090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (21. – 27. 2. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Kot da boste nekaj opustili in pustili v preteklosti, kamor tudi sodi. Morda vam slovo ne bo zlahka sprejeti, morda ga nekateri ne boste opustili, a konec nečesa je lahko tudi začetek nečesa novega, kar vam prinaša nove, še boljše priložnosti. Ja, čas je za premik naprej in vaša intuicija, če je skladna s sporočilom, vam NE laže.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Nepričakovani finančni priliv se lahko prilije tudi na vaš račun. Izvora mi angeli ne želijo zaupati, vam pa šepetajo, da boste lahko imeli odprta vrata, ki vodijo v finančni vrt obilja. To pomeni, da bodite pozorni na svoje misli, svoje delovanje in uporabite tudi svoje vodstvene sposobnosti, kjer naj odgovornost izstopa. V nekaterih primerih lahko nekatere dušice prejmejo tudi podporo.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Ukvarjajte s financami in finančno prihodnostjo; ne samo vašo, ampak tudi od vaših najbližjih. Morda jim lahko pomagate ali celo kar omogočite finančno stabilnost, ki se lahko izraža v vseh oblikah. Nekatere dušice lahko v prihajajočem tednu tudi dobro investirate v zadeve, ki so vam ta trenutek lahko dvomljive. Spet druge dušice pa boste obujale družinsko tradicijo.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Neke novice, povezano z vašo kariero ali promocijo vašega dela ali izobraževanja, bodo končno lahko uslišane. Ne pozabite na svoje misli, še posebej pa na podzavest, saj z njeno energijo vibrirate v svet in zagotovo si ne želite zapreti vrat, ki si jih želite odpreti. Modro ravnanje in natančno planiranje vas lahko k cilju pripeljeta prej, kot si mislite. Morda potrebujete za začetek le motivacijo za premik.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Zakaj se omejujete, če pa lahko naredite resnično vse, kar si zamislite? Nekatere lahko slabša samozavest, dvomi in strahovi potiskajo stran od odgovornosti za svoje življenje, zato se vživljate v vlogo žrtve. Vzemite življenje v svoje roke in manifestirajte tisto, kar potrebujete, da bi uspeli. Preverite tudi, ali to potrebujete ali pa se zgolj dokazujete okolici.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Če ste se ujeli v pasti strahu brez razloga, pomeni, da ste podvomili vase. Če ste se osredotočali na najslabše, je lahko tudi razlog, zakaj nečesa ne dosežete. Poskrbite, da v vas ne bodo rasle skrbi, in se raje prizemljite. Na zadevo poglejte skozi oči drugega ali pa jo sprejmite, kot da se ne dogaja vam in bi bili vi tisti, ki bi si svetovali glede nje. Je pogled različen, kajne? Pazite na izražanje negativnih čustev.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Hrepeneli boste lahko bolj po družinskem življenju, ki si ga marsikdo od vas lahko le želi. Čeprav ima rešitev marsikdo od vas na dlani, pa tega ne vidi ali ne želi videti. Pazite na ego in na intuicijo; to dvoje ni isto! Marsikdo od vas je obdan z ljudmi, ki jim lahko zaupa, in marsikatera dušica bo pri vzgoji otrok uspešna. Ohranite svojo prizemljenost in skladnost energij obeh polov. Samo tako vibrirate najvišje!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Bodite aktivni, saj je pred vami čas za akcijo. Svojo moč usmerite v svojo kreativnost in njeno izražanje. Uspeh vam bo zagotