090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Veliki energijski namig za leto 2022

Odkrijte, kaj vam prinaša leto 2022 na področju odnosov, zdravja in financ!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Leto 2020 vam bo poklonilo veliko priložnosti po pozitivnih spremembah, ki so vam na poti. Kot da bo prišla odrešitev od težkih časov, zato ne bodite presenečeni, če vam leto ponudi veliko možnosti potovanja ali za nekatere celo selitev. Skozi leto se boste lahko na čustvenem področju soočali s spoznavanjem, da se vaš dušni partner razlikuje od vašega običajnega tipa in pričakovanj. Samski zato le ne obupajte! Kar se zdravja tiče, imejte vero v čudeže, saj se bo marsikatera diagnostika zaključila drugače, kot se bo začela. Na poslovno-finančnem področju boste lahko vedno računali na svoje najbližje, pred vami pa so tudi možnosti novih priložnosti napredka!

Bik (21. 4. – 20. 5.)

V letu pred nami se boste lahko znašli v situaciji ali problemu, ki bo zahteval od vas posvet z drugimi. Delujte odgovorno in ne jemljite vsega kot igro. Pazite, da si ne naložite preveč odgovornosti na svoja pleča, ki je ne bi zmogli. V ljubezni se vam napovedujejo potrditve o pravi izbiri za tiste, ki ste že v zvezi. Samski pa boste prepoznali pravega v krogu ljudi, ki jih že poznate. Zdravje boste ohranjali z duševnim zdravjem, zato ohranjajte vero z molitvijo za svoje zdravje. Poslovno-finančno je pred vami leto, ki vam bo omogočalo veliko komunikacije, uspešno za tiste, ki sodelujete na področju prodaje. Obstoj ne bi smel biti ogrožen, saj so vam nakazana tudi krajša potovanja, ki bi lahko bila tudi poslovnega značaja.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Različne možnosti vam bodo omogočile, da bodo z njimi rastli tudi vaše želje in cilji. Pomembna vam bo povezanost tako s seboj kot z drugimi. Pazite se le druženja z ljudmi, ki so preveč ambiciozni in imajo morda nerealne ambicije. Nekateri boste spoznali, da v odnosih nekateri ljudje nosijo maske, zato se na čustvenem področju le branite prevare, ki lahko posledično nastane. Samoprevara ali prevara iz druge strani ni izključena. Za zdravje pa poskrbite tako, da vaše telo ne postane dehidrirano, zato vas Angeli spodbujajo k pogostejšemu pitju vode. Vaše poslovno-finančno področje pa bo prevzela ženska energija, ki lahko predstavlja novega poslovnega partnerja, novo nadrejeno oziroma novo žensko osebo, ki bo vplivala na vas na tem področju.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Skozi leto 2022 bodite pozorni na malenkosti, ki jih vam bo leto ponujalo. Dobro jih preučite, saj vam je nakazan uspeh na koncu vašega delovanja in zaključenih projektov. Soočanje s strahovi bo tako večje, a ne pozabite na objektivne odločitve. V vaše ljubezensko življenje bo poseglo božansko načrtovanje časa, zato ne bodite presenečeni nad nenadnimi dogodki, ki vam vedno morda ne bodo všeč. Vse se zgodi z razlogom. Za zdravje boste veliko naredili že z zdravim načinom prehranjevanja, ki ga je marsikdo od vas preskakoval v preteklosti. Poslovno-finančno področje vas pa opozarja, da bodite pozorni na dokumentacijo, ki se lahko skriva pred vami, finančno pa so nakazane dobre rešitve problemov.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Leto 2022 vam napoveduje veliko komunikacije in posledično pozitivnih novic, ki so že na poti k vam. Vse se bo dogajalo zelo hitro, zato sprejemajte pametne odločitve, ki vam prinašajo pohvale, nagrade in tudi možnosti napredovanja. To bo uspešno leto, predvsem pa vas čaka javno prepoznavanje vaših dobrin in lastnosti. Čustveno področje bo od vas zahtevalo več strasti, saj vaša otopela duša potrebuje sprostitev. Morda boste to lažje tudi pokazali v svojih odnosih. Pri zdravju bo skozi leto prevladovala sprostitev, ki jo lahko dosežete tudi z masažami, saj vaše telo kriči po terapevtskem sprostitvenem tretmaju. Poslovno-finančno se vam napoveduje leto, kjer ni videti nekih napetih situacij v smislu življenja ali smrti, ampak bolj sproščeno vzdušje, četudi boste šli kdaj skozi temačne dni. Vse je odvisno od vaših odločitev in dojemanja!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

