090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za december 2021

Veliki energijski namig ob koncu leta! Odkrijte, kaj vam bo prinesel december. 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Splošno: Ste pred trenutkom, ko se boste morali soočiti s preteklostjo in sedanjostjo tako, da si boste lahko postavili povsem nove temelje drugačne prihodnosti. Manifestirajte svetlo prihodnost skozi delo in kreativnost, obdani s tistimi, ki vas podpirajo. Pred vami je velik premik ali uspeh.

Energije: Pazite se manipulacije in prevare moške osebe v vašem življenju.

Zdravje: V veri, upanju in s pomočjo molitve poskušajte sprostiti svoje telo in se napolniti tudi v skladu z drugimi vrstami meditacije. Večja možnost preobčutljivosti na alergene.

Ljubezen: December bo mesec možnosti večjega spogledovanja in prepoznavanja pravega partnerja za vas.

Denar: Poslovno in finančno področje zahtevata od vas pazljivost, saj se vam lahko razodenejo skrivnosti, povezane s poslovanjem oziroma poslovnim področjem, kjer lahko spoznate neiskrenost.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Splošno: Odprite srce in začnite nov odnos ali prenovite starega. Načrtujte svoje korake in bodite potrpežljivi. Še več dobrih stvari vam prihaja naproti. Zadovoljstvo vas čaka tudi na poslovnem področju.

Energije: Osredotočite se na drugo energijsko oziroma sakralno čakro, kjer lahko na pomoč pokličete tudi nadangela Mihaela.

Zdravje: Ne glede na zdravstveno stanje, a v skladu z vašimi zmožnostmi, uživajte čim več na svežem zraku. Za postavljeno diagnostiko pa lahko pridobite tudi drugo mnenje.

Ljubezen: Če se nahajate v kriznem stanju, dovolite prijateljem, da vam pomagajo. Žal pa lahko za marsikoga prav zadnji mesec v letu prinaša ločitev, ki pa ni nujno, da bo dolgoročna.

Denar: V vaše poslovno življenje lahko vstopi vplivna gospa, ki vam bo pomagala pri finančnih ali poslovnih zadevah. Energija ta ženski lik predstavlja kot nekoga, ki vam lahko razjasni zatrta poslovno-finančna obzorja.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Splošno: Bolj ko se leto končuje, večja panika vas bo lahko grabila, brez pravih argumentov ali razlogov. Zagotovo si boste tako nehote ustvarili tudi okoliščine, ki bodo obremenile vaša ramena, a po drugi strani prikazujejo zaključek neke zasvojenosti in soodvisnosti.

Energije: Kakorkoli obrnem energije za vas, govorijo o zavisti. Pazite, da je ne boste občutili skozi lastna čustva zaradi že omenjenih neutemeljenih strahov in posledično problemov, ki si jih boste nakopali sami.

Zdravje: To je čas, ko boste imeli velike možnosti boljšega in hitrejšega okrevanja. December je mesec, ko se v srcih prebuja ljubezen, in vsi tisti, ki premorete otroka v sebi, boste skozi energijo otrok dodatno napredovali. Uživajte v njihovi družbi, kjer si boste tudi sami pridobili svežo in vitalno energijo.

Ljubezen: Ne glede na to, ali vas vaša ljubezen pusti na cedilu ali pa se boste sami distancirali, vas energije kličejo k odklopu od trenutne situacije. Morda boste tako lažje prepoznali svojega dušnega partnerja v starem ali v novem razmerju … Včasih se dušni partnerji razlikujejo od običajnega tipa in vaših pričakovanj.

Denar: Na poslovnem in finančnem področju pazite na uradne sitnosti in korupcijo. O ja, tisti, ki vam teče voda v grlo, boste celo pripravljeni pomisliti na vse, kar vam dolgoročno lahko škoduje, samo da bi se rešili.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Splošno: Na pot vam stopajo pozitivni premiki! Dobrodošli v sferi energij, ko ste se rešili vseh ali večine vaših problemov. Čas premikov je pred vami, tako fizično kot spiritualno. Na vidiku je tudi neko novo poznanstvo.

Energije: Ste v objemu energij, ki vas potiskajo v sfero osebne ozdravitve in občutka sreče. Izkoristite jih!

Zdravje: Če ste naveličani odnosa s svojim zdravnikom ali niste zadovoljni s procesom zdravljenja, se spomnite, da lahko sami spremenite marsikaj. Ne pozabite v svoj urnik vnesti fizične dejavnosti!

Ljubezen: Če boste sledili energijam ljubezni, boste dobili možnost ozdravitve vaših družinskih težav, posledično pa boste svoj najpomembnejši odnos še poglobili. To pa ni vedno odnos z okolico!

Denar: Poslovno in finančno področje vas lahko še malce preizkusi in vam nakoplje še zadnje večje sitnosti s tega področja. Nekaj vam lahko ostane kot hrepenenje za drugo leto oziroma kot neizpolnjena želja.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Splošno: Energije vas bodo preizkušale. Nakazana je tudi možnost vračanja oseb iz preteklosti, pa tudi soočanje s preteklostjo na psihičnem področju, kjer bo čustveno dojemanje igralo veliko vlogo. Uredite si določene zadeve in bodite varčni. Kdor potrebuje vašo pomoč, mu je morda ni treba zavrniti.

