090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (12. 7. – 18. 7. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami se vam lahko povrne neko upanje za čustveno izgubo, ki ste jo utrpeli v preteklosti. Seveda to ne pomeni, da se vam ne more zgoditi še kaj, pa vendar naj upanje ostane vaše vodilo tudi v prihodnosti.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Posamezniki in posameznice, rojeni v tem znamenju, morda le niste v najboljši čustveni energiji, saj imate morda občutek, da ne glede na to, kaj naredite, to ni dobro ali sprejeto. Očistite si kronsko čakro, ki vam bo omogočila nov pretok energije, ki jo potrebujete za dobro pretočnost.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Veliki met v tednu pred nami vam lahko uspe hitreje, kot si mislite. Jasno je, da brez muje se še čevelj ne obuje, posledično pa vstopate v čas, ko boste lahko večjo pozornost posvetili spiritualni povezanosti tako z okolico kot sami s seboj.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ta teden vam ne bo prizaneseno;, zato in spori se vam lahko vrtijo kot po tekočem traku. Ker se pogosto odzovete hitreje, kot delujejo vaše misli, se vam lahko pojavi tudi mentalni konflikt, ki vas lahko še bolj razdvoji. Se ne bi raje malce ustavili in najprej zadihali?

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Tako moški tako ženski spol vstopate v obdobje, ko se bodo izbire in možnosti odpirale kot po tekočem traku. Intuicije le ne zanemarjajte, kajti ta vas redko pusti na cedilu in tudi tokrat bi vas morala spremljati kot zvesti spremljevalec.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Spet niste prejeli tistega, po čemer ste hrepeneli, v takšni obliki, kot ste si želeli? Ste se res že naveličali in se začeli dolgočasiti? Če je tako, si vzemite čas in se posvetite sebi ter odklopite od vse bolj enigmatičnih dogodkov, ki so del vašega življenja; področje ni pomembno.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Čestitke! Očitno je čas pred nami najbolj ugoden za vas. Ne samo da ste energijsko pripravljeni na sprejem materialne blaginje, tudi koščki sestavljanke vaše dušne ali srčne želje se vam sestavljajo tako, da bi lahko že v tem tednu dobili vsaj potrditev, da se bo vaša želja izpolnila. Če ne zdaj, pa kmalu.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Teden pred nami vam bo podaril neko zadovoljstvo, ki ga bi lahko občutili kot plodno obdobje, ko lahko oberete sadove preteklega svojega dela. Odpirajo se vam tudi priložnosti za nove začetke. Ne pozabite, vedno se vse ne začne zgolj z dejanji oziroma fizično.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Grlena čakra vam ne omogoča v celoti izražanja tistega, kar bi radi povedali, ali pa tekočo komunikacijo. Bodite bolj jasni v komunikaciji, da boste lažje izrazili svoje mnenje in odločitve. To pa podprite tudi z dejanji, da stojite sedaj končno na trdnih tleh.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Dušicam tega znamenja se zna pripetiti, da njihova duša ne bo prišla do izraza v celoti, ker bo na delu ego. V nečem boste skozi borbenost dosegli svoj uspeh, morda kot dokazovanje. Ta vam bo omogočil čas, da se posvetite tudi čustveni plati svojega življenja, kjer so vam lahko nakazani novi začetki.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Kljub naporu, trudu in volji boste v prihajajočem obdobju osredotočeni na stabilnost vsega in vseh, s komer boste imeli opravka. Zdi se, kot da se to bolj nanaša na poslovno področje ali finančno. Naj vas ne čudi, da ne dosežete materialnih dobrin. Očistite si sakralno čakro in potem vam bo gotovo lažje.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Dušice tega znamenja ste ene redkih, ki se v prihajajočem tednu lahko uresniči nekaj, po čemer hrepenite. To bo za vas kot sveža energija, nov zagon ali pa motivacija, saj bodo temu v prihodnosti sledili tudi drugi pozitivni premiki.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.