090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za avgust 2021

Odkrijte, kaj vam bo prinesel mesec avgust! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Pazite, da ne izgubite fokusa v mesecu pred nami in se posledično ulovite v lastne strahove. Ne netite ognja, kjer to ni potrebno, predvsem pa se raje umirite v lastni vztrajnosti, posledično pa tudi potrpežljivosti. Če se boste s svojimi strahovi dodobra soočili, bo na koncu sledil uspeh. Prepoznali boste skriti pomen vaše situacije in se lahko ob njeni razrešitvi veselili.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Ne vztrajajte z vašo trmo dodatno, ker so tako že prisotne bolj trmaste energije. Čas je, da se pozitivno premaknete naprej ne glede na to, kaj vse čustveno boste ob tem podoživeli oziroma doživeli. Soočite se tako s čustvi do sebe kot okolice in premislite, ali ni čas, da si oblikujete zdravo avtoriteto, ki bi jo bilo že čas pokazati svetu. Čas je, da se zresnite in življenje nehate jemati kot razvajen otrok, ki ne doseže ciljev. Preprosto začnite živeti brez spon.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V avgustu ne bo ravno moč zanemariti dvoličnosti iz vaše strani. Vse motnje okolja vas znajo ohromiti v delovanju, četudi ni čas, da bi mirovali. Bodite sprejemljivi in služite lastnim namenom, ciljem in željam. Spoznali boste, da zgovornost lahko včasih škodi, še posebej ko jezik prehiteva misli. Zato pazite, da boste delovali malce bolj previdno in »v senci«, torej ob pravem času, pravem mestu in pred pravimi ljudmi. Saj si ne želite dodatnih sitnosti?

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Drage dušice, včasih je res težko sprejeti dejstva, da vsega pač le ne moremo imeti. A vi imate to možnost, da se lahko poglobite vase in prevrednotite lastna doživljanja ter se negativnim tudi odrečete. Mesec vam bo naklonjen vsaj preko energij finančnega in materialnega področja, kjer so vidne spremembe. Ne pozabite si očistiti sakralne energijske točke, saj boste tako tudi lažje sprejemali materialne dobrine in energije, ki jih čas pred nami pripravlja za vas.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Lepa postavitev energij vam sporoča, da prihaja čas vsesplošne blaginje, ki jo boste imeli na razpolago. Prepoznati in videti jo, je vaša največja naloga. No, potem pa sledi še energija modrosti, ki vam obljublja, da če boste upoštevali pretekle lekcije, izkušnje in nauke, vam je uspeh le zagotovljen. To lahko pa lažje dosežete tudi tako, da očistite svojo grleno energijsko točko, ki vam občasno ali pogosto predstavlja sitnosti v komunikaciji. Preveč zgovorni ste ali pa se ne zmorete pogovoriti.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vaše znamenje bo avgusta v obdobju, kjer boste lahko dejansko uživali v svoji odsotnosti ali dopustu. Potrebovali boste čas za počitek in nabiranja novih energij. Vmes si vzemite tudi čas za potrpežljivo načrtovanje prihodnosti. A ne pozabite … Energije le ne bodo tako brezmadežno popolne, saj vam bodo prinašale tudi preobrazbo, ki bo odigrala pomembno vlogo v prihodnosti. Tu naj le vsaka posamezna dušica natančneje preveri zase … Čaka vas mirno obdobje, a vendar dolgoročno pomembno za vas.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ponovno ste ali pa se boste ujeli v tehtanje neke situacije, ki bi bila povezana z materialnimi dobrinami. Upanja ne pozabite aktivirati in uskladiti z vašim realnim delovanjem. Samo tako boste se lahko odprli za materialno kot spiritualno blaginjo. Prepoznavati boste primorani tudi priložnosti osebnega napredka, ne glede na področje, ki pa lahko ob neuspehih pri vas povzroča občutek ljubosumja in zavisti. To vas podpira, pa vendar, ko je omejitev samo nebo, vas drugi želijo prizemljiti.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Škorpijoni boste v prihajajočem obdobju imeli možnost pisati scenarij svojega življenja tako, da bo povzetek skoraj vsega. Deležni boste tako energij harmonije, kamor boste lahko tudi pozvani ali pa primorani k delovanju v to smer. Deležni boste pa tudi bojev, tako fizičnih, verbalnih kot psihičnih, saj se vam v drugi polovici meseca pojavlja energija možnosti skušnjave. O ja, nič ni tako popolno, da v njem ni nepopolnega, le merila so tista, ki vas uvrščajo k primernemu. Pazite, kaj razmišljate!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ker ste tako zračni, ker tako ihtite po ljubezni iz okolja, vam je nakazana možnost novih ljubezenskih začetkov. Kot že morda slutite, te vedno ne predstavljajo konkretno novih začetkov, temveč tudi  nove oblike začetkov nadaljevanja na starih temeljih. Hrepeneli boste po rezultatih, napredku in marsikdo od vas to lahko tudi doseže … A vendar v svoje življenje vnesite strast, ki ste jo na poti do tu kar dobro izgubili.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Morda vas bo vse skupaj zmedlo, saj Univerzum za vas pripravlja novo energijo, kliče po povezanosti in zaupanju. Avgust bo za vas lahko tudi mesec, ko boste nekaj v svojem življenju prepoznali, to pa bo od vas zahtevalo veliko notranje moči oziroma vas bo napolnilo. Videti je, da spoznanja niso opredeljena točno na določeno področje življenja, ampak so odvisna od vaše energijske postavitve. Morda je pa že čas, da tudi vi preverite svoje energije … Morda že danes?

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vaše znamenje vstopa v energije psihičnih konfliktov in nezadovoljstva. Pa vendar, če se ne nameravate predolgo kujati, bi lahko ujeli tudi priložnosti novih začetkov, ponovno na različnih področjih. Morda se boste sprehajali kje ob morju ali v gorah ali obiskali vam prijeten kraj, ki vam pa lahko pripravi energijo sentimentalnosti in spominov na preteklost. O ja, tudi bivša ljubezen vas v mislih lahko prešine …

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ta dvojnost, ki jo premore vaše znamenje, se bo avgusta lahko kresila skozi vaše življenje. Po eni strani ste pozvani k očiščenju, podpori ter delovanju s srčno čakro, po drugi strani pa bo vse že napisano treba narediti za vašo energijsko čakro tretjega očesa. Samo očiščeno, dobro delujoče in povezano energijsko telo, vam bo omogočilo sklepanje novih, tistih pravih partnerstev. Področja partnerstev pa so odvisna od vaše postavitve energije.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.