090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (19. 7. – 25. 7. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Znašli se boste na križišču odločitev, za katere se borite že dlje časa. Ni nujno, da je to povezano z okolico, predstavlja lahko vaše razsvetljenje. Premiki, izbire in odločitve so popotnica in pozitivna stran prihajajočega tedna. Le pogumno in ne pozabite nase.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Zaključite že enkrat z negativnimi vplivi ljubosumja in zavisti, ki so lahko posledica vašega delovanja do okolice ali pa vaše prevelike prepustnosti za dojemanje okolice. Preobrazba je nujna in neizpodbitna. Zdaj je čas, da spremenite takte vaše življenjske melodije.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V varnem zavetju svojega doma, svoje notranjosti, bodite nežni in zaplešite z energijami harmonije. Avtoriteto pokažite tam, kjer je ta potrebna. Ne mečite energije skozi okno, ampak jo preobrazite v notranji mir, ki ga potrebujete.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ne zapirajte si energijskega centra tretjega očesa, ki vam omogoča prepoznavanje materializirane oblike ljubezni. Pred vami je čas, ko se vam razprostira obilje tako materialne kot spiritualne blaginje. Če boste blokirali energije, boste ponovno ujeti zgolj v lastno hrepenenje, omejitve ter razočaranja.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Čas ni najbolj naklonjen, da bi lahko dihali v mirnih sferah svojega življenja. Kot da se spuščate v obdobje motenj vašega delovanja na različnih področjih. Stopite raje korak nazaj in delujte v senci. Spregovorite in delujte, ko je pravi trenutek, pravo mesto in pravi čas. Drugače pa si raje mislite svoje.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Spet niste prejeli tistega, po čemer ste hrepeneli, v takšni obliki, kot ste si želeli? Ste se res že naveličali in se začeli dolgočasiti? Če je tako, si vzemite čas in se posvetite sebi ter odklopite od vse bolj enigmatičnih dogodkov, ki so del vašega življenja; področje ni pomembno.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Nenehna neodločnost bo v prihajajočem tednu tudi vas pozivala, da si vzemite končno čas zase in poglejte v najgloblje globine svoje duše. Univerzum vam bo stal ob strani, ničesar ne boste zamudili. Kar bi vam lahko ušlo, bo le dokaz, da ni tisto pravo ali pa je to cena za nova spoznanja. Tako pač je.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Modrosti ne morete izražati, če delujete nepovezano ali v neravnovesju svojega biti. Lekcije in izkušnje, tako nauki, vam v določenih situacijah ne morejo priti do izraza, ker niste usklajeni s svojim ritmom delovanja. Preden boste lahko zasijali, se morate uravnovesiti.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ko streljate v nejevolji na vse konce, ker se stvari preprosto ne premikajo, takrat namesto sproščanja lastne energije nezadovoljstva na druge to usmerite k potrpežljivosti. Samo notranja moč, notranja energija in vztrajnost vam bodo omogočile premike naprej. Čas je, da se premaknete vi, ker stvari se ne.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

To je čas, ki je za vas lahko ključen za vašo prihodnost. Samo prava modra odločitev in vaša srčna želja se bo izpolnila. Lahko je tudi dušna, pa vendar … Brez prave modrosti lahko gledate, a pravih stvari vseeno ne vidite. Uporabite intuicijo!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Čas prinaša nove začetke. Barve njihovih energij bodo tako odvisne predvsem od vaše energije in posledično motivirane pozitivne naravnanosti tudi v vašem delovanju. Stojte trdno na svojih nogah z argumenti, ki so dokazljivi, predvsem pa preverite vse, kar jih vključuje!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ustavite se. Preden začnete pisati nove ljubezenske zgodbe, si raje očistite sakralno čakro, ki ste si jo skozi intimno zvezo blokirali ali pa nanjo navlekli energijski gnev. Lahko ste monogamist, a vendar oseba, ki je povezana z vami, ni sledila k tej odločitvi. Čakro si očistite, preden začnete karkoli na novo, četudi s staro osebo. Kot nasvet, očistite tudi to osebo, s katero bi se radi ali pa se boste zapletli!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.