090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za september 2021

Odkrijte, kaj vam bo prinesel mesec september! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Skozi september se bo vaše znamenje lahko pričelo hitro dolgočasiti in si tako priklicati trenutke, dogodke in situacije, ki vas bodo soočili z resnico. Lahko vašo osebno ali pa z resnico iz okolja. Slednje vas bo preizkušalo, zato se ne čudite, če se znajdete v situacijah mamljivih skušnjav. Vse je odvisno od vaših odločitev, zato tudi energije transformacije žal vsi ne boste deležni. Po pameti!

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Vse bo na dlani oziroma pred vami, a je odvisno od vas samih in tega, kako močno boste pozornost posvečali lastni uravnoteženosti. Nekaterim bo to uspelo zelo hitro, zato bodo tudi lažje sklepali nova poslovna prijateljstva in utrjevali stara. To ne pomeni, da tudi v drugih oblikah ne boste aktivni, saj vam je nakazana energija meseca zmage in uspeha. Pazite le na solarni pleksus, kjer vas bodo lastna doživljanja nepredelanih čustev omejevala oziroma preizkušala, koliko ste duhovno zrastli.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Če si boste dopustili vpliv delovanja strahu, se boste ujemali v njegove lovke ter ne nazadnje sami sebe spravili v njegovo kletko. Stojte na trdnih, stabilnih tleh in delujte z intuicijo. Slednje za vas pomeni tudi razumevanje lastnega doživljanja, saj ne smete v nobenem primeru intuicije zamenjati za vaš ego. Ko premagate vse opisano, vam bo uspela tudi večja stabilnost na vseh področjih.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Morda se boste v septembru želeli premakniti, saj boste naveličani občutka neprestanega bojevanja tako v vas samih kot v okolici. Imeli boste možnosti izbire in priložnosti, pa vendar pazite na vašo grleno čakro. Ta vam lahko ob vseh priložnosti napredka le ponagaja do te mere, da se ne boste zmogli pravilno izražati tako, kot bi bilo prav, kar vas bo posledično postavilo v čas ponovnega čakanja za rezultati. Se zgodi, to je šola našega življenja.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Ko boste delovali, kot da rinete z glavo skozi zid, se morda spomnite tudi tega prebranega sporočila za vas. Materialno finančne spremembe so pred vami oziroma vsaj prisotnost njihovih energij. Pa vendar, če se ne boste prizemljili – očistili tudi korenske in sakralne čakro, se vas lahko pretirana preobčutljivost na lastne dražljaje in na dražljaje okolja zelo vas globoko dotakne. Postanite malce manj občutljivi na okolico in manj akumulirajte dogodke kot čustva iz nje. Saj niste vsemogočni, ste le človek.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Lepe, pozitivne energije bi morale s septembrom potrkati tudi na vaša vrata. Pozitivni premiki naprej in večji optimizem pa vam lahko preprečijo mentalni konflikti, kot da niste vredni ali pa ne morete sprejeti, da je kdaj čas tudi za vas boljšega. Premiki, izbire in odločitve so pred vami, kot korak bližje vašim ciljem in marsikatero smernico lahko izkoristite tudi iz spominov preteklosti. Pojdite naprej!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

September bo za vaše znamenje, ki ves čas tehta, lahko kar močno obremenilen. Ko boste dojeli, da je posledica slabšega počutja tudi vaša blokirana kronska čakra in celo srčna, boste razumeli, kaj morate narediti, da dosežete materialno blaginjo, ki vas bo obdajala že v začetku meseca. Ne pozabite, da brez samozavesti in stabilnosti pač ne morete dajati in sprejemati. Očistite si čakre!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Septembra pazite na vaše čustvene zadeve in lastno čustvenost. Pojavi se vam lahko kaos. Nečemu se boste predali in služili, kar vas na koncu lahko razočara in prične najedati tudi vašo avtoriteto. Nekateri boste z njo pikali okolico, spet drugi pa se boste raje zapirali vase in se prepuščali času ub energijam, ki vas bodo potiskale vse globlje v konflikte in blokade. Kdaj bi se bilo pametno ustaviti in najprej zadihati.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Če vam bo septembra vsesplošna blaginja spolzela iz rok, se nikar ne postavljajte v vlogo žrtve. Soočite se z notranjim doživljanjem trpljenja in se raje ozrite na priložnost ter možnosti okoli sebe. Pozornost namenite svojemu tretjemu očesu, ki kliče po očiščenju, saj boste tako lažje pogledali vase in v okolici prepoznali poosebljeno ljubezen. Ni dobro, če omenjena čakra deluje preveč ali premalo, še manj pa, da je blokirana. Se čudite, če v svoji vihravosti pozabljate nase?

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Plodno obdobje, ki je nakazano v septembru, se bo za nekatere končalo z izgubo, spet drugim pa bo uspelo nekako prepoznati v njej zagon za prihodnost. Kot da boste na nek način morali pasti, da se boste lahko dvignili še močnejši in bolj vešči. Nakazani so novi začetki, ki pa se ponovno delijo na tiste, ki bodo spremenili svoje delovanje, in na tiste, ki dejansko bodo nekaj začeli na novo. Pogumno, saj zmorete in premorete dovolj modrosti.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Brez muje se še čevelj ne obuje, pri vas pa bo za to potrebno žrtvovanje in harmonično delovanje, da boste v tem mesecu dosegli izpolnitev ali del neke svoje srčne, dušne želje. Če vam mnenje iz okolice pomeni veliko, se kar pripravite na zavist in ljubosumje, ki ju boste deležni. Nikakor pa si ne dovoljujte, da se vas omenjena čustva dotaknejo tako močno, da bi izhajala iz vas samih zaradi morebitnega neuspeha. Ta je samo začasen!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vzemite si le več časa zase in počivajte. Naužite se strasti ter duhovne moči, da se boste lažje dvignili nazaj v zrak, kot bi ustrezala prispodoba s čarobnim feniksom. Duhovno moč boste potrebovali, saj bo september od vas zahteval tudi veliko modrosti, kajti tako kot ste spolzki sami, bo v prihajajočem mesecu lahko vaše življenje in situacije v njem. Bodite pametni, saj veste, da z vami je težko, brez vas še težje. Upravičena samozavest ni še nikomur škodovala na dolgi rok, kajne?

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.