090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Vikend energijska napoved (24. – 26. 9. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel prihajajoči vikend!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Ta konec tedna bodite pazljivi in morda ne preveč občutljivi na resnico. Ugotavljanje prave resnice vam zna predstavljati manjše zaplete, zaradi soočanja z manj ljubim, pa vendar je čas, da nalijete čistega vina Sami sebi ali okolici. Zmerno!

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Konec tedna vam lahko predstavlja manjši problem delovanje vaše korenske čakre, ki ne samo, da sama deluje nepravilno, ampak povzroča tudi neprizemljenost, ki vas ovira kot celota. Zgodi se lahko, da nečesa, kar ste načrtovali, ne boste izpeljali.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Dvoličnost se lahko potihoma prikrade v vaše življenje. Pa vendar ne toliko zaradi okolja kot zaradi vas samih. Dovolili si boste akumulirati čustva in energije iz okolice, kar vam bo slej kot prej, morda že pred koncem tedna, postalo dolgočasno oziroma vas bo delalo nestabilne.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Namesto da bi notranji mir iskali v okolici, se raje osredotočite na svoje tretje oko, ki vam sporoča, da njegovo delovanje ni pravilno. Posledično ne zmorete doseči želene harmonije, ki pa jo za svoje delovanje potrebujete bolj, kot priznate. Poglejte vase in poiščite odgovore!

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Kraljevo znamenje kraljevih energij. Marsikateri samski levček ali samska levinja lahko ta konec tedna izkoristi za nove začetke. Začetki tako na čustvenem področju, v obliki novih poznanstev in razmerij, kot materialna blaginja trkajo na vaša vrata. Morda pa je le pametno kdaj nekaj malega tudi staviti. Možen je zadetek.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Device čaka konec tedna, kjer boste potrebovali več avtoritete in strasti do vašega življenja oziroma vsega, kar dejansko počnete. Če sodite med tiste, ki avtoriteta ni ravno njihova prijateljica, si vzemite čas zase in premislite. Kaj, kako in kje kaj spremeniti?

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Od vašega tehtanja ni čudno, da ne ujamete sredine. Tako kronska čakra kot čakra vam ne delujeta pravilno … Morda vas prav zato spremlja občutek, da živite kot vam diktira usoda. Pa veste, da lahko kaj spremenite tudi sami?

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Ko so negativna čustva prisotna v vašem razmišljanju, pozabite na svojo srčno čakro, ki vas morda že dlje časa skozi dogodke opominja nase. Morda je čas, da služite svojemu namenu, v okvirjih, ki ste si jih postavili, a pred tem premislite … So ti dovolj realni?

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Pa se žrtvujte, kaj čakate? Žrtvujte se za svoje cilje, pa vendar pred tem pretehtajte, ali je vredno in ali se splača. Ko zamajate temelje stabilnosti, ti vedno ne ostanejo pokončni. Tako pa je tudi pri vas, saj s premikom naprej lahko ogrozite nekaj starega …

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Čas je, da spregovorite. Čas je, da svojo energijo posvetite grleni čakri, ki vam bo omogočila napredek v prihodnosti, bolj plodno obdobje. Premislite, kdaj ste nazadnje govorili točno to, kar ste čutili, in to, kar ste dejansko mislili … Pazite nase in ne pozabite, da ste kreator svojega življenja samo vi!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Čas se, da se soočite in prepoznate v vsem tisto, kar že dolgo iščete … Spoznanje, resnica ali obžalovanje oziroma karkoli, kar zahteva od vas samo novo potrditev, da se premaknete naprej. Tako je, ta vikend so vam energije zelo naklonjene prav za te premike. Nekateri boste že slavili po dejanjih! Bravo!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Kakorkoli obračate, zadeve ne boste ravno obrnili v svoj prid. Prihajajo za vas nove energije in nov val situacij, ki vam jih poklanja Univerzum. To so vaše lekcije, izkušnje, pa vendar … Ves ta čas svetite s svojo svetlobo in poudarjajte svojo edinstvenost zaradi sebe in ne zaradi drugih. Zmorete, a le uravnoteženo!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.