala v vašem življenju. Začetki z ljubeznijo ali celo novi ljubezenski začetki vas bodo navdajali in potrebovali upanje. Upanje pa bo za marsikatero posamezno dušico tudi problematično, saj ste ga morda pustili že zdavnaj nekje v preteklosti, toda zdaj ga morate znova najti. Zbudite se v nov dan z upanjem, kajti upanje umre  zadnje.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.