090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (27. 6. – 4. 7. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Ovni boste ta teden dajali poudarek na sklepanja prijateljstev in zavezništva ter utrjevanju starih prijateljstev. Zagotovo pa kljub pozitivi, ki jo ob prebiranju morda čutite, velja tudi opozorilo, da boste lahko naleteli na gluha ušesa, kar bo ali v vas ali iz okolice prineslo občutek zavisti in ljubosumja. Morda vsi le niso navajeni, da kot dušica blestite.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Čaka vas harmonično obarvan teden, ki prinaša energije notranjega miru in povezanosti. Pa vendar pri svojem delu in odnosih uporabljajte svojo magičnost ter znanje iz preteklih lekcij in izkušenj življenja. Lahko boste prejeli tudi nove življenjske preizkušnje, kjer bo že osvojeno znanje odtehtalo vaš osebnostni napredek. Bodite povezani z nebom in zemljo, imejte pokončno držo in si čistite energije.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V obdobju pred nami boste skozi svoj način življenja prepoznavali neke nove nauke, ki vas bodo nagradili do te mere, da boste prejeli in sprejeli resnico vsega. Morda boste bolj izpostavljeni tudi soočanju z lastno notranjo resnico, ki vas bo obdarila z novimi spoznanji, posledično pa tudi z napredkom v vašem razmišljanju in delovanju.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Energije tedna bodo morda prinesle nihanje ali tehtanje med strastjo in dolgočasjem. Morda morate v svoje življenje na vseh področjih vnesti več strasti in posledično si tudi sami omogočiti večjo povezanost s seboj oziroma preprečiti občutek naveličanosti ali dolgočasenja v svojem življenju.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Levi boste imeli v prihajajočem tednu več prostega časa ali pa si ga boste znali sami izboriti. Kljub pozitivni energiji, ki jo boste posledično prejeli, kot tudi notranje moči pa se boste lahko soočali tudi z nekimi spoznanji, ki vam lahko prinesejo večjo čustveno občutljivost ali občutek čustvene izgube.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Dušice tega znamenja boste imele potrebo ali celo učno lekcijo soočanja s potrpežljivostjo. Posledično to pomeni, da boste občutili poziv ali pa že celo delovali z več notranje moči, notranje energije in vztrajnosti. Pri marsikom bo tudi večja potreba po potrpežljivosti, saj se boste soočali z izzivi in možnostmi odločitev. Tu je potreben samo čas za razvoj dogodkov.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Na eni strani boste izpostavljeni materialni in na drugi strani spiritualni blaginji, kjer bo treba uporabljati svojo lastno intuicijo in čut. Zagotovo pa vsem dušicam ta blaginja le ne bo tako dostopna, saj bo lahko se izražala skozi vaše hrepenenje po njej, posledično pa vam bo lahko prinašala tudi vsaj občutek nekih izgub.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Teden vam je naklonjen z vsesplošno blaginjo, ki jo boste morali prepoznati in jo dodobra izkoristiti. Videti je, da bo spiritualna povezanost tako s seboj kot z okolico igrala glavno vlogo v razrešitvi odnosov z okolico in vas samih. Delujte umirjeno in premišljeno, predvsem pa bodite dovzetni za energije.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Strelci boste ta teden izpostavljeni energijam, ki bodo od vas zahtevale modrost ter predvsem umirjenost in uravnovešeno delovanje ter razmišljanje. Ker se učimo vse življenje, boste lahko tako bolj izpostavljeni novim oblikam učenja, predvsem pa je verjetnost, da se boste učili tudi pridobiti ravnovesje. Pomagajte si z meditacijami in afirmacijami. Samo mirno!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ker imate rogove, s katerimi radi bodete ob vašem nezadovoljstvu, se namesto tega početja usmerite na korensko čakro, prvi energijski center vašega energijskega telesa, ki kriči po pozornosti. V njem bo treba uravnovesiti delovanje, nekateri pa jo boste morali celo odblokirati. Trpljenje v tišini ni vedno najboljši način bega pred seboj in lastnim življenjem.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Dovzetnost za čustva iz okolja in vašega osebnega čustvenega zaznavanja bo bolj intenzivna in posledično obremenjujoča. To se bo lahko kazalo skozi težje izražanje lastnega jaza kot predstavitve resničnosti situacije, v kateri ste se znašli. Pozornost posvetite svoji grleni čakri, kajti nepravilno delovanje se lahko kaže prav v vašem izražanju lastnega jaza.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Dobrodošli v tednu, v katerem boste primorani modro izbirati in upoštevati lastno intuicijo. Glede na prisotnost zmedenih energij bo za marsikoga to kar težek zalogaj ali pa boste preveč labilno sprejemali situacijo glede na njen dolgoročni vpliv. Prisluhnite intuiciji v bolj temnih energijah, saj vam pogosto tiho šepeta dejansko stanje ali resnico.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.