090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Velik poletni energijski horoskop za 2021

Odkrijte, kaj vam bo prineslo poletje! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Dobrodošli v zelo obetavnem poletju. Med poletnimi meseci bo treba stati s stabilnimi nogami na  trdnih tleh, polni upanja in posledično s pravilno rabo avtoritete, ki ji boste nekateri primorani  ponovno obnoviti temelje. Tudi čustveno področje bo delovalo tako, kot da ste na medenih tednih, z vero in upanjem v položaj, v katerem se nahajate. Ne pozabite na pretočnost in odprtost svojega srca. Pri zdravju ohranite notranjo vero in privoščite si dovolj počitka. Osredotočite se na zdravo prehrano in pijačo. Finančno in poslovno sta vam nakazana napredek in stabilnost. Pazite le, da se ne ujamete v lastne blokade delovanja zaradi nepotrebnih strahov in dvomov.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

V tem poletju vam je nakazano, da se vam lahko ozdravi ter odpre vaša srčna čakra, ki vam bi lahko omogočila napredek in praznovanje. Vse skupaj pa bo samo odskočna deska za vaš premik naprej v življenje. Zato vse tiste bolj trmaste dušice le pazite, da se ne ujamete v kakšni avanturi zaradi prizadetega ega ali občutka srčne bolečine. Potrudite se in preden karkoli storite, najprej pri sebi razjasnite stvari, potem pa ukrepajte. Zdravje bi vam lahko bolj izpostavljeno stresu, kot posledica vašega neodpuščanja, zato povečana občutljivost na alergene ni odvzeta. Pričakujte čudeže pri diagnostikah. Poslovno ali finančno lahko doživite manjše razočaranje, ki ga boste s pravimi ljudmi kaj hitro pozabili in poiskali nove poti. Zagotovo so za vas nakazane nove priložnosti in napredek.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Poletne energije vam najbolj morda ne bodo delovale naklonjene, saj pri vas šele ob koncu poletja sledi prava transformacija energij. Seveda se vam do takrat priporoča delovanje v senci, z osredotočenostjo na svojo sakralno čakro. Delo na sebi bo prineslo k temu primerne rezultate. V ljubezni boste ujeti v lastne dvome, ali že imate dušnega partnerja oziroma kako priti do njega. Zato naj vas prevelika obremenjenost z denarjem in poslom ne okrade vaše strasti do življenja. Največ boste za zdravje naredili s telesno dejavnostjo, izpostavljanju soncu in raztezanju. Skrb zase naj ne bo nekaj samoumevnega. Poslovno in finančno boste imeli morda občasno le neke manjše zakasnitve, ki pa vam bodo omogočile tudi prosti čas s prijatelji in na koncu celo neko dodatno pridobivanje informacij.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Energija Univerzuma vas kliče, da jo sprejmete skozi kronsko čakro, ki je pri marsikom od vas lahko blokirana ali pa ne deluje pravilno. Ko to spravite v normalo, se vam bodo odprli novi začetki, celo na različnih področjih. Priložnosti vas bodo spremljale na vsakem koraku. Če ste eden tistih, ki ste v nekem ljubezenskem krču, boste imeli priložnost, da s pomočjo prijateljev razrešite marsikateri čustveni zaplet. A še vedno ne pozabite na dejstvo, da je varno ljubiti in da tudi čustveni razpleti potrebujejo čas. Zdravje vas opozarja, da namenite več pozornosti prehrani, a vendar umirite svoje neurejene odnose. Slednje lahko ozdravite, tako kot zdravje, z alternativno medicino. Poslovno in finančno pa za vas prihajajo v tem obdobju pošta ali novice, ki vam bodo preko ženske osebe omogočile tudi novo poslovno priložnost. Lahko dosežete srečo, ki vam bo prinesla notranji mir.