090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (20. – 26. 12. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Iskanje motivov in razlogov za boljše in lepše življenje se vam lahko utrne ravno v prihajajočem tednu. Morda boste spoznali, da je čas, da se v nečem premaknete naprej. Morda se boste odločili, da boste v življenju naredili veliko spremembo. Morda je res čas …

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Prihodnost poglejte z optimizmom in upanjem. Moč vere vam bo omogočila dobiti občutek, da ste sposobni premikati gore. Čakajo vas dobre spremembe, ki vam bodo podane ravno skozi izzive, a prinašajo občutek odrešitve.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

To je čas, ko boste lahko aktivno iskali prave možnosti in priložnosti, da razrešite neki problem. Potrebno bo hitro delovanje, predvsem pa odločno. Nenadne in nepričakovane spremembe so kot priložnost dane tudi vašemu znamenju. Jih boste izkoristili?

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Samozavest in vera vase bosta prihodnji teden vaše vodilo. Čudoviti ljudje vam želijo pomagati. Morda jih ne vidite ali jih nočete, a so vam na razpolago. Uravnovesite si čas med poslovnim in zasebnim življenjem. Naredite pravočasno tisto, kar je potrebno.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Ne bodite preponosni in prosite za pomoč ljudi okoli sebe. Zdržite tempo, ki ga od vas zahteva delo ali delovna obveznost. Če se počutite pritisnjeni k tlom, se vprašajte, koliko odgovornosti nosite na svojih ramah. Je res vse vaša dolžnost in odgovornost?

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Malce se ustavite, zadihajte in imejte potrpljenje. Bodite malo manj zaskrbljeni, vsaj glede tistih stvari, ki vam morda povzročajo napade panike. Vzemite si čas za počitek, odmor in premislite svoj naslednji korak. Morda imate priložnost za dobro investicijo časa in denarja v določene stvari. Raziščite!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Čas je, da stopite v akcijo akcijo in prenehate s tehtanjem odločitev in tega, katera bi bila prava ali boljša. Če se vam vse zdi tako podobno in enako, tvegajte. Uspeh vam dovoljuje, da živite življenje bolj luksuzno ali vsaj bolj v smeri vaših želja. Ampak … Če … Tu se malce ustavite …

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

O vsem, kar slišite, vidite in prepoznate, za trenutek razmislite, preden sprejmete odločitev. Poiščite boljšo možnost ali priložnost, ki bi jo lahko bolje iztržili. Vzemite si samo čas, saj ni potrebe, da morate hiteti ali z glavo riniti skozi zid. V situacijah, ki pa zahtevajo takojšnjo odločite, pa poslušajte intuicijo.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Naredite korak ali nekaj za svojo finančno stabilnost, stabilnost vaših otrok ali vaše družine in vseh tistih, ki jih imate radi. Pametna investicija, ki se vam lahko ponudi, lahko potrdi le še korak več, da vam družinska tradicija pomeni veliko.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ni boljše odločitve, kot jo boste sprejeli v prihajajočem tednu ali pa ste jo že sprejeli. Nekaterih stvari ne vidite jasno, zato se pred sprejetimi odločitvami malce ozrite naokoli. Ne bežite pred resnico, pa če vas bo še tako mamilo in vabilo. Ne bojte se resnice!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Mesec december je mesec pozitivnih in veselih energij. Naužijte se malo energij, ki so značilne zanj in to veselje vnesite v vse, kar počnete. Možnost žongliranja med več delovnih obveznosti, delovnih mest ali celo delovnih mest. Ponudbe so lahko nenadne, le pokažite svoje talente in pustite energijam, da opravijo svoje delo.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Imeli boste čast, vidno ali ne, da postanete nekomu mentor ali da se to zgodi kmalu na poti svojega življenja. Oddaljite se malce od socialnega okolja, saj prihaja ugoden čas tudi za vašo duhovno rast, ki jo čas pred nami ponuja. Si upate narediti nekaj zase?

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.