Energije: Energije se bodo pri vas poigravale v smeri vrednotenja. Pri nekaterih skozi denar, pri drugih pa spet preko vrednot, ki sestavljajo vaše življenje ali jim pa sami pripisujete večjo vrednost.

Zdravje: Za izboljšanje svojega zdravja raziščite možnosti in morda poskusite kaj, kar vam je še nepoznano. Ne pozabite na uživanje več organske hrane.

Ljubezen: Levi in levinje, resnično bodite pozorni, kdo iz preteklosti vam bo potrkal na vrata. Vedno ne predstavlja samo bivše ljubezni, ampak je lahko tudi nekdo, ki vam bo prinesel tisto nedolžno energijo, ki spominja na energijo otroka.

Denar: Poslovno in finančno boste lahko sklenili neki nov dogovor, ki vam bo prinesel poglobitev vašega poslovnega odnosa in vašega poslovanja. Nekateri boste lahko prejeli tudi finančno injekcijo za boljši začetek novega leta.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Splošno: Čestitke! Pred vami je obdobje, ko se staro in tudi slabo zaključuje. Vzemite si čas in naredite korake v smeri finančne varnosti oziroma pomoči vašim otrokom in tistim, ki vam pomenijo največ. Pametno investirajte, varčujte in ohranjajte družinsko tradicijo vse bolj, ko bo šlo leto proti koncu.

Energije: Vaše energijsko telo zahteva od vas pozornost grleni čakri, ki vas morda omejuje pri govoru ali pa vam ne dovoli, da se v nečem izrazite. Očistite se in se podprite z energijami. Bodite to, kar ste. Na pomoč pokličite nadangela Gabrijela in ga prosite, naj vas podpre pri vašem pravilnem izražanju.

Zdravje: Preverite svojo absorpcijo vitamina D, saj ga vaše telo potrebuje bolj, kot si mislite. Kolikor le lahko, uživajte na sončni svetlobi. Čei mate težave v odnosih, vedite, da ste pod stresom in je morda toliko simptomov prisotnih prav zaradi tega oziroma brez pravega razloga ali izvora.

Ljubezen: Če ste ena tistih dušic, ki dvomi v ljubezenske zadeve, naj vas potolažim, da vas v decembru na tem področju čaka kar veliko presenečenj, ki vas bodo podpirala in potiskala k zaupanju ter spoznanju, da je varno ljubiti.

Denar: Skozi spiritualno ozdravitev se vam bo to duhovno potovanje izražalo tudi skozi to področje. Lahko sledi tudi fizična pot, ki vam bo omogočila pridobitev neke nepričakovane vsote.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Splošno: Zakaj samo tehtate in ne raziščete možnosti? Kot da se resnično še potrebujete izobraževati, da boste dojeli, da dolgoročni projekti potrebujejo odločnost. Bodite manj strogi do sebe in se večkrat pohvalite, saj prihaja čas, ki ga potrebujete tudi ali samo zase.

Energije: Kot je bilo nakazano že pri splošni napovedi, se tudi tukaj obrnite po pomoč k angelu moči, da vas bo ves čas navdajal s potrebno močjo, da boste bolj potrpežljivi.

Zdravje: Karkoli imate namen na tem področju izboljševati ali delovati, vam bo v decembru uspelo ali pa boste imeli vsaj dobro priložnost za izboljšave.

Ljubezen: V odnose vnesite več strasti in prepoznajte pravo ljubezen. Morda bo potrebno za to tudi kaj menjati, pa vendar … Prepoznajte pravo ljubezen, ki se začne pri vas samih.

Denar: Kar se tiče pa vašega poslovnega in finančnega področja, pa vam naj povem, da ste eno redkih znamenj, kjer kombinacija postavitve govori, da ni videti večjih premikov.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Splošno: Ne zapadite pod stres, če se vam bodo nabrale stvari, ki jih morate narediti ali razrešiti. Pomembno je, da zaščitite plodove svojega dela in se pripravite na morebitne izzive, ki sledijo.

Energije: Energijski center solarnega pleksusa bo morda bolj obremenjen, saj je čas, da se soočite s svojimi čustvi, ne glede na njihovo barvo. Očistite in podprite omenjeni center. Na pomoč lahko pokličete tudi nadangela Kamuela.

Zdravje: Naklonjena vam je možnost povečane energije, ki si jo bo vsak od vas pridobil na svoj način. Zagotovo pa jo lahko tisti, ki se boste zatekali k molitvi, še dodatno okrepite.

Ljubezen: To je čas, ko boste soočeni z oproščanjem in učenjem, tako na lastnih napakah kot na napakah drugih. Sprejmite svoje ljubljene ali partnerja ter se poglobite v resničnost in vrednost raziskovanja.

