090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (27. 12. 2021 – 2. 1. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Zadnji teden letošnjega leta vam prinaša energije ki jih lahko povežete z dnevi prihodnjega leta. Čas je, da preverite preteklost in sedanjost, da si boste lažje omogočili boljšo prihodnost, le odločite se. Opustite obsojanje sebe in drugih. Čas je, da si ustvarite boljši jutri.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Bodite odločni pri tistem, kar veste, da je prav in resnično. Vse se odvija v vaši smeri, zato se malce umirite. Morda boste lahko stkali boljši odnos ali pa popolnoma novo poznanstvo, ki bo na poslovnem področju dobra naložba za prihodnost.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Ne rinite z glavo skozi zid in ne prehitevajte dogodkov. Čas akcije je pred vami, pa vendar delujte modro. Bodite natančni ali in preverite vse podrobnosti svojega delovanja. Morda bo treba vnesti malce več prijaznosti in potrpljenja.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Čustvena plat vašega življenja vam lahko ob koncu leta nekoliko zagode. Poslušajte svoje srce in uporabljate svojo intuicijo, ki ji vedno zaupajte. Pazite na ego, da je ne zaslepi, pa vendar … V času praznikov pokažite skrb do drugih. Ne pretiravajte.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Ne zapirajte se vase, ampak se raje odprite ljudem, ki jim zaupate. Prosite za pomoč, brez slabe vesti. Preveč naložene odgovornosti na lastna pleča boste lahko občutili kot prenapetost, preobčutljivost in predvsem nervoznost. Zdaj ni čas, da ste preobremenjeni. Sprostite se.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Ne bodite togi v svojem delovanju, saj tudi možnosti, načrti in cilji ne bodo ravno trdno začrtani. Ne primerjajte se z drugimi, ampak si končno omogočite dihati z lastnimi pljuči, po svoje. Pazite se samo družbe ljudi, katerih ambicije niso skladne z njihovo resničnostjo.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Pojdite v družbo, kjer boste prejeli mentorski nasvet ali pa boste nekomu podali nasvet iz svoje izkušnje. Vzemite si čas tudi zase in se odklopite od sveta. Vaša duša vas kliče, da pozornost namenite sebi in poiščite duhovno hrano, ki jo že krepko potrebujete.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Odprite srce in bodite hvaležni. Življenje vam daje priložnost, da v nečem uspete. Imeli boste občutek, da ste svobodni. Morda prejmete neko pomembno sporočilo tik pred zdajci, ki vam bo omogočilo potovanje skozi lekcije vašega življenja. Tako se boste lahko dvignili višje.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ne sanjajte z odprtimi očmi in ne domišljajte si stvari, ki jih ni. Ujeli se boste v laži, četudi boste krivca iskali okoli sebe. Ne osredotočajte se toliko na materialne dobrine, temveč si dovolite, da se razrešite nepotrebnih skrbi in strahov.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Bodite aktivni in si ne dovolite, da vas v zadnjem tednu letošnjega leta energije blokirajo. Verjemite v tisto, kar verjamete, le malce bolj samozavestno in odločno se postavite zase. Ne dovolite se zadovoljiti z drobtinicami, če je pred vami kos pogače, ki vam pripada. Odločno!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Neodločnost vas lahko drži nazaj in posledično se ne odločite zase, saj se nenehno trudite zadovoljiti druge. Ujetost med razumom in čustvi bo vse večja, bolj ko se bo bližal konec leta. Zakaj si to dovolite? Niste kreator lastnega življenja?

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Nehajte se vrteti v krogu in smiliti sami sebi. Lahko naredite resnično vse, le vzemite priložnost, ki se ponuja. Manifestacija želja je bliže, kot si mislite, zato nekateri od vas ne bodite presenečeni, če se bo vaš proces manifestiranja izpolnil še pred koncem leta.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.