090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (25. 7. – 1. 8. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V prihajajočem tednu vam je namenjena energija transformacije. Ta lahko marsikoga strese do temeljev, saj je nakazano, da bodo spremenjene energije posegle globoko v vas tako na fizičnem, psihičnem kot energijskem nivoju.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Zadnji teden v juliju zna biti težaven za marsikoga od vas. Mentalni konflikti lahko povzročijo konflikte tudi z okolico. Vaša neprizemljenost bo lahko odraz vaše korenske čakre, ki je spet blokirana oziroma deluje nepravilno.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Zračenje vašega znamenja bo v prihajajočem tednu zelo izstopalo. Od vas bo zahtevalo veliko notranje moči, notranje energije in vztrajnosti pri načrtovanju prihodnosti, saj boste v prihajajočem obdobju sprejemali odločitve, ki bodo močno vplivale na vašo usodo. Pazljivo!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Motnje v delovanju bodo lahko v ospredju prihajajočega tedna. Tu bo zelo pomembno, da svoje čustvovanje postavite na stran in daste prednost modrosti, ki jo premorete. V preteklih lekcijah, izkušnjah in naukih so skriti smernice in odgovori na prihajajoča vprašanja. Vzemite si čas zase.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

V prihajajočem obdobju vam bosta vaš čas in tudi energija omogočila, da bo vaše služenje ciljem in željam nagrajeno. Odpirajo se vam vrata vsesplošne blaginje, ki vas bo obdajala, pa vendar boste sami primorani prepoznati vsako priložnost, ki se vam bo ponudila.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

V prihajajočem tednu se le žrtvujte za vse in vsakogar, za kar menite, da je vredno vaše energije, časa in ljubezni. Nakazano je, da boste lahko našli ustrezne rešitve, a morate obdržati svojo pokončno držo, ne glede na okoliščine in vplive. Stojte na trdnih tleh.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Kljub nenehnemu pretehtavanju, kaj bi in kaj boste naredili, čas pred nami od vas zahteva notranjo moč. Premiki, izbire in odločitve vam bodo lahko šli od rok kot po tekočem traku. Zato bodite osredotočeni in močni za tisto, kar ste se ali se boste odločili. Lahko vam uspe marsikaj …

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Pred vami je malce bolj težaven teden, ki vam pa vseeno prinaša naklonjenost energij za materialno blaginjo. Kronska čakra vas opozarja, da morda niste več dovzetni za Univerzalne energije, saj so nakazane blokade ali nepravilno delovanje. Pazite na pokončno držo, na kar morda pozabljate.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Kljub vsemu boste v času pred nami iskali bližino. Spiritualna povezanost bo v prihajajočem tednu pri vas igrala pomembno vlogo. Zelo pomembno za vas bo prav ta osredotočenost na pozitivne premike naprej, ki vas bodo vodili tudi čez trenutke osamljenosti ali viharne dneve. Zmorete!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ne glede, kako se boste trudili ostati prizemljeni, bo treba v vaše življenje vnesti več strasti … Ne samo na čustvenem področju, temveč tudi na delu fizičnega sveta. Strahove, dvome in blokade, ki se bodo morebiti začeli kazati, pa usmerite v pozitiven napredek oziroma jih uporabite za motivacijo. Soočite se!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Neko spoznanje, ki bo dolgoročno lahko nagrada za vaše življenje, vam zna v prihajajočem tednu naostriti prihajajoče energije. Včasih je le pametno, da se soočite z bolečino in jo predelate ter odpustite. Morda boste v prihajajočem tednu prišli do nekih spoznanj, ki bodo težje sprejemljiva.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vse, kar morate početi v prihajajočem tednu, je, da ste odprti za vse energije in sporočila Univerzuma, ki piše zgodbe za posamezne dušice vašega znamenja. Skrbite za lastno ravnovesje, saj boste le tako nagrajeni z novimi spoznanji, ki vam bodo krojila življenje tudi v prihodnje.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.