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Poletni meseci so za vas nakazani kot obširnejša priložnost utrjevanja in sklepanja novih prijateljstev, ki pa bodo za realizacijo potrebovala svoj čas. Zagotovo so to idealni meseci, ko lahko potrpežljivo načrtujete svoje življenje. Dušice tega znamenja se boste tako na ljubezenskem področju tudi razdelile na dva pola. Skupno obema bo le, da najprej ljubite sebe in tega ne pozabite. Določeni boste dosegli neke želene sprave in tako zaključili z nekim nezadovoljstvom. Spet drugi pa boste lahko spoznali, da ste bili prevarani, kar morda ste slutili ali pa sploh niste pričakovali. Za zdravje boste največ naredili, če se odpoveste kofeinu, razstrupljate telo in dejansko uživate v trenutkih brezpogojne sreče, za katere pa boste morali tudi sami kaj narediti. Morda se vam lahko nekje na sredini tega poletnega obdobja pojavijo manjše prepreke in ovire, kar se tiče vaših financ in posla. Pa vendar boste s svojo angažiranostjo in s pomočjo pravega človeka tudi to dobro prebrodili in napredovali.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

V poletnih mesecih se posvetite k osvajanju potrpežljivosti in k sijanju z notranjo svetlobo. Tako boste lažje in bolje občutili ter izražali samostojnost in stabilnost. Notranja energija, notranja moč in vztrajnost, s ščepcem vaše edinstvenosti v vsaki zadevi naj bo vaše vodilo. Vezanim se lahko pojavi trenutek, ko boste na odnos pogledali kot na stanje, ko nekaj ni tako, kot bi moralo biti. Morda vas bo zmedla tretja oseba, o kateri bi lahko začeli resno razmišljati skozi svoje dvome sedanjega odnosa. Samski imate priložnost spoznati pravega partnerja v osebi, ki ste jo že srečali. Vaša hitrost življenja na zdravje vpliva škodljivo in povzroča stres. Očistite se stresnih situacij in raje začnite hiteti počasi. Nekateri od vas lahko spoznate svoje prave zdravilne sposobnosti. Neke ovire in težave, vas bodo na poslovno-finančnem področju potisnile naprej, da boste našli navdih kljub morebitnemu pomanjkanju denarja. Po energijah gre lahko le za trenutno obdobje, saj vam je nakazano, da konec poletja dosežete uspeh, kariero in morda celo novo poslovno partnerstvo z nekim moškim.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Tudi v poletnem času se preveč ne obremenjujte s tehtanjem nekih odprtih možnosti na različnih področjih. Vaša ujetost v strahove je razlog, da se ne morete nekako vklopiti v okolje oziroma zgraditi neke lastne stabilnosti. Poleg tega pa vas pričakujejo še nova križišča izzivov in izbora. V ljubezni boste lahko ozavestili spoznanje, da si zaslužite ljubezen, za kar pa bo treba razrešiti neke družinske težave. To vam bo omogočilo, ne glede na stan, poglobitev ljubezenskega področja. Zdravje bi vam moralo kar dobro služiti, vseeno pa raje uživajte biološko hrano. Za svoje utrjevanje in zdravljenje raziščite različne možnosti, tudi diagnosticiranja. Morda se lahko obrnete tudi k angelu Rafaelu za priporočilo glede zdravja. Kar se tiče posla in financ, se vam lahko pojavijo priložnosti izbire in prepoznavanja rivalstva. Posledično boste tako za nekaj prikrajšani, morda za poslovne priložnosti ali zaslužek. Največ, kar lahko naredite dobrega zase, je, da delate vse z ljubeznijo.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Če boste ujeti v spomine in pretekla občutenja čustvenih izgub, boste tudi čez poletje stopali kot žrtev srčnih bolečin in izgub. Tako boste spregledali blaginjo, ki se vam odpira na različnih področjih. Na ljubezenskem področju bo marsikdo v tem času lahko spoznal tudi svojo pravo ljubezen. A vendar bo pred tem treba oprostiti in se nekaj naučiti iz preteklosti. Odkrit osebni pogovor s seboj in drugimi bo veliko pripomogel. Marsikaj se lahko čudežno reši. Zdravstveno vam je nakazana naklonjenost energij, zato ne pozabite na hidracijo. Priskrbite si pomoč pri delu. Poslovno in finančno bi lahko v tem času marsikaj razrešili. Odpirajo se vam novi projekti na jesen, kjer bo veliko možnosti.