V letu pred nami boste pogosto delovali izgubljeno, saj boste iskali aktivnejše življenje ali življenje z večjim pomenom. Marsikdo od vas bo spoznal, da je treba stopiti korak naprej, v nove sfere in nove načine življenja. Nekateri se boste lahko tako s pomembno odločitvijo znašli tudi na točki spremembe načina vašega življenja. Leto 2022 samskim obljublja veliko možnosti spoznanja svoje duše dvojčice, po kateri hrepenite. Če ste že v zvezi, bodo prišli tudi novi, lepši, a drugačni dnevi. Za ohranitev zdravja boste največ naredili, če telesa ne boste psihično preobremenjevali, zato sprejemajte vse in vsakogar v življenju. Konec koncev se sami odločate, kako boste živeli in kdo bo prisoten v vašem življenju. Poslovno-fiinančno področje bi vam moralo biti naklonjeno, saj je vidno veliko aktivnosti, financiranja, obilja, a tudi odvisnosti, zato ohranite dober samonadzor, ko boste opazovali sadove svojega dela oziroma imeli možnost zapravljanja denarja. Naložbe naj temeljijo na pametnih odločitvah.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Zaupajte vase in malce manj tehtajte! Leto 2022 vam bi moralo postreči s čudovitimi ljudmi, ki vam bodo pripravljeni pomagati. Naučite se ali pa ohranite ravnovesje med delom in zasebnim življenjem. Tisto, kar počnete, počnite osredotočeni na tukaj in zdaj. Pomembna bo tako fizična kot psihična prisotnost. Zaradi preobremenjenosti ali pa hrepenenja po denarju in poslu se znate v odnosih vesti manj čustveno, kot bi bilo treba. Morda boste bolj materializem poudarjali oziroma dopustil, da nastopa kot pomemben dejavnik v odnosih. Od vseh pritiskov, morda tudi nezdravega načina življenja, pa bo vaše telo bolj kislega pH-ja,  zato vam Angeli svetujejo razstrupljanje telesa.  Poslovno-finančno se vam napoveduje leto poslovanja z uradnimi institucijami, pravdami, kjer bo imel vodilno vlogo razsojanja nekdo ali nekaj iz preteklosti. Finančno bi lahko govorili o stabilnem letu.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

