090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (18. 10. – 24. 10. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Vaše znamenje se bo soočalo z energijami, ki bodo zahtevale vse večjo stabilnost na različnih področjih življenja. Kot v ospredju bo ta zahtevana zaradi vse več možnosti in priložnosti sklepanja novih prijateljstev oziroma poglabljanja starih, pa tudi poslovnih stikov.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Zaradi vse večje blokade ali pa nepravilnega delovanja prvega energijskega centra vašega energijskega telesa, korenske čakre, bo vaša energija nestanovitna. Ne čudite se, če boste melanholični ali sentimentalni, ujeti v trenutkih svoje preteklosti. Morda  tam najdete tudi odgovore na vaša vprašanja …

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Zračnost vam v tem prihajajočem tednu predstavlja večjo možnost ali celo ozaveščenje, da potrebujete več upanja za določena področja vašega življenja. Le z upanjem boste lahko spoznali in prepoznali napake ali blokade, ki jih boste skozi čas prihodnosti lahko preoblikovali v nove dosežke.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Bolj ko se ukvarjate s svojo okolico oziroma (ne)hote dovoljujete večji vpliv energijskega sveta na vas, bolj boste sami sebe spravljali v pat pozicijo. Čas je, da se soočite z lastno resnico, ki jo lahko do neke mere uskladite tudi z okolico. Dokazljiva resnica iz okolice pač ne more biti več zanemarljiva za vas …

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Ne mencajte na mestu in raje sprejmite trenutek v času prihajajočega tedna, da boste lahko sprejeli vso energijo Univerzuma za svoj napredek. Če se ujamete v zapuščanju in spreminjanju zadanega trenutka, to preprosto sprejmite in stopite pogumno naprej. Kot da podirate tabuje za svojo prihodnost.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Bolj ko se tolažite, da morda pa vse le ni res, bolj vam bom prihajajoči čas tega tedna to tudi ponujal. Sprejmite usodo in raje skozi občutja sprejetega sprejmite tudi možnost svojega osebnega napredka. Zagotovo pa bo slednji korak od vas zahteval, da premorete veliko notranje moči.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Niti slučajno si ne dovolite, da v prihajajočem tednu prevladuje vaša lastnost dvomov in pretehtavanja. Čas je, da pričnete slediti svoji intuiciji, ki jo boste morda primorani še bolj izuriti. Pri tem vam bo pomagalo tudi očiščenje vašega tretjega očesa, energijskega centra, ki omogoči vpogled vase.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Materialne in finančne spremembe se vam lahko vrstijo tako kot številke pri igranju lota. Prihajajoči čas vam zato tudi obljublja, da se ne boste soočali samo z materialnim delom vašega življenja, temveč da je morda čas za očiščenje energijskega centra solarnega pleksusa, da se boste lažje soočili s čustvi.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Čas prihajajočega tedna za vas ne obljublja nekih velikih premikov. Izjeme so izvzete, pa vendar splošna napoved govori, da je čas, ko je treba čakati. Ta čas čakanja pa izkoristite za napredek v svoji potrpežljivosti, saj je ta zelo pomembna za vaš napredek v prihodnosti. Hitite počasi!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Čas prihajajočega tedna bo od vas zahteval vas kot celoto. Ta vrlina čarovnika in vaša modrost bosta tako na preizkušnji. Kako, kdaj in zakaj, bo odvisno za vsakega posameznika, saj boste glede na rabo zgoraj omenjenih vrlin lahko v krajšem času prišli dlje, kot si predstavljate ta trenutek.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Nekaj se mora končati, da se lahko prične nekaj novega na višjem nivoju vašega življenja. Izgube bodo lahko v prihajajočem tednu tako bolj dosegljive, saj so vam dane na pot vašega življenja kot lekcija in izkušnja, kako dobro se poznate in imate radi. Če zadnje potrjujete, ste na poti zmage in uspeha.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Prihajajoči teden bo čas, ko si boste lahko vzeli čas zase, ne glede na vsakodnevne obveznosti. To bo od vas zahtevalo življenje, zato se ne čudite, če se sredi dneva pojavi situacija, o kateri ste lahko nekoč samo sanjali. Bolj izpostavljeno bo tudi čustveno področje, zato so nakazani tudi novi začetki … Pazite se varanja.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.