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Prihajajo meseci, ko bi lahko v vašem delovanju prinašali in priklicevali motnje za dosego materialne blaginje. Vse skupaj boste to tako, kot znate, proti koncu poletja tudi uspešno zaključili in izpeljali ter dosegli večino tega, kar si želite. Ko se boste na ljubezenskem področju jasno odločili, kaj si želite, boste to tudi dobili. Naj se položaj razplete po naravni poti, raje posvetite pozornost na svojo privlačnost tudi iz notranjosti. Če z zdravnikom niste zadovoljni, ga lahko zamenjate. Pa vendar tudi sami odložite skrbi in ostanite pozitivni. Tako veliko pripomorete k zdravju. Finančno in poslovno področje bo bolj izpostavljeno kot posledica vašega primarnega izbranega področja. Ko boste uredili neke družinske zadeve, se boste odprli tudi za to področje.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ponosno se lahko sprehodite čez mesece poletja, saj vam je nakazan borbeni uspeh, ki vam odpira nove premike, izbire in odločitve. V vsem tem obdobju pa le ne pozabite poiskati trenutkov za počitek in notranji mir. V ljubezni, če ste ujeti v dvome in strahove, je nakazano, kot da boste pokrpali nekaj, kar si močno želite, a se najbolj ne znajdete. Ostanite optimistični, dajte svoji vezi priložnost, toda ob vsem tem ne pozabite izraziti tudi ljubezni preko romantičnih potez. Zdravstveno se boste primorani zavestno ali podzavestno bolj posvetiti svojemu telesu, ki vam sporoča marsikaj, kar ne slišite. Občutek povečane energije se vam lahko pojavi ob koncu obdobja. Poslovno in finančno pa le pazite, da ne boste izdani, kar bi vam lahko skazilo načrte. Slednje pa bi v vas še toliko bolj aktiviralo vaše dvome in strahove.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

V poletnih mesecih se bosta vaša modrost in občutek zaznavanja z intuicijo lahko močno poglobila in vam posledično pomagala pri modrih odločitvah, ki bi jih lahko začeli sprejemati že pred koncem poletja. Ljubezensko področje potrebuje vašo igrivost, marsikdo pa je še ujet v preteklosti neuslišane ljubezni. Nekateri lahko podoživite tudi razmerje iz preteklosti, ki ga prinaša poletje. Kar se tiče zdravja, se veliko smejte, obrnite se k božanstvu ter prisluhnite svoji intuiciji. Finančno in poslovno bi lahko prejeli tudi neke novice od daleč, vezano na to področje. Pazite se neiskrenosti, goljufij ter zavistnosti. To vas lahko dodobra oklesti.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Čestitke. Ste znamenje, ki ima zelo veliko pozornost materialne in spiritualne blaginje v poletnih mesecih. Pazite samo na skušnjave, ki bi se vam lahko v tem času pogosteje pojavljale, predvsem pa sledite spiritualni moči, ki jo boste potrebovali. Ko boste na ljubezenskem področju sprostili vezi s svojimi bivšimi, se lahko kaj hitro pred vami oblikuje nova ljubezen tudi starega partnerstva, za katerega je vredno čakati. Zdravstveno področje je naklonjeno tako tistim s slabšo zdravstveno sliko, kot tistim, ki ste zdravi. Bistvo je, da ohranite zdravo prehrano in pred odločitvami vedno pridobite drugo mnenje. Finančno in poslovno vam je nakazana pot, ki lahko predstavlja kot strošek oddiha, posledično pa moško osebo, ki vam je lahko na tem področju tudi konkurenca.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.