V letu 2022 je vaše znamenje pod energijami, ki govorijo, da ne prehitevajte v odločitvah, ki jih lahko sprejmete kasneje. Posledično je to vodilo za vse tiste, ki radi udarite na prvo žogo, brez premisleka ali pod vplivom trenutnega čustvenega stanja. Veliko rešitev boste našli ravno v pogovorih s seboj, zato se ne čudite, če boste bolj hrepeneli po spanju ali počitnicah. Vzemite si čas zase! Na čustvenem področju se boste soočali z energijami ali lekcijami učenja odpuščanja in učenja. Ne pozabite, da bo marsikdo od vas primoran najprej ozdraviti svojo preteklost, da boste lahko složno stopili v prihodnost. Angeli zdravja vam sporočajo, da bo 2022 morda leto, ko bo treba zamenjati tudi zdravnika, saj obstajajo še boljši, posebej v primerih, ko gre za kronična obolenja ali estetske popravke. Poslovno-finančno področje pa vas opozarja, da pazite, s kom poslujete, kam vlagata denar in komu pomagate. Energija kače, ki se je izpostavila v postavitvi, je premočna, da bi lahko bili ravnodušni!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Leto 2022 se bo lahko poigralo z vašim čustvenim življenjem bolj, kot si ta trenutek mislite. Nekateri boste spoznali dušico, ki ji boste lahko zaupali. Spet drugi boste glede odnosa prejeli odličen nasvet svoje intuicije. Nekako se boste bolj vključevali ali bili vključeni v kulturno ali kreativno okolje. Na ljubezenskem področju boste spoznali, da imate neke odvisnosti, ki močno vplivajo na vaše ljubezensko življenje, spet drugi pa se boste soočali z njimi brez spoznanj. Angeli zdravja vas nagovarjajo, da si olajšate napetosti tudi s pomočjo pri delu in ne bodite toliko trmasti, če vam kdo ponudi pomoč. Poslovno-finančno področje pa vam bo postreglo z neko stabilnostjo, ki  morda vam ne bo ravno všeč, bo pa kazalec, da imate vse možnosti napredka. Odločitve so tudi za vas bolj pomembnejše, kot si mislite.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vaša navzven hladna narava lahko skozi celotno leto 2022 navznoter gori od nekega spoznanja, saj se boste lahko zaljubljali pogosteje nenadno. To se vas lahko tako dotakne, da vam zamaje tla pod nogami. Bodite prizemljeni skozi čustvena dogajanja, saj je včasih pot do cilja bolj zanimiva kot cilj sam. Zelo veliko ljubezenskih občutkov bo za vas tako resničnih, da jih boste pogosteje raziskovali, zato ponavljam: ne izgubljajte tal pod nogami. Ni čudno, da bo področje zdravja pri vas tako lahko bolj aktivno in imelo večjo moč. Vir mladosti bo pri vas druženje s svojim notranjim otrokom ali z otroki nasploh. Poslovno-finančno vam je naklonjeno leto, v katerem se boste ukvarjali z gradnjo, nepremičninami in poslovno uspešnimi projekti, ki vam prinašajo obilje. Na dom vam ne bo nihče potrkal … Ne pozabite!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Nič več se ne boste lovili in preverjali posledice odločitev. Odločitve boste sprejemali samozavestno in iz njih črpali moč. Samo preveliko analiziranje vas lahko postavi v zmedeno stanje, iz katerega boste ponovno potrebovali več časa kot po navadi. Zato začnite že uporabljati svojo modrost. Ne glede na vaš ljubezenski status se jasno odločite, kaj si želite, da boste to skozi čas tudi prejeli. Kot da nekaj čakate; vezani morda spremembe, samski morda nov odnos. Vse to prihaja, le ne bodite preobremenjeni s cilji. Skozi leto 2022 bo vaše zdravstveno področje zelo intenzivno, saj vam bo telo šepetalo pogosteje kot do zdaj. Morda je čas, da mu končno prisluhnite in spoštujete, da veliko pripomorete ravno vi sami. Poslovno-finančno področje vam obljublja neke novice, odgovore, komunikacijo, ki jo morda pričakujete ali iščete že dlje časa. Možnost so tudi finančne nagrade. Pomembno je, da se odpira pot uspešne komunikacije, zato poskrbite za svojo grleno čakro!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Skozi leto 2022 spoznavali, da se vse, kar se zgodi, zgodi z razlogom. Morda tega ni moč prepoznati takoj, a čas pokaže pravi razlog. Uspelo se vam bo umakniti od negativnih energij stvari in tudi ljudi. Zato ne bodite žalostni, če boste koga pustili za seboj. Osredotočite se na tisto, kar vas najbolj plaši in skrbi. Ko to razrešite, se osvobodite dodatnih spon, ki vas ovirajo pri napredku. Ne glede na status v ljubezenskem področju boste privabljali romantično ljubezen ali pa jo iskali v svoji okolici. To za vezane pomeni tudi večjo možnost prevare. Ne bodite nesamozavestni, ampak bodite to, kar ste, in oblikujte ali dosezite odnos, ki si ga želite. Toda pred odločitvami dobro premislite. Vaše zdravstveno stanje od vas ne bo zahtevalo veliko, le raztezanje in motivacijo za gibanje. Finančno-poslovno področje pa vam bo omogočilo, da s pravimi odločitvami in pravilnim ravnanjem dosežete vse tisto, kar imenujete blaginja. Morda ne v celoti, toliko pa, da boste zadovoljili večino svojih želja in potreb. Vredno se je truditi! Potrditve, javne pohvale, optimizem in še kaj bodo z vami skozi celo leto, toda le če boste ostali zvesti sebi!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.