090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (5. 7. – 11. 7. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami bo vaše znamenje pozvano k veliki potrpežljivosti. Notranja moč, notranja energija ter vztrajnost vas bodo gnale, da začnete vsaj uresničevati svoje želje, če jih že ne boste dosegli. Vsesplošna blaginja vam je na dlani, le prepoznajte namige prek energije Univerzuma.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Pozitivni premiki naprej bodo v vašem življenju v prihajajočem tednu igrali veliko vlogo. Morda le razmišljanje o njih ali celo že prvi koraki vas bodo vodili v prihodnost. Pazite le, da boste pravilno ravnali z uveljavljanjem svoje avtoritete in posledično morda ne zapadli v anksioznost. Pazljivo!

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Le s pravilnim izražanjem lastnih notranjih doživetij, razmišljanja ter dojemanja situacije vas lahko energijo vodijo v smeri pravega napredka. Sreča vam je očitno naklonjena, saj vam energije lahko postrežejo tudi z materialno in spiritualno blaginjo. Vse je odvisno le od vaših odločitev in sprejemanja.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Naj vas življenje ne premetava na svojih valovih, temveč v prihajajočem tednu trdno stojite na lastnih nogah. Transformacija energij bo prisotna pri večini dušic vašega znamenja, a le redki jo boste prepoznali in izkoristili njene pozitivne plati za svojo osebnostno rast.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Pot do cilja je včasih bolj zanimiva kot cilj sam. Prinese vam lahko veliko življenjskih naukov, zato v prihajajočem tednu vse morebitne mentalne konflikte vzemite v pozitivni veri, da vam pomagajo rasti in lažje dosegati srčne želje. V tednu pred nami se vam lahko izpolni že marsikatera želja.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Priložnosti in možnosti bodo lahko kot dež, ki pada iz neba. Le tiste posamezne dušice, ki se dobro poznate in ste intuitivno dovolj povezane s seboj, pa lahko prepoznajo plodnost in napredek v obdobju, ki je tukaj in zdaj pred nami.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Čas je, da se morda ustavite pri lastnem nenehnem pretehtavanju vsega in vseh in začnete uporabljati lastno intuicijo, ki vas bo vodila in usmerjala k novim priložnostim. Marsikdo od vas bo prav v tednu pred nami začel s svojimi lastnimi novitetami in novimi začetki. Pogumno!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Teden pred vami bi vam lahko povzročal aktivacijo vašega adrenalina, saj boste v nekih zadevah ali odnosih ali sami v sebi prepoznavali situacije ali stvari, ki vas bodo nagradile. Pazite le, da vsa ta spoznanja ne povzamete prehitro kot samoumevna in se ne začnete dolgočasiti.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Že narava vašega znamenja ihti in kipi po strasti. V tednu pred vami to le vnesite v svoje življenje in v vse odnose ter situacije, kjer morda prevladuje rutina. Ko boste dosegli, kar si želite, pa le ne pozabite, da potrebujete počitek. Morda ga morate nasploh vnesti več v svoje življenje.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ali veste, da kadar delujete preko svoje srčne čakre, četrtega energijskega centra svojega energijskega telesa, lahko pridobivate lastno moč? Notranja moč skupaj s pretočnostjo in delovanjem že omenjene čakre bodo pripomogli, da vam teden bo teden minil hitreje, kot si ta trenutek upate razmišljati.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Zadanemu cilju le služite in vztrajate. Preko trupel za dosego cilja pa vam tudi ni treba. Skladnost s svojim energijskim delovanjem vam bo lahko olajšala marsikatero bitko do zmage, za katero se morda ta trenutek borite. Premislite, ali delujete iz ega ali pa zadeva dejansko zahteva od vas tako močen pristop.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Sodelovanje, sodelovanje in še enkrat sodelovanje bi vam lahko v prihajajočem tednu doprineslo marsikatero dobrobit vašega obstoja in delovanja. Na čustvenem področju so lahko prisotni novi začetki starih zadev ali nova oblika delovanja z ljubeznijo na že postavljenih starih temeljev.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.