090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (13. 11. – 19. 12. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Energije prihajajočega tedna vam prinašajo energijo pravice, ki je lahko tudi sopomenka resnice. Kot da morate opraviti pregled podrobnosti dogodkov, odnosov in svojega razmišljanja, pa vendar previdno. Nekje ali v nečem boste zmagali, zato se konstruktivno soočajte s strahovi in sprejemajte objektivne odločitve.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Energije, ki vam prihajajo naproti, so podobne energijam tega konca tedna .Govorijo o uspehu, ampak le če boste delovali s samodisciplino in preudarnostjo. Napredek boste lahko praznovali, a pazite, da vam ego ne zamegli vaše intuicije. Zasvetite končno s svojo notranjo svetlobo.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Čas pred nami vas poziva, da srce odprete ljubezni. To ljubezen do vas ali okolice sprejmite odprtih rok, saj vam je nakazano popolnoma novo partnerstvo oziroma nova oblika že prisotnega partnerstva. Notranje prebujenje bo marsikomu dalo krila za življenjski napredek.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

V prihajajočem tednu si prizadevajte, da boste imeli dovolj potrpljenja oziroma potrpežljivosti. Ne skrbite (preveč). Vzemite si čas tudi za počitek in si pridobite dovolj energije, da boste lahko naredili naslednji korak. Potrpežljivo investirajte čas oziroma tudi vaše finance.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Previdnost v prihajajočem času naj vam ne bo odveč, posebej pa na vseh področju dela. Izzivom se v prihajajočem tednu ne boste mogli ravno izogniti. Previdno tudi v komunikaciji z ljudmi, ob katerih vam bo vaša intuicija sporočala, da bodite previdni. Pogovorite se s svojim egom.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Ta teden bo čas prodornosti in čas motiviranosti, da vztrajate. Vztrajajte in ne obupajte, še posebej pri tistem, v kar verjamete. Samozavestno se postavite zase in za svoje delo. To je čas, ko ni prostora niti ni priporočeno, da dvomite vase in se zaustavljate na poti svojega napredka v zadevah, za katere že dlje časa veste, da niso donosne.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vaše tehtanje bo v prihajajočem tednu pa vendar lahko upravičeno. Dobro načrtujte svoje naslednje korake glede na dolgoročne projekte ali cilje. Potrpežljivo in odprto za nove energije, ki vas bodo dosegle. Zadovoljite se s preteklimi rezultati in občutite hvaležnost zanje, saj se tudi tu ponujajo nove priložnosti.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Nepričakovani finančni dobiček se vam lahko že v prihajajočem tednu. Morda bo to večja vsota ali  denar, na katerega ste že pozabili. Zdaj so potrebne vaše vodstvene sposobnosti. Najbolj zanimivo pa je, da vas energija lahko podpre z nekom, ki vas bo ali pa že podpira na vaši poti kariere.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Čestitam. Pozitivne spremembe v vaših življenjskih premikih so vam dane kot možnosti napredka. Ti so še posebej dobrodošli po obdobju bolj zapletenih situacij, odnosov in energij, ki ste jih preživeli. Morda boste dobili idejo ali pa kar fizično povabilo na popotovanje. Nekatere od vas bi lahko prešinila misel o selitvi.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Osredotočite se na svojo intuicijo. Ta poskuša z vami spregovoriti že dlje časa. Bodite previdni v odločitvah, preden delujete. Vaša notranja svetloba ali moč se lahko obnovi skozi vaše delovanje v sklopu meditacije ali vsega tistega, kar vas duhovno sprosti. Morda ste le pozabili nase?

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Stvari, odnose in ljudi imate na dlani, če le sprejmete tisto, kar je, in verjamete vase. Pazite, da o svoji moči ne razmišljate in ne delujete, ko ta ni potrebna ali pa priporočena. Če ne boste imeli dovolj zaupanja vase, boste za posledico prejeli tudi slabše rezultate od pričakovanih!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Čas je, da obrnete hrbet stvarem oziroma ljudem, ki vam ne nudijo drugega kot neiskrenosti. Dojemite vendar, da tisto, kar si želimo, morda vedno le ni najboljše za nas, in si dopustite, da vas življenje izpopolni tam, kamor vas vodijo energije. Nekaj ali nekdo v vašem življenju ni vreden tega, kar vlagate v vajin odnos in dajete.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.