090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za november 2021

Odkrijte, kaj vam bo prinesel mesec november! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Pred vrati je mesec, ki vam omogoča napredek, ozdravitev negativnih čustev in pridobitev občutka sreče. Potrebujete le notranjo moč, ki naj prevladuje skozi cel mesec in vas obrani morebitnih negativnih skušnjav, predvsem pa občutka sovražnosti do sebe, do okolice in obratno. Ozdravite družinske zadeve in vzorce svoje preteklosti, saj je zdaj za to tudi primeren čas.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Biki in Bikice, v mesecu se nikar ne poslužujte taktik pridobivanja nečesa, kar bi lahko drugega nepošteno okrivilo. Nikar se ne zatekajte v maščevanje ali laganje. Pustite, da vas zdravilna energija ozdravi negativnih čustev in na vsa področja vašega življenja ponovno prinese strast. Vaše ljubezensko življenje dobiva drugo, višjo perspektivo. A ne pozabite, ne okoriščajte se na tuj račun.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Kot da se ne boste mogli odločiti ali sijati v svojem sijaju. Morda vas bo neutemeljeno strah, kako boste sprejeti vi ali vaše delovanje. Naj vam Angel moči pripomore, da s pomočjo očiščene grlene čakre spregovorite tako, kot je dejansko stanje. Tako kot čutite, doživljate in mislite ter dihate. Bodite to, kar ste … To ste VI!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ne tekmujte s pripadnicami ženskega spola za nekaj ali nekoga. Odločite se, da delujete po svoji pameti in svoji vesti. Odprite srce in opustite preteklost, ozdravite jo in se od nje poslovite. Ne potrebujete nepotrebnega vodstva okolice.          Stojte na trdnih tleh in delujte z očiščeno srčno čakro. Otroci ali otroška energija bodo lahko rezervna baterija vaše energije, ki si jo skozi mesec le regenerirajte.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Ne pustite se vplivati ženski pripadnici, ki vas poskuša prek lepih besed vseeno stisniti v kot ali pa prikrajšati za materialno ali duhovno blagostanje. Bodite modri, kot znate biti, in svojo modrost uporabite vedno, ko se boste znašli na križiščih vaše življenjske poti v prihajajočem mesecu. Samo ohranitev odprtega srca vam bo omogočila, da dosežete blaginjo, ki vas čaka pred vhodnimi vrati.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Pozornost boste bolj ali manj posvečali odnosom, vendar pa ne pozabite očistiti kronske čakre, da vam bo predala Univerzalna sporočila energij. Vse pojavljajoče se motnje prihajajočega meseca v vašem delovanju na vseh področjih življenja sprejmite, saj vam je preko njih dana transformacija. V ljubezni je nakazano, da boste stopili v zvezo ali pa da se bo odnos poglobil. Nakazana je možnost poroke.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Dovolite si biti mag v situaciji, za katero se ne morete odločiti. Grleno čakro si očistite in modro spregovorite o tistem, kar vas teži, na način, ki bo dosleden do drugih, a vendar bo predstavil vaše dejansko stanje. V korakih boste prepoznali, da ste v resnici prejeli možnost napredka in prepoznanja slednjega. Če želite priklicati dušnega partnerja, molite in uporabljajte afirmacije; tako se boste lahko našla.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Skozi mesec poiščite ravnovesje med moško in žensko energijo, ki ju premorete. Bodite potrpežljivi, tako do drugih kot do sebe. S svojo avtoriteto ne sekajte tam, kjer to ni treba, še manj pa je ne pozabite, ko jo dejansko potrebujete. V preteklosti so odgovori tudi za vas, zato se poskusite kontrolirati, ko brskate po preteklosti, saj se tudi na čustvenem področju lahko začnejo stvari izboljševati. Opustite nadzor!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Univerzum vas bo prek kronske čakre opozarjal, kdaj je čas, da odstopite, in kdaj je čas, da pristopite. Morda se boste znašli v okolju, polnem zlobe ali ljubosumja, ni pomembno, čigavega. Za vas je pomembno, da se soočite z resnico, tako vašo kot iz okolja, in si pustite, da vas usoda premakne v pozitivne premike naprej. Na čustvenem področju zgradite zaupanje, da je varno ljubiti in odprite srce. Naučite se sprejemati in dajati!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V prihajajočem mesecu si ne vzemite k srcu ali resno vsega, kar bo izrekla neka moška oseba, ki deluje kot dober mislec. Vsesplošna blaginja vam je pred vrati, naredili boste nek korak na nekem področju vašega življenja, ki vam bo sprostil spone neke navezanosti ali obveznosti. Stopate v plodno obdobje. Zato trenutek, ko to dosežete, namenite čustvenemu področju, saj boste le tako lahko uživali v blaženosti.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Nekaj vam lahko v prihajajočem mesecu dodobra zamaje vaše temelje. Nekaj, kar bo udarilo kot strela z jasnega in bo posledično povzročilo nevihto. Vedeti vam bo dalo, da morate delovati v senci. Samo tako boste iz te nenapovedane bitke prišli ali prestopili v vsesplošno blaginjo. Čas je, da se na čustvenem področju odločite in končno naredite korak proti vaši odločitvi. Uspelo vam bo!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

V prihajajočih mesecih so pred vami neke zadeve in projekti, s katerimi se boste lahko zmagoslavno začeli spoprijemati že v oktobru. Premiki, izbire in odločitve bodo lahko pred vami kot nestabilno vreme v pomladnih mesecih, a ne pozabite ohraniti svojega zavedanja. Zavedanje pa naj bo usmerjeno v vašo notranjo luč, s katero svetite v svet.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.