090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (27. 9. – 3. 10. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Vaše znamenje bo deležno nekoliko težjih energij, saj se za vas prva karta pojavlja v pomenu, da je prisotna energija blokad in izzivov. V prihajajočem tednu bo za vas pomembno, da ohranjate in delujete v skladu z realnostjo!

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Pri energijah vašega znamenja so prisotne blokade, ki se lahko kažejo tako v energijskem delovanju tako fizičnem delovanju. Pomembno za vas pa je, da delate na ohranjanju in pridobivanju lastne notranje moči.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Zračnost vašega znamenja vam bo omogočala, da se boste znašli pred novimi odločitvami, kjer bo prevladovalo modro odločanje. Energija čarovnika ali sposobnost rabe že pridobljenega življenjskega znanja bo tako imelo v prihajajočem tednu za vas veliko vlogo.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Stopite korak nazaj ter delujte v senci. Takrat, ko je to potrebno in po tehtnem razmisleku, ki vam je za prihajajoči teden tudi priporočen. Posledično delajte tudi na harmonizaciji lastnega delovanja ter energij. To vam bo reševalo kožo.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Ujetost v strahove in dvome, morda prav zaradi materialno-finančnega stanja, bi lahko bila v prihajajočem tednu za vas prioritetno stanje. Energije vam tako obljubljajo, da so pred vami materialno-finančne spremembe, ki pa bodo zahtevale vas kot celoto!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Sitnost, ki se lahko pojavi, je posledica očiščevalnih energij, ki so prisotne v zadnjem času.Tako bo tudi za vaše znamenje v prihajajočem obdobju, saj imate zaradi konfliktov in ovirajočega delovanja morda blokirano srčno čakro, ki je lahko že sedaj nepravilnega delovanja!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vaše znamenje se lahko znajde v energijah, ki vas bodo potiskale k služenju svojega poslanstva oziroma služenju za vaše cilje in želje. Usoda bo imela glavno besedo, a vendar ne obupajte. Tudi vaše odločitve lahko spreminjajo smer energij ter vaših napovedi.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

V prihajajočem tednu stopite v energijo stabilnih temeljev, ki ste si jih morali že postaviti ali pa boste primorani to storiti na hitro. To vam lahko prinese za posledico tudi borbenost, ki pa ni nujno, da se bo odvila na fizičnem nivoju.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Dušice tega znamenja boste imele dobro energijo tedna, ki bo v znamenju resnice, tako notranje kot zunanje. Pomembno bo le, da jo sprejmete in delujete v skladu z njo. V primeru nezadovoljstva ali želje po spreminjanju pa sledite svoji modrosti, ki ste jo pridobili v preteklosti. No, tudi zdaj se modro učite.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Energije vam lahko ponagajajo na vašem srčnem področju tako, da povzročijo novo srčno bolečino ali pa aktivirajo staro. Morda bo vse skupaj le posledice skušnjave, ki se vam lahko pojavi, ali pa bo to razlog, da se slednja v tednu pred nami tudi pojavi. Pazljivo!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Čestitam, saj ste očitno med bolj pozitivnim znamenji energij prihajajočega tedna. Nekaj vam prinaša zmago in uspeh, posledično pa boste morda začutili tudi potrebo, da v svoje življenje vnesete več strasti. Področje morda ni tako pomembno. Pomembno je le, da je prisotna strast!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

V tednu pred nami boste zaradi lastnega delovanja občutili tudi pomanjkanje povezanosti z Univerzumom, za kar je krivo nepravilno ali ovirano delovanje vaše kronske čakre. Zato bo občutek izgube lahko prisoten bolj, kot se dejansko dogaja. Vzdržite!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.