090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (2. 8. – 8. 8. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Igra strasti in notranje moči bo v prihajajočem tednu pri vas v ospredju. Vse, prav vse, kar boste začeli, začnite s srcem in srčno strastjo. Ko boste videli prve rezultate, boste tako prejemali dodatno moč, ki vas bo gnala naprej. Nekateri boste imeli tudi potrebo po večji prisotnosti strasti in notranje moči.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Teden, ko ne bo odveč previdnost pri sklepanju novih poslovnih prijateljstev in prijateljstev nasploh, bo od vas zahteval veliko mero modrosti. Morda zato, ker ste se v preteklosti že prevečkrat opekli, morda pa bo za nekatere samo popravni izpit, koliko ste se česa naučili in vaja za piljenje vaših osebnostnih lastnosti.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Zračnost vašega znamenja bo v prihajajočem obdobju lahko zelo moteča za druge posameznike in posameznice. Prevelika čustvena dovzetnost za okolico vam lahko zamaje vaše morda že tako načete temelje ali pa boste neuspele poskuse že sami blokirali pravočasno. Čaka vas zanimiv teden,  v katerem ne bo odveč previdnost.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Želje se lahko uresničijo. Energije so vam zelo naklonjene, a pazite, kako boste ravnali in poskrbeli za svojo energijsko čakro tretjega očesa. Ta vam pomaga tako pri vpogledu vase kot pri vpogledu na ljubezen v materialni obliki (telesa, stvari ipd.). Pazite le, da bo čakra pravilno delujoča, saj vam bo v tem v veliko pomoč.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Leve čaka po energijah težjih teden. Morda se bodo vaša sentimentalnost, spomin in čustvenost bolj aktivirali prav v prihajajočem tednu in vas tako potisnili v trpljenje v tišini. Ne dovolite, da bi preteklost na vas vplivala negativno. Poskusite najti tudi v slabem nekaj dobrega. Dobro pa ohranite za motivacijo.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Materialna blaginja lahko v velikem loku potrka na vaša vrata. Prejmete lahko nekaj, kar čakate ali pričakujete že dlje časa. To je tako, kot da vas bo pot usode vodila prav čez tista križišča, kjer boste imeli prisotne več sreče kot pameti. Učimo se skozi celo življenje, zato ob neuspehih ne bodite prestrogi do sebe.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Nehajte s tehtanjem. Nehajte se sami tudi s tem potiskati v neravnovesje, saj bo v prihajajočem obdobju še posebej pomembno, da boste delovali uravnovešeno. Posledično pa uravnovesite tudi delovanje vaše srčne čakre, ki vam bo pomagala sijati v soju ljubezni. Preverite torej delovanje svoje srčne čakre in ukrepajte.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Ničesar ne boste dosegli čez noč, četudi svojo trmo zavijete v najlepši celofan. Obdobje čakanja je tu, zato v prihajajočem tednu dodobra preverite svoje misli in delovanje. Samo potrpežljivost vas lahko pripelje do zmage in uspeha, po katerem hrepenite. Morda boste to dosegli že ta teden ali pa prejeli vsaj prve namige, da ste na pravi poti.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Stojte na trdnih tleh in s svojo energijo ne zračite preveč. Najdite svoje stabilno mesto, kjer boste postavili temelje. S pomočjo očiščene in uravnovešene kronske čakre, na področju temena glave, boste dosegli tisto pravo energijo, ki vas bo vodila skozi dneve preizkušenj. Vedno ne bo lahko!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vaše znamenje bo v energijah, kjer ne bi presenetilo, če vas bo večina na dopustovanju ali pa boste imeli možnost vsaj kakšen dan posvetiti sebi. Klic po duhovni povezanosti tako sami s seboj tako z okolico bi lahko prejeli že v začetku tedna, kjer pa bo odigrala glavno vlogo tudi vaša duhovna moč, ki jo premorete.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Skozi trenutke težjih energij, morda nekateri skozi bolečino, boste sprejeli in prepoznali vodstvo, ki vas bo vodilo do nekega spoznanja. Morda vsem ni jasno, v kateri smeri bi energije lahko delovale, zagotovo pa bo, ko bo vsega konec, tudi za vas dobro. Saj veste, če ni dobro, še ni konec.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Pazite se trmastih energij avgusta, saj te lahko motijo pretok delovanja Univerzuma oziroma njegovih energij na vas. Kadar bi se lahko ujeli v takšno situacijo, pomislite, da je mentalni konflikt samo posledica izgube osredotočenosti ali pa preizkušnja, ali je to, za kar se trudite, res tisto, kar si želite. Kakšne so alternative?

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.