090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za oktober 2021

Odkrijte, kaj vam bo prinesel mesec oktober! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Nekaj ali nekdo vam bo zamajal tla pod nogami. Nič slabega, pa vendar boste potrebovali čas zase in delo na lastni samopodobi. To je edini način, da se vam v oktobru lahko uresniči še tako nemogoča želja. Energijski center telesa, ki bo v prihajajočem mesecu za vaše znamenje izstopalo, je korenska čakra, ki se morda oglaša že dlje časa, a je ne slišite.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Intuicija bo pritiskala na plan in vas vodila skozi lekcije življenja, ki jih boste deležni v prihajajočem času. Osredotočite se na svoje sakralno področje, energijsko čakro, ki vam v stanju, kot je zdaj, v prihodnosti ne bo mogla dobro služiti za svoj namen. Nekaj bi se lahko naučili ali pa pridobili, kar vam bo omogočilo prepoznanje bistva za vas.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V mesecu pred nami vam lahko energije nagajajo v tej meri, da boste delovali dejansko dvolično. Na eni strani boste zaradi blokade energijskega centra solarnega pleksusa bolj pod čustvenim doživljanje izgub, še posebej na materialno finančnem področju. To vam prinaša spremembe, pa vendar si najprej uredite misli, da boste lahko dosegli svoje cilje. Lahko vam uspe!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Kot da se bodo vse energije nahajale v zgornjem delu telesa in povzročale občutke tesnobe v glavi. V prihajajočem mesecu bo pri vašem znamenju izstopalo delovanje kronske čakre, pri kateri so vidne blokade ali vsaj nepravilno delovanje. Resnice morda zato ne boste sprejeli odprtih rok, četudi boste zelo dovzetni za energije iz okolice. Ohranite upanje.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Prihaja čas, ko boste s pridom izkoristili svojo čarovniško naravo in se prepustili energijam usode, ki vas bodo navdajale z energijo in vodile v materialno blaginjo. Ne pozabite, da je treba vse obnavljati, tudi vašo energijo, ki jo boste potrebovali, vsaj za vse malenkosti na finančno-materialnem področju. Čaka vas lep in umirjen mesec, naklonjenih energij.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Skozi lekcijo učenja, če udi z boljšim izidom, kot pričakujete, se boste morali duhovno povezati. Skušnjave bodo skrite čakale na svoj čas in se pokazale morda tudi ob času, ki za vas ne bo najboljši že po naravi. Bodite pazljivi, s kakšnimi aduti boste igrali. Pred vami pa je sicer tudi plodno obdobje, ko bi lahko obrodila semena, ki ste jih posadili v preteklosti.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ne glede na to, kaj se vam je zgodilo v preteklosti, stojte na trdnih tleh in se soočite z lastnimi čustvi. Občutek izgube lahko nadomestite z obnovljeno strastjo, ki jo morate samo vnesti nazaj v svoje življenje. Uravnovešenost uma, duha in fizičnega delovanja bo ob koncu meseca rezultat vašega dela na sebi, ki pa bo odvisen od vašega prepoznavanja energij.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Transformacija energij ali stanja okoli vas bo posledica delovanja grlene čakre. Vse je odvisno od tega, kako aktivno se boste posvetili sebi in tudi delovali. Vse zadeve so zelo odvisne od vaše potrpežljivosti in časa, ki ga boste namenili sebi v procesu določenih stvari. Kot da vas energije potiskajo k soočenju s seboj in k jasnemu izražanju svojih realnih doživljanj.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Tudi v prihajajočem mesecu bodo energije za vas zelo prodorne. Poudarek bo na sklepanju novih prijateljstev ali starih zavezništev, ki vam bodo omogočila nove začetke na različnih področjih. Marsikdo lahko v oktobru začne tudi novo ljubezensko afero ali celo pravo razmerje, ki vas bo potiskalo naprej. Kar bo nepotrebno, bo ostalo za vami.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Kot da ste si skopali manjšo jamo, saj morate v neki zadevi ali odnosu mirovati. Ker pa se lahko začnete hitro dolgočasiti in občutiti nevzdržnost, boste začeli sprejemati odločitve. Pri tem ne pozabite, da je treba na kup zbrati vse celice modrosti, saj je napačna odločitev za vas lahko pogubna. Zato se lahko nekateri znajdete tudi pred ovirami in neprijetnimi izzivi.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Nekje ste si pridelali dogodek, odnos ali zadevo, ki vam predstavlja motnjo v vašem delovanju. Potrpežljivo začnite delovati ter načrtovati naslednje korake. Ne pozabite na svojo spiritualno povezanost, ki vam bo dajala moč tudi v trenutkih, ko boste vse skupaj dojemali kot trpljenje v tišini, ko se boste morda umikali ali bežali od resničnosti. Umirite se!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

V prihajajočih mesecih so pred vami neke zadeve in projekti, s katerimi se boste lahko zmagoslavno začeli spoprijemati že v oktobru. Premiki, izbire in odločitve bodo lahko pred vami kot nestabilno vreme v pomladnih mesecih, a ne pozabite ohraniti svojega zavedanja. Zavedanje pa naj bo usmerjeno v vašo notranjo luč, s katero svetite v svet.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.