090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (16. 8. – 22. 8. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Soočali se boste s skušnjavami, eni bolj, drugi manj. Spoznanja, ki sledijo, morda res ne bodo za vse najbolj optimistična in vsi življenjskih izpitov prihajajočega tedna ne boste opravili najbolje. Kar je najbolj pomembno za vas, je spoznanje, da vas bo vse to, ne glede na to, kaj se zgodi, premaknilo naprej.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Morda določene posamezne dušice tega znamenja spet čaka eden manj ugodnih tednov. Bitke s seboj in okoljem bodo pogoste spremljevalke prihajajočega obdobja. Pazite le, da začnete dojemati, da morate, če ste eden tistih ljudi, ki preveč absorbirajo čustva iz okolja, prekinite njihov vpliv.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vse bo potekalo v ciklusu premikov, izbir in odločitev. Vaša mirna tla ali vaše temelje lahko zamajejo presenečenja, ki so od vas že ali pa še bodo zahtevala potrpežljivost, da se nekaj zaključi ali izteče. Notranja moč, notranja energija in vztrajnost naj bodo v tem tednu vaše vodilo.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Pravijo, da se vse v življenju zgodi z razlogom. Zato ne bodite presenečeni, če se vam bo odprla kakšna pretekla nerazčiščena čustvena rana ali pa vam teden prinaša kakšno novo lekcijo. Očistite in aktivirajte raje svoje tretje oko in se ozrite vase.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Duhovna unija lahko marsikomu prinese nove, lepe spomine, ki jih boste zapisali v čas preteklosti ali pa zaživeli v njih. Nekaterim od vas lahko prinese tudi občutek ali dejansko čustveno izgubo, ki bo imela sledi tudi v prihodnosti. Lahko pa sledi celo izguba dušice, s katero ste močno povezani.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Začnite z vajami prizemljenosti, kajti pred vami je čas, ko bo treba pametno, predvsem pa hitro uporabiti svojo modrost. V prihajajočem času vam bi lahko življenje postreglo tudi z dodatnim znanjem, a pomembno ob vsem tem je, da  ne pozabite na svojo notranjo svetlobo. Lepi ste!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Nehajte z neprestanim pretehtavanjem in odločanjem ter nastopite končno že avtoritetno. Čas je, da si izoblikujete svojo avtoriteto in tako začnete izpolnjevati svoje srčne in dušne želje. Da, vaša želja se lahko v prihajajočem času resnično izpolni. Zato pazite, kaj si želite!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Mnogih od vas lahko neka situacija ali zadeva vzbuja negativna čustva. Občutek ujetosti v lastne strahove bo tako precej prisoten, zato ne pozabite, da nam trpljenje v tišini ne postreže z rešitvami. Postanite aktivni in diplomatski.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Čestitam za prisotne zelo pozitivne energije. Kako jih boste izkoristili, je vaša odločitev, so pa naklonjene sklepanju prijateljstev in zavezništev z ljudmi, ob katerem pa ne pozabite na harmonijo, ki jo lahko vnesete tudi sami. Vaša potuhnjenost ni vedno pravična. Ne bodite krivični!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ne dolgočasite se v zadevah, situacijah in stvareh, ki jih boste opravljali ta teden. Sami ste krivi, če izgubljate čar v posedovanju stvari, saj izgubljate stik sami s seboj. Preverite delovanje svojega solarnega pleksusa, saj njegovo delovanje lahko nakazuje premočno ali prešibko delovanje. Očistite se!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Brez muje se še čevelj ne obuje. Želite si nekaj, a se ne žrtvujete dovolj ali na pravi način, da bi to dejansko lahko tudi dosegli. Vrata vsesplošne blaginje se vam odpirajo, energija manifestacij je prisotna, toda kako jo boste izkoristili, je vaša odločitev. Splača se kdaj malce bolj potruditi!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ko boste nehali lebdeti in ko se boste ponovno povezali z energijami Zemlje, boste ugotovili marsikaj, kar vam je sedaj nevidno. Pazite na svojo korensko čakro, ki je potrebna očiščenja, kajti samo tako boste lahko prepoznali nekaj, kar ima velik pomen za vašo prihodnost, za to pa boste tudi dolgoročno nagrajeni.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.