090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (30. 8. – 5. 9. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Energije se vam bodo sprostile in vsesplošna blaginja vam bo tako lažje dostopna. Odprite oči, odprite dlani, odprite srce, da se lahko transformacija lahko začne. Energije so lahko turbulentne, vendar se vse zgodi ob pravem času. Zaupajte!

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Teden pred vami vam obljublja, da se boste lahko duhovno bolje povezali tudi sami s seboj in tako lažje ugotovili, kje bo treba spremeniti strategijo za dosego vaših ciljev in želja. Morda se vse skupaj dogaja samo v vaši glavi. Ostanite prizemljeni.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Dano vam bo, da se boste lahko premikali, izbirali in sprejeli končne odločitve. Ne glede na določeno področje, je vidna povečana tudi vaša aktivnost. Jasno pa je, da vsi rezultati ne bodo vidni takoj, zato bodite potrpežljivi v določeni zadevi, ki bo potrebovala več časa … Strpnost!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Naj vas deževni dnevi ne potiskajo v trpljenje v tišini. Morda prihaja čas, da o njem tudi spregovorite in razčistite, kar se še razčistiti da. Pomembno je, da preverite svoje upanje, svojo svetlobo, ki ste jo začeli skrivati pred svetom. Zasijte ponovno in s pokončno glavo, preteklost je za vami.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Morda vas bo okolica potisnila na rob ali pa boste to izzvali kar sami pri sebi. Izberite modro, v čemer pač se odločate, in ne pozabite, da ni vse zlato, kar se sveti. Sprejmite vsako obliko resnice, predvsem pa začnite sami pri sebi. Tako boste lažje dosegli zadane cilje.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Ko boste prečistili svojo kronsko čakro, energijski center na vrhu glave, boste začeli prejemati vso tisto energijo Univerzuma, ki vam je morda že dlje časa primanjkuje. Nekje boste dobili ponovno priložnost, da se izkažete in prepoznate nekaj, kar vam veliko pomeni. To bo čas prepoznanja pomembnosti.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Če ste ujeti v strahovih ali pa se boste zaznali v negativnih občutjih, se ustavite in posvetite sebi. V sebi preiščite vse tiste razloge in poiščite odgovore, ki vam jih okolica morda ne zna dati ali pa jih v njej ne najdete. Odgovori se skrivajo v vas samih, verjemite!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Naj vaša strast v prihajajočem tednu ne bo podobna vašemu strupenemu repu. Poskušajte se uskladiti v svojem delovanju, ne izstopajte, kjer to ni potrebno. Pomembno je, da energije Univerzuma sprejemate tako v dobrem tako v slabem, za svoj dobrobit in napredek. Po pameti!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Sakralni čakri namenite več pozornosti. Njeno preslabo ali premočno delovanje bi lahko imelo za vas v tem tednu negativne vplive. Za vas bo še posebej pomembno, da krepite svojo spiritualno moč, ki vam bo omogočala boljše rezultate tedna. Ne razdajajte svoje spiritualne moči po nepotrebnem.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V nečem se boste premaknili in dosegli tisto, po čemer že dlje časa hrepenite. Vrata uspeha se vam odpirajo, a le pazite, da si zaradi cilja samega in hotenja ne zablokirate ali spravite v nepravilno delovanje tudi korenske čakre, ki morda že kaže prve znake nepravilnega delovanja.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Ta teden delujte bolj samozavestni, z dojemanjem, kako pomembno je stati na trdnih tleh. Morda vam energije prihajajočega tedna le niso najbolj naklonjene, zato naj vas ljubosumje in zavist okolice preveč ne blokirata. Če ta čustva občutite vi sami, pa se vprašajte, zakaj jih imate.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Čas bi vam moral prinesti nove začetke na različnih področjih vašega življenja. Morda kje kot popravni izpit, morda kje kot novosti vašega življenja. Kar je pomembno, je, da boste opazili finančne in materialne spremembe. Pazite na mentalne konflikte, saj ti vas blokirajo od materialne blaginje.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.