090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Božični horoskop (24. – 26. 12. 2021)

Odkrijte, kaj vam prinaša prazničen konec tedna in kaj vam sporočajo angeli ljubezni! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Čas božiča preživite v družbi partnerja, ki mu zaupate. Čudovit nasvet, ki ga boste prejeli iz srca, vključite v svoje inovativne in kulturne dejavnosti. Angeli ljubezni vam predajajo namig, da v vašem ljubezenskem življenju deluje božansko načrtovanje časa.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Vaša semena preteklosti bodo zasijala ravno v božičnem času. Neverjetne ideje vodijo k nagradam in priznavanju okolice. Angeli ljubezni vas spodbujajo k vključitvi vaše strasti, da vaša otopela duša zapoje v veselju.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Morda boste ravno v tem obdobju prejeli priznanja življenja, da ste sposobni vsega, kar vam lahko spremeni življenje. Manifestacija bo pri posameznikih lahko zelo uspešna. Angeli ljubezni vam šepetajo, da ste dosegli ali pa se vam odpirajo vrata k ljubezni vašega življenja. Bodite hvaležni!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ujeti ste lahko v neki iluziji, kar vam bo preusmerjalo preveliko pozornost na materialne dobrine. Kot posledica se vam lahko pojavijo skrbi in strahovi. Angeli ljubezni vam šepetajo, da si velika ljubezen zasluži, da ukrepate tako, kakor ste vodeni.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Bodite samozavestni in ne dovolite si, da vas karkoli tišči k tlom ali ovira na vaši poti življenja. Za nekaj si lahko čestitate, da vam je uspelo, le prepoznati morate vrednost tega. Angeli ljubezni vam sporočajo, da sprejmite vse, kar vam je dano; bodisi zbliževanje bodisi ločitev.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Trdo delo bo marsikateri dušici omogočilo manifestacijo svetle prihodnosti in želja. Kreativnost širite in delite samo s tistimi, ki vas podpirajo in s katerimi se družite. Morali bi doseči napredek. Angeli ljubezni pa vam pravijo, da le uživajte, kot da ste na medenih mesecih.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vzemite si čas in ne hitite. Preglejte situacijo z vseh zornih kotov in upoštevajte vse dejavnike, preden se odločite. Angeli ljubezni vas opominjajo, da vam nova oseba lahko zamaje tla pod nogami, saj se dotika tudi vaših čustev.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Ne čakajte, stopite v akcijo. Moč kreativnosti bo na višku in uspeh vam bo omogočil napredek v vašem življenju. Angeli ljubezni vas svarijo o neuslišani ljubezni, ki je morda spomin ali pa se dogaja zdaj. Priznati si morate, da kemija ali privlačnost nista vedno dovolj za ohranitev zveze.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Naj vas izzivi na poti življenja ne odtrgajo stran od resničnostjo. Komunicirajte čisto in jasno. Morda se vam med prazniki porodi tudi nova, neverjetna ideja. Angeli ljubezni vas prav tako opozarjajo na zdravljenje družinskih težav, kjer je morda treba kdaj vzroke poiskati tudi v otroštvu in odpustiti staršem.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Naj vas prazniki navdihnejo z optimizmom in upanjem, s katerima nadaljujte svojo pot življenja. Moč vere in upanja vam bo dajala občutek, da lahko premikate gora. Spremembe prinašajo veselje in srečo. Angeli ljubezni vas pa nagovarjajo, da preživite čas praznikov v družbi otrok in v energijah svojega notranjega otroka.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Čas praznikov bi lahko preživeli v iskanju neke rešitve vaše situacije ali problema. Spremembe bodo nenadne in nepričakovane. Angeli ljubezni pa vas lahko nagradijo z nekom, ki ga poznate iz preteklosti. Možno bo naključno srečanje, komunikacija ali samo misel nanj.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Zaupajte vase, saj niste sami, in zaupajte v ljudi, ki vas podpirajo. Nekako poskušajte najti ravnovesje med službo in zasebnim življenjem. Angeli ljubezni vas nagovarjajo, da ponovno osvojite ljubezen, za katero pa morate sprostiti svoj notranji mladostni duh veselja, ki naj zažari.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.