090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (13. – 19. 9. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Očitno se boste znašli v situaciji ali dogodku, kjer boste potrebovali veliko notranje moči, zato poskušajte vsak dan narediti nekaj zase. Zelo pomembno ali odločilno pa bo tudi vaše vedenje do sebe in okolice, kjer boste morali delovati ob pravem trenutku, na pravem mestu, s pravim načinom delovanja.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Nekaj ali nekdo vas vabi k borbi ali borbenemu delovanju, da bi dosegli svoj cilj ali željo, ki se vam lahko vam porodi skozi teden. Pomembno je, da cilju ali želji služite in se zavedate, da je včasih bolje imeti vrabca v roki kot goloba na strehi. Ne izgubite občutka za realnost, ki bo igrala pomembno vlogo.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Dvojčki lahko doživite manjše čustveno razočaranje ali izgubo, ki bo lahko posledica finančno-materialnih sprememb, ki vam očitno v prihajajočem tednu sledijo. Bodite čim bolj potrpežljivi in ne pozabite na notranjo moč, notranjo energijo in vztrajnost. Dihajte!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

V nekem odnosu ali zadevi, ki vas je lahko v preteklosti zelo bremenila, bi v prihajajočem tednu lahko videli že prve pozitivne rezultate za vas oziroma izpolnitev tistega, po čemer hrepenite oziroma kar si želite. Kronsko čakro si očistite in poskrbite, da vas tudi v prihodnje doseže energija Univerzuma, ki vas bo vodila skozi prihajajoče dogodke.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Neka situacija ali zadeva vam lahko zakuha manjša ali večja občutja ljubosumja ali zavisti. Morda v vas samih ali pa se bodo končno maske iz okolice snele. Videti je, da boste v celotni zadevi v prihajajočem tednu lahko dobili tudi kakšen pozitiven nauk, ki vas dolgoročno lahko zelo nagradi. Šola življenja?

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Ker ste vešči v kompliciranju stvari, se v prihajajočem tednu ne čudite, če se boste znašli pred ovirami in blokadami na področju, ki vas najbolj bremeni. Morda bo stanje posledica nepričakovanih skušnjav, ki vas lahko dosežejo, ali pa njihov glavni razlog. Ne zatekajte se k nestabilnim energijam.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ponovno boste tehtali preteklost in sedanjosti Kot da vam bo manjkalo nekaj ali nekdo, kjer boste kot posledica zapadali v preteklost. Ne pozabite, da so energije prihajajočega tedna za vaše znamenje naklonjene ravno tako, da bi si morali vzeti ali celo že imeti čas tudi za počitek in nabiranje moči.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Vaše znamenje se bo lahko v prihajajočem tednu vrtelo v sferah materialne blaginje. Energije bodo vam zlahka dosegljive, le če boste delali v tej smeri. Tu namenite pozornost sakralni čakri, ki je morda pri večini ali nepravilno delujoča ali pa celo zablokirana. Pazite na energijske centre spodnjega dela trupa.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Prevelika dovzetnost za energije in čustva okolice vas lahko v prihajajočem tednu spravi v slabše psihofizično stanje. Kot da boste akumulirali preveč občutij in doživljanja okolice, za katera pa ni nujno, da se jih zavedate. Posledično se soočite s tem občutkom, če se ujamete v lastne strahove, in ga očistite.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vašemu znamenju bi se moralo v prihajajočem tednu goditi dobre stvari. Prisotna pozitivna energija bo marsikatero dušico pripravilo do transformacije, ki ji bo omogočila tudi žarčenje lastne svetlobe v okolico. Tu je spet pomembna vaša odločitev, ali ji boste sledili ali pa boste trmasto vztrajali v znanem …

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vašemu znamenju so v prihajajočem tednu nakazane aktivne energije, ki bi jih najlažje opisala s premiki, izbirami in odločitvami, ki jih boste primorani posledično tudi sprejeti. Stabilnost in utrjevanje trdnih odnosov vam zato morebiti v prihajajočem tednu ne bo ravno tuja naloga ali želeni cilj.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Morda se že predolgo vrtite v krogu v zadevah, ki vam ne dajo želenih sprememb. Čas je, da se žrtvujete za svoje realne cilje in želje ter jim sledite. Morda se bo marsikdo v vas v tem obdobju premaknil pozitivno naprej, v želeno smer. Luč je na obzorju. Sledite ji!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.