090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (9. 8. – 15. 8. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Zaradi portal 8. 8. in prazne lune boste vam začetek tedna ponuja veliko notranje energije in posledično tudi priložnosti, ki vam bodo služile kot opomin, da jo posedujete. Vstopiti bi morali v bolj pozitivno, harmonično obdobje, vendar pa je to odvisno tudi od vaših odločitev, ki jih boste sprejeli ta teden.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Kot so obljubljali, se tudi za vaše znamenje odpirajo energije materialne in spiritualne blaginje, ki se bodo prepletale z vašo individualno usodo. Zato se ne jezite preveč, če bo nekaterim izmed vas tudi malce zagodla. To je vse povezano z vašo karmo in kreatorskimi odločitvami.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vam je bolj naklonjena bolj prazna luna kot pa portal 8. 8., saj boste morali čakati na nekaj za vas pomembnega. Poleg tega se boste morali v tem času sprijazniti z resnico, ki jo doživljate v sebi ali iz okolice. Če želite napredek in premik, boste morali iluzije in fantazije pustiti za seboj. Osredotočite se raje na osvežene energije.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

V obdobju delovanja energij prazne lune in portala vam bo samo povezanost s seboj omogočila, da boste kasneje lahko napredovali. Saj niste na tekmovanju, da če nečesa ne dobite danes, bo jutri poraz. Dovolite energijam, da vas obdajo z neskončnostjo. Tem energijam pa tudi vsesplošni blaginji, ki sledi, odprite vrata.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Čestitke za obdobje vaših osebnih praznikov in za odprtje levjih vrat portala. Pri vas bi v večini moralo vse potekati tekoče in predvsem po ustaljenih tirnicah življenja, a vendar iz svoje kože le ne zmorete. Spomini na ljubezen niso vedno samo v fizični obliki. Morda se boste soočali s problematiko ljubezni do sebe.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Ustavite se in zadihajte. Ne glede na to, ali bo tudi pri vas večinoma prisotna pozitivna energija neskončnih novih začetkov, se boste raje smilili sami sebi in se zapletali v nepotrebne konflikte, ki bodo posledica ljubosumja in zavisti. Če to ni pomembno za vas, ampak za tistega, s komer se bojujete, razrešitve še ne bo kmalu.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Čestitam! Pozitivne energije tega tedna bodo imeli tudi na vaše znamenje velik vpliv. Neskončni novi začetki vam očitno prinašajo izpolnitev vaše srčne ali dušne želje, kar bo za seboj posledično prineslo tudi materialne in finančne spremembe.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Vse bi se lahko odvijalo okoli vaše intime, doma ali posla oziroma okoli vaših temeljev posameznega področja. Naj vas jezik v čudovitih energijah tega tedna preveč ne srbi, saj sedaj ni čas za izpostavljanje, temveč za delovanje v senci. Temelje si zaradi ostrih besed lahko marsikdo zamaje. Si želite tega?

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Tako zelo hrepenite in sanjate po nečem lepem, po svoji srčni želji, da si, namesto da bi odmotali plasti slabših energij, s tem sanjarjenjem raje zakomplicirate življenje, kot pa da bi stopili v bolj mirne in plodne vode. Ne glede na prisotnost energij najprej očistite temelje svojega delovanja, saj je vidno, da svojih težav niste sposobni očistiti popolnoma. Morda pa le ni vsega vedno kriva vaša okolica. Napuh škodi, zapomnite si.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Malce le zadihajte, saj vas prihajajoče pozitivne energije še ne dosegajo v celoti. Morda je to posledica vaših zamajanih temeljev delovanja, ne glede na področje. Bodite notranje močni, polni notranje energije, predvsem pa vztrajni. Saj veste, da zmorete, počakati morate le še na pravi trenutek.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Prazna luna vam prinaša neskončno zalogo energije, ki jo potrebujete za tisti boj za nekaj. Brez muje se še čevelj ne obuje, zato lahko to energijo izkoristite za očiščen pospešek v nove začetke. To vam ne obljublja samo pretekli portal 8. 8., ampak tudi energija in postavitev kart. Boste vi tisti?

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Včasih moramo pasti, da med prebolevanjem prepoznamo neke pomembnosti, za katere smo kasneje nagrajeni. Očistite si tretje oko. To vas bo preko vpogleda vase kasneje nagradilo z materialno blaginjo. Tako je, tudi vi boste občutili ti dve različni, a pozitivni energiji preteklega konca tedna. 8. 8. je znak za neskončnost. Afirmirajte: »Neskončna … (dopolnite sami), dotakni se mojega srca, telesa, duše.«

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.