090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (11. 10. – 17. 10. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami vas energije potiskajo neumorno naprej. Ni pomembna smer, pomembno je, da se premikate in dokazujete, da ste živi. Ne bodite obremenjeni z energijo ljubosumja in zavisti, ki vas bo lahko obdajala iz okolice.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Umirite svoj idealizirani pogum, saj vas ta potiska v nasprotne energije od pričakovanih. Harmonično delovanje bo za vas v tem tednu zelo pomembno, zato raje ne zamahujte z roko, kot da vse skupaj ni nič. Motite se!

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V tednu pred nami se ne čudite, če marsikdo od vas lahko postane starš. Skušnjave in plodno obdobje pa vas čakata tudi na drugih področjih, saj ste v energijah prodora ter uspeha, ki počasi objema vaše življenje.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ne spite na lovorikah, saj energije prihajajočega tedna niso skladne z realnostjo dogodkov, ki sledijo. To nikakor ni čas za vaše dolgočasenje, v katero bi se lahko kaj hitro vživeli, pa vendar je to lahko za vas obdobje blokad na področju vsesplošnega delovanja.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Čas je, da se sprejmete takšne, kot ste, in začnete izražati lastno resnico: to, kar ste. Čustvene izgube vam lahko tako ali drugače sledijo, pa vendar presodite sami, ali je vredno izgubiti sebe ali izgubiti nekoga, ki tako ali drugače ni vaša podpora?

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Spustite se iz prepiha življenja na realna tla in stojte na trdnih tleh. Vse bolj ste klicani, da postanete mož beseda preko svojih dejanj. Naj vas strah ne ohromi, še manj pa si dovoljujte, da bi se ujeli v lastno past strahu, ker je morda načeta ali nedodelana vaša samozavest.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ne morete in ne morete se odločiti, kaj in kako. Vleče vas vse globlje v zadevo, vse bolj hrepenite, pa vendar ne zberete moči, da bi se žrtvovali za cilj ali željo, po kateri hrepenite. Očistite si sakralno čakro; prvi rezultati očiščenja bodo morda videni že v tem tednu. Počasi in odločno.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Čestitam vsem, ki boste deležni energije Univerzuma in posledično imeli priložnost, da boste v prepoznavanju neke zadeve ali situacije na koncu celo zmagovalci. Malce več zaupanja in posluha. Vedno ni dovolj samo poslušati, ampak je treba tudi slišati.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Čestitam, ste dušica znamenja, ki bo ta teden cvetelo od energij, ki ji lahko natikajo krila uspeha. Neka želja se vam lahko uresniči, posledično pa lahko to ima dolgoročni učinek na vašo avtoriteto. Morda sledijo novi temelji, morda pa končno stopite na plan, da se bo prizemljila tudi okolica.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V neki zadevi, situaciji ali želji v tem tednu le začnite uporabljati tudi svojo intuicijo. Premiki, izbire in odločitve se vam lahko nanizajo prav vsak trenutek, zato ohranite svojo zmernost, osredotočenost in predvsem previdnost. Pri nečem ni vse tako, kot vi mislite ali doživljate. Preverite!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Če ste ena tistih dušic znamenja, ki ima občutek, da že dlje časa trkate na zaprta vrata kateregakoli področja pač, je čas, da se ustavite in pogledate vase! Ne iščite razloge neuspeha vedno v okolici. Vaše telo potrebuje jesensko očiščenje energij, saj prejemate klic vpogleda vase in čustev.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vsem dušicam tega znamenja enegije v prihajajočem tednu nakazujejo materialne in finančne spremembe. Konfliktno in predvsem blokatorno obdobje bi vas lahko objelo in posledično je večja možnost nepravilnosti v vašem delovanju. Se res ne bi malce umirili in preverili, kaj sploh počnete? Ni vse prav!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.