Denar: Finančno in poslovno področje vam prinašata spremembe. Možno je, da boste končno prejeli odgovor ali pošto, ki ste jo tako dolgo čakali, povezano s tem področjem. Možnost kreditiranja.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Splošno: Energije vam lahko na pot postavijo nekaj ali nekoga, s komer boste lahko izpolnili svoje sanje in želje. Ne pozabite pa na spoštovanje in praktičnost. Ne precenite lastnega znanja, saj gre vse v vašo korist, prejeli pa boste lahko tudi dobro pomoč na poslovnem in finančnem področju.

Energije: Potrebujete čas za regeneracijo in skladje energije. Kot da se morate ponovno zagnati, da boste v novo leto stopili se močnejši, prodornejši in bolj polni energije.

Zdravje: Na področju zdravja boste imeli možnosti in priložnosti čudežev, zato naj vas ne bo sram prositi za pomoč za vse tisto, kar vam bo morda fizično omejevalo.

Ljubezen: Če se bojite, da boste praznike preživeli sami, imate priložnost in možnost, da marsikaj spremenite. Pri nekaterih bosta vaš trud in kemija vodila do novega partnerstva.

Denar: Rešitve vam lahko stopijo na pot prek osebe, ki bo razmišljala enako kot vi, le da morda s ključem rešitve za vaše poslovno-finančno področje. Včasih je to lahko samo ena beseda!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Splošno: Kot da boste hodili po robu zdravega in nezdravega, ne glede na področje. Ostanite prijazni do okolja, ne glede na to, da vas kuha. Prejeli boste neke vesele novice, vezane na kariero, promocijo vašega dela ali študijski uspeh. Morda boste potrebovali le malce nečesa ali nekoga, da vas potisne naprej.

Energije: Energije bodo vas gnale v poslovno-finančne področje, kjer se boste dokopali ali imeli priložnost prejeti finančno pogodbo, ki jo potrebujete ali pa si jo želite.

Zdravje: Odpovejte se kofeinu ne glede na oblik, v kateri ga uživate. Sprostite se s kakšno masažo … Za začetek lahko začnete z masažo stopal.

Ljubezen: Nekateri boste spoznali, spet drugi prepoznali dušnega partnerja, s katerim boste vse do konca meseca lahko uživali v energijah, podobnim medenim mesecem. Če čutite, poskusite …

Denar: Nakazane so možnosti dobrih novic, nove priložnosti napredovanja tudi v poslovni smeri in novih poslovnih projektov. Z osebo, ki bo v vaše življenje vstopila v tem mesecu, boste lahko marsikaj razrešili!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Splošno: Dosegli boste neki uspeh kot posledico samodiscipline. Praznujte svoj napredek in bodite v koraku s časom. Bodite potrpežljivi in brez skrbi. Vzemite si čas za počitek in pojdite korak za korakom. Investirajte ali v denar ali pa v svoj čas.

Energije: Skozi mesec boste lahko hodili v energijah prevare, ki pa ne izvirajo vedno iz okolice. Pazite se tudi samoprevare oziroma tega, da boste vztrajali v nečem, kar že veste, da ni za vas …

Zdravje: Napredek investirajte tudi v svoje zdravilne lastnosti, ki jih boste prepoznali v decembru ali pa bodo te izstopale bolj kot prej. Ne pozabite tudi na zdravo prehrano.

Ljubezen: Če ste v dvomih zaradi nekoga, mu vseeno ponudite priložnost. Poskusite opustiti tudi nadzor, tako da se položaj razplete po naravni poti.

Denar: Poslovno in finančno področje vam bo omogočilo možnost novega začetka. Kar pomeni, da lahko prejmete ali kvoto denarja, s katerim rešite svoj položaj, ali pa podpišete pogodbo za nov projekt.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Splošno: Vaš mesečni moto naj bo: dobro se vrača z dobrim, slabo s slabim. Prejeli boste lahko večjo vsoto nepričakovanega denarja, a pazite pri izposoji in poplačevanju dolgov. Zaupajte sebi, saj se boste lahko podali na novo avanturo.

Energije: Energijsko delovanje uskladite tako z moško kot žensko energijo. Preverite njune presežke ali pomanjkljivosti.

Zdravje: Prisluhnite svoji intuiciji, saj se že v vas lahko skriva ključ za vaše izboljšanje zdravja, kar vam je nakazano v decembru.

Ljubezen: Ne glede na to, ali ste vezani ali nevezani, boste klicali svojega dušnega partnerja, kar lahko predstavlja tudi zaključek odnosov prav zaradi te želje po poglobitvi odnosa z omenjeno osebo. Nekateri srečneži ali tisti, ki že imate dušnega partnerja, pa boste razmišljali o poroki. Če ljubite iskreno, to storite, če se tolažite, se raje umirite.

Denar: Nekatere dušice boste lahko prav s skladnostjo svojega čustvenega življenja, zaključkom starega in začetkov novega, začele tudi poslovni napredek. Prihaja oseba, ki vam bo v oporo. Nakazane so možnosti finančnih razrešitev, morda ne v celoti, so pa kot začetek novega obdobja.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.