090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (29. 11. – 5. 12. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Konec novembra in začetek decembra vam obljubljata energije intelektualnosti, odločnosti, impulzivnosti ter osredotočenosti. Poiščite intelektualno rešitev za svoj problem, saj je potrebno hitro in odločno delovanje. Čakajo vas nenadne ali nepričakovane spremembe.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Energije radovednosti, resnicoljubnosti, realističnosti in nediplomacije bodo prepletale vaše življenje. Informacija, ki vam lahko pomaga, prihaja do vas, a jo boste težko sprejeli. Izzivi bodo zahtevali resnico, ki jo bo treba spregovoriti.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Ne zavračajte izzivov, ki vam bodo stopali na pot, in tudi ne tistih, ki se še kar nadaljujejo. Pomembno je, da komunicirate čisto in natančno. Možnost neverjetne ideje, ki lahko postane izvedljiva. To je čas, da se dokažete sebi in drugim.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Sledite strasti, ki se dotika vaše kariere in trenutkov, povezanih z njo. Bodite najboljši, kar ste lahko in kar tudi zmorete biti. Kompenziranje med vašimi talenti je ponovno na obzorju. Izkoristite vse možnosti, da uspete v nečem, kar si želite. Pazite se le občutka deloholika!

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vstopate v čas, ki vam bo naklonjen za popravljanje napak. Razbremenili se boste nečesa ali nekoga, kar vlečete za seboj že dlje časa, zavedno ali nezavedno. Videti je, kot da se boste rešili tudi neke odvisnosti ali soodvisnosti od nečesa ali nekoga. Čaka vas premik naprej – očiščevalne energije so na delu.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

V energijah Svečenice bo vaše znamenje v prihajajočih dnevih imelo možnosti trenutkov, za katere bo potrebno vaše aktivno delovanje. Dana vam bo moč kreativnosti, ki bo na višku. Možnost tudi uspeha, ki vam bo končno omogočil luksuz, po katerem hrepenite.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ne glede na vaše tehtanje pazite na svoj ego, ki bi ga v prihajajočem času lahko premočno in preveč izražali. Pazite se ujetosti v iluzijo, kjer bi lahko preveč poudarjali materialno plat življenja. Velika je tudi možnost ujetosti v občutja strahu in skrbi. Dobro premislite, kaj vam je v življenju najpomembnejše!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Čaka vas teden, ko se boste lahko ujeli v postavljanje vprašanj, kot je: »Ali je to res?« To je čas, ko se vaše sanje lahko izpolnijo. Sanje bodo lahko doživele svojo izpopolnitev, posledično pa boste imeli občutek magičnosti obdobja vašega življenja, ko je mogoče vse. A pazite, k temu pripomorejo tudi vaše odločitve.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Energija karte Sanjača vam lahko predstavlja mejo med svetom resničnosti in izmišljotine. Stopite v akcijo in si naredite svoj svet realnosti, kjer boste lahko stopili na vlak svoje avanture le z občutkom, da zaupate in da imate resnično močno samozaupanje. Vse je mogoče, če le vi dovolite!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V času pred nami bodite strpni, ko gre za tisto, kar je prav. Vse se odvija v smeri, kot si vi želite. Morda boste prepoznali ali vstopili v stik z osebo, ki vam bo pomagala. Poslovno lahko predstavlja tudi poslovno sodelovanje z dobrim podjetjem. To je čas, ko morate biti karizmatični, izpopolnjeni ter sočutni. A toliko, kolikor je prav.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

To je čas, ko boste bolj dovzetni za življenjske izkušnje. Morda je zdaj čas, da opustite vse in vsakogar, kar vam morda že dolgo ne služi več. Življenje vam obljublja dogodek, kjer se bo marsikaj spremenilo. Če ste ujeti v kakšno situacijo, le pustite, da se vam za njo odprejo neverjetne priložnosti in možnosti.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

To je čas, ko bi lahko želi že prve sadove vašega trdega dela. Čas, ko se svetla prihodnost za vas lahko manifestira prej, kot ste načrtovali. Obdajte se z ljudmi, ki vas podpirajo in motivirajo za uresničitev vaših sanj. Velik napredek se vam obeta, le ne obupajte tik pred ciljem. Sposobni ste in zmorete!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.