090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (14. – 20. 2. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Na poti k vam so sporočila, zaradi katerih boste lahko slavili. Morda prejmete vabilo ali novico omembe, ki bo v vas izzvala pozitivna čustva. Obdani boste lahko s skrbnimi prijatelji. Angeli vam svetujejo, da če ste živčni, se osredotočite na služenje. Kristal hematit pa bo poskrbel za prizemljitev ter krepil vašo koncentracijo.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Morda vas čas Valentina preseneti z nenadno zaljubljenostjo. Pazite le, da vam ne zamaje preveč tal pod nogami, saj jih boste potrebovali skozi to čustveno dogodivščino. Angeli vam svetujejo, da si očistite grleno čakro, da se boste lažje izražali tako, kot se želite, kristal fluorit pa vam bo pomagal očistiti čakro tretjega očesa, ki bo poskrbela za inovativno in usklajeno prepoznavanje ljubezni v okolju.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Spoštujte svoj napredek. Imeli boste priložnost izboljšati zadeve, odnose in situacije, zato naj vas ne preseneti, če srečate nekoga, ki vam lahko izpolni želje. Angeli vas opozarjajo na čustveno občutljivost, ki jo najprej sprejmite, spoštujte in častite. Turkiz vam bo blagodejno vplival na grleno čakro in pomagal delovati očiščujoče, posledično pa bo okrepil vaše psihične sposobnosti.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Angeli vam sporočajo, da prepoznajte svojo vrednost in dejstvo, da ste nosilec luči, ki uči o ljubezni druge. Jantar vas bo tako podpiral v sončnem pletežu, saj vam bo dajal energijo, občutek, da vas greje in poživlja. Dejansko je čas, da začnete delovati in da svojo moč usmerite v svojo kreativnost. Pred vami je možnost uspeha, ki bo marsikomu od vas odprl vrata k tistemu, po čemer hrepenite.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Verjemite le vase in dopustite, da vam čudoviti ljudje pomagajo. Uravnotežite svoje poslovno in zasebno življenje. Tu vam bo v pomoč rubin, ki ne samo da blagodejno vpliva na srčno čakro, poleg tega tudi uravnoveša in krepi odnose z drugimi. Angele prosite, naj vas pomagajo očistiti vseh strupenih energij, ki ste jih vsrkali, ter vse tiste negativne energije, ki ste si jo pridelali tudi skozi lastne blokade.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Ne bodite presenečeni, če vas energije okoli Valentina usmerijo k vaši družini, prijateljem in tistim, s katerimi se čutite izpopolnjeni. Imate moč manifestacije in tu vas angeli tudi podpirajo, le uporabite svoje duhovne darove in naravne sposobnosti. Tigrovo oko bo blagodejno vplivalo na vašo korensko, križnično čakro ter sončni pletež kot pomoč pri prizemljitvi in krepitvi vaše samozavesti.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Obrnite se na kristal granat, ki vam bo preko pozitivnega delovanja na korensko čakro pomagal tudi pri energiji in vas spodbujal. Tudi vi ste ena tistih dušic, ki ima na Zemlji nalogo prinašanja svetlobe in služenja božanski energiji, k čemur vas spodbujajo tudi Angeli. Nemudoma postanite aktivni, saj izziv pred vami lahko izpeljete bolje, kot mislite. Tudi strastno partnerstvo se lahko pojavi v času pred nami.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Kot da se bo vse skupaj vrtelo okoli denarja, za katerega lahko prejmete nepričakovani priliv ali pa potrebujete nasvet oziroma pomoč od drugih. Morda boste ena tistih dušic, ki bo začela uspešen projekt in zato tudi prejela pozitivne spremembe vaše kariere. Angeli pravijo, da prosti čas izkoristite za izražanje občutkov skozi ples in petje. Kristal soladit pa vas podpira v grlenem predelu in tretjega očesa, vas umirja in krepi vaš imunski sistem.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Če vas razjeda misel na neko zadevo, vam angeli sporočajo, da jih pokličite k ozdravitvenem delovanju. Kristal malahtit deluje na srčno čakro ter vas uravnoveša in razstruplja. Poslušajte svoje srce in bolj upoštevajte intuicijo. Morda vam je zato ta teden namenjen kristal, ki uravnoveša vaše delovanje, saj vas energije usmerjajo k sebi, kjer boste lahko prepoznali tudi svojo napako, da vedno druge postavljate pred sebe.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V obdobju vaše morebitne preobčutljivosti vas Angeli vabijo, da jim dovolite delovati na vašo sakralno čakro, tako da se boste lažje izogibali škodljivim elementom vašega življenja – tako zunaj kot znotraj vas. Amazonit bo blagodejno deloval na srčno in grleno čakro, vas pomirjal in izboljšal komunikacijo. Morda zato energije nakazujejo, kot da ste pred odločilnim korakom, kjer se naučite odpuščanja. Morda bo spet aktivna preteklost?

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Safir ima blagodejni vpliv na vašo čakro tretjega očesa in kronsko čakro. Spodbuja vašo duhovnost in vas umirja. Morda zato vam želijo Angeli poslati nadangela Mihaela, da vam pomaga opuščati  in opustiti tisto, kar vam ne služi. Čas je za delovanje, zato vas naj ne presenetijo morebitne priložnosti kariernih sanj, ki jih gojite že dolgo. Dvignite svojo frekvenco energij. Zmorete!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

V tednu pred nami uporabite rdeči jaspis, i blagodejno deluje na korensko čakro, daje energijo ter spodbuja k praktičnosti. Morda vas zato Angeli spodbujajo, da za situacijo, ki vas bremeni, pogledate v svoja pretekla življenja, kjer se skriva problem. Morda morate opustiti in ozdraviti samo pretekle izkušnje. Čas je, da začnete uživati v sadovih preteklega dela in da doživite še izzive, ki ste jih pustili za seboj. Naj vas ne presenetijo pogovori v tem tednu. Takšne so pač energije za vas.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.