090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (7. – 13. 2. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Energija angelov vas spodbuja, da začnete služiti božanski energiji. Ne čudite se, če boste posledično čutili močne energije, ko se boste znašli pred izzivi. Kristal, vas lahko podpre, je tudi hematit, ki blagodejno deluje na korensko čakro. Posledično vas podpira v vseh zadevah ali situacijah, ki se bodo pojavile v obdobju vrhuncev.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Čas je za akcijo. Vaše najgloblje sanje se vam lahko uresničijo; pred vami je neverjetna karierna priložnost. Ali boste to prepoznali, pa je odvisno od vas samih. Če so sanje povezane s čustvenim področjem, vas tudi angeli  podpirajo, da najdete odgovor na vaše vprašanje, ki je skrit v duhovno-romantičnem odnosu. Rdeči jaspis vam bo v oporo, če se bose znašli v lastnih obsodbah ali iz okolice.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Energije nasploh, pa tudi podpora angelov, vas bodo usmerjali k upoštevanju in življenju, skladno z zakonom privlačnosti. Zato dovolite angelom, da vas podprejo pri pripravljenosti za spreminjanje vsega, kar se trenutno spreminja. Energije pravijo, da se ne tiščite k tlom, ampak se samozavestno postavite zase. Azurit bo kristal, ki vam bo pomagal ozavestiti samodisciplino in se prilagoditi tudi tisti iz okolja.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Angeli vam lahko usmerjajo pozornost k vaši korenski čakri prav skozi pozitivno naravnost glede vašega doma, kariere in finančnega položaja. Pazite na besede, saj se vaše misli odražajo skozi vaša dejanja. Tudi vsesplošne energije govorijo, da boste skozi določeno situacijo zrastli močnejši in morebitna žalost je ozdravljiva skozi čas. Kristal črni turmalin vam v prihajajočem tednu lahko pomaga s svojo regenerativno energijo.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Levi in levinje, pojdite v akcijo za tistim, kar si želite. Obdani boste z energijo vaše kreativnosti in uspeh vas vodi k želenemu življenju. Angeli vas le opozarjajo na vašo lastno preobčutljivost ali pa na stik z osebo, ki poseduje te lastnosti. Tu pazite, da si ne zaprete vrat, ki jih ni pametno zapirati. Kristal argonit vam lahko dodatno jača lastnosti ognjenih elementov, posledično pa vam da še podporo v kakšnem povabilu!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

S kristalom aquamarin stopite v prihajajoči teden, saj vas bo podprl v vaši intuiciji bolj, kot si mislite. Čaka vas nepričakovan priliv denarja ali pa nepričakovana podpora v vaši situaciji ali zadevi, zato naj to ne bo preveliko presenečenje. Angeli pravijo, da se malce ustavite in razmislite, ali res ne vidite, da ste medij. Marsikdo od vas ima sposobnosti povezovanja z osebami … Bolj, kot si mislite.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Kristal malahit vam obljublja energijo, ki vas bi podprla kot ključ do vaše sreče. Zato ni čudno, da je sporočilo angelov za vas, da se očistite strahu. Pokličite in prosite tako nadangela Mihaela kot Rafaela, da vam pomagata odstraniti energijo strahu iz vas in vsega, kar vas obdaja v trenutnem stanju. Morda je čas, da zaupate energijam, ki vas lahko opomnijo na finančno stabilnost vas samih ali vaših najbližjih. To bo teden, ko bo vaša družinska tradicija ponovno zaživela ali izstopala.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Za vas sta tako iz angelskih sporočil kot iz energijskih sporočil izstopili karti, ki opisujeta identično stanje, le da vas angeli spodbujajo, da s pomočjo »božje škatlice« opustite vse in dovolite božanskosti, da se vas dotakne. Energije pravijo, da potrebujete več spanca ali dopust, saj ste preobremenjeni z nepotrebnimi skrbmi. Odločitve lahko sprejmete tudi kasneje, zato ni čudno, da vas kristal prit vas želi obdržati v trenutku »tukaj in zdaj«. Morda pa ste le vi tisti, ki želi prehitevati! Premislite.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Bolj ko vas bo svet energij preganjal ali pritiskal v energije otroštva ali otrok, bolj se angeli oglašajo, da očistite oziroma odrežite svoje vezi s starimi in preteklimi odnosi, ki vas bodo osvobodili vseh razdiralnih vzorcev. Posledično pa vam kristal opal obljublja tudi pomoč pri izboljšanju vašega življenja. Dejansko vas čakajo prijetne energije, ki jih pa morate prepoznati in sprejeti sami. Vse se da, če se hoče. Opustite vlogo žrtve.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Na vaš klic čaka nadangel Mihael, ki vas želi zaščititi in voditi skozi situacijo, za katero vi še predobro veste in se je zavedate. Močni, enigmatični pojavi bodo lahko tudi noviteta na vaši duhovni poti. Nikar jih ne zanemarjajte. Opustite skrbi in strahove, saj je pomembno, da sprejmete resničnost ali resnico situacije. Kristal emerald bo tisti, ki vas bo podpiral skozi procese, ki zahtevajo od vas pozornost, spomin, uporabo in razumevanje jezika, učenje, sklepanje, reševanje problemov in sprejemanje odločitev.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Solarni pletež bo v prihajajočem tednu močno izstopal v vaših energijah, saj vas angeli opozarjajo, da je čas, da zaupate, da ste preprosto sposobni za tisto, kar si želite. Soočite se s svojimi čustvi in jih predelajte. Energije vas tudi spodbujajo, da za pomoč prosite tiste, ki jim zaupate ali pa so specializirani za pomoč. Zdaj ni čas za igro, saj ste preobremenjeni z odgovornostjo. Kristal herkimer diamant pa vas bo podpiral v tem času vaše poravnave. Morda se bo vse skupaj dogajalo samo v vaši glavi, a vendar tudi fizično sledijo spremembe.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

S kristalom turkizom stopite v nov teden pred nami. Podpiral vas bo pri vztrajnosti, ki pri vseh vas ni prisotna. Energije vam dejansko obljubljajo briljanten uspeh, predvsem pa občutek svobode, ki vam lahko da krila. Nekaj ali z nečim ste očitno zaključili. Zato le prisluhnite angelom, ki vas usmerjajo k pozitivi življenja. Prosite jih, da prekličejo, očistijo in izbrišejo vse negativnosti razmišljanja iz preteklosti. Bodite vztrajni. Kaj pravite?

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.