090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za julij 2021

Odkrijte, kaj vam bo prinesel mesec julij! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V juliju boste potrkali na vrata vsesplošne blaginje, ki vam bo omogočila možnosti vašega razcveta. Samski ali vezani boste končno spoznali ali učvrstili pravo ljubezen. Pri diagnostiki glede zdravja si pridobite drugo mnenje. Finančno in poslovno pa sta vam nakazana uspeh in stabilnost.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Materialno in finančno blaginjo boste občutili že v času prvih poletnih dni kot ideje, ki se bodo lahko skozi mesec realizirale. Na čustvenem področju boste energijo svojega brezskrbnega veselja razširili na druge. Za svoje počutje in zdravje pa le vnesite v življenje več smeha, saj vemo, da je ta pol zdravja. Poslovno in finančno vam je nakazana nova poslovna priložnost.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Grlena čakra bo iskala vašo pozornost, da boste si omogočili priti do lastnega in tekočega izražanja lastnega jaza. Marsikdo bo ne glede na status tako imel priložnost soočanja vsaj z mislijo o novi ljubezni, če ne boste kar odkrito fantazirali o novi ljubezni oziroma osebi, ki vas bi lahko vznemirila fizično. Za zdravje lahko naredite največ z vero v boga in božjo pomoč. Finančno in poslovno pa se boste lahko soočili z ovirami.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Julij vam lahko prinese zelo velik pozitivni premik na različnih področjih. Na čustvenem področju pa le prerežite vse vezi s svojimi bivšimi. Največ, kar lahko storite za svoje zdravje, je, da prisluhnete svoji intuiciji. Finančno in poslovno pa vam je nakazana komunikacija oziroma pošta, ki prinaša novice glede na vaše energije.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vaše znamenje bo primorano v juliju delovati na lastni avtoriteti. Morda je čas, da nastopite bolj samozavestno ali pa jo malček umirite. V ljubezni so vam nakazani premiki zelo kmalu, če se boste jasno odločili, kaj točno si želite. Morda zdravstvena situacija od vas zahteva nekoliko več upanja, vere in molitve. Finančno ali poslovno pa boste lahko pritegnili pozornost osebe, ki bi vam lahko veliko pripomogla.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Soočeni boste lahko s stabilnostjo, ki je potrebna na različnih področjih vašega življenja. V čustvenem svetu opustite nadzor. Dovolite, da se ta položaj razplete po naravni poti. K svojemu zdravstvenemu stanju boste najbolj pripomogli s prenehanjem uživanja kofeina v vseh oblikah. Dober projekt, ki ustvarja dobiček, pa vam je energijsko nakazano na področju financ in posla.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Julij bo mesec, ko boste lahko preprosto uživali in praznovali prepoznane uspehe  vašega življenja. Na ljubezenskem področju boste morda imeli občutek, da je razmerje iz preteklega življenja ali pa boste bolj hrepeneli po njegovih sestavinah v prihodnosti. Za zdravje boste največ naredili z meditacijo, kjer boste prepoznali vse križe in težave morebitnega slabega počutja. Finančno in poslovno pa so nakazane ovire za dosego zastavljenih ciljev.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Cel julij bo lahko prek dogodkov vašo pozornost iskalo nepravilno delovanje ali celo blokade vašega energijskega centra sakralne točke. Ljubezensko področje malce okrasite z otroško energijo, ki vam bo povrnila razigranost. Zdravstveno področje se bo deloma izboljšalo, ko boste začeli psihološki pristop sprejemanja. Finančno in poslovno področje pa bo vezano na uradne inštitucije, kjer bo izid odvisen od vašega energijskega stanja.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Dogodki in razmišljanje bodo od vas zahtevali veliko upanja ali pa vas navdajali z njim. V čustvenih zadevah pa le preverite lastne dejavnike, zaradi katerih oblikujete odnos do odnosov vseh vrst. Za zdravje boste veliko naredili tudi s tem, ko boste odložili skrbi in zadihali s polnimi pljuči. Finančno in poslovno pa vam je nakazano, da bo na to področje veliko pripomogla in imela vpliv vaša družina.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Kronska čakra vas poziva, da svojo pozornost in delovanje usmerite v ta energijski center, sprejmete energije Univerzuma in se postavite pokončno. Na ljubezenskem področju se boste lahko ujeli v dvome in strahove, ki bi lahko potemnili prihodnost vašega odnosa. Ko boste sposobni v celoti sprejemati energijo iz Univerzuma, se bo tudi počutje sčasoma izboljšalo. Na finančno in poslovnem področju pa se lahko znajdete v škandalih, ki vodijo v razhajanja.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

V bitkah, ki jih bijete v sebi in morda z okolico, je nakazan borbeni uspeh, zato delujte prizemljeno. Na čustvenem področju pa le dovolite, da vam pomagajo prijatelji. Prosite za pomoč in jo sprejmite. Če niste zadovoljni z diagnostiko svojega zdravnika, ga lahko preprosto zamenjajte. Finančno in poslovno področje pa bo julij od vas zahteval veliko in pametno rabo moči.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vaše znamenje bo v juliju lahko pokalo od energije ali pa bilo primorano ukvarjati se s pridobitvijo moči. V odnosu na čustvenem področju pa le upoštevajte lastno spoznanje, da najprej ljubite sami sebe, saj lahko povečano privlačnost dosežete samo s samospoštovanjem. Zdravje pa vam sporoča, da se obrnite k angelu Rafaelu, ki bo pomagal poskrbeti za večji občutek brezpogojne sreče. Finančno in poslovno področje bo zahtevalo od vas veliko delovanja, možnosti so tudi skakanja iz ene situacije v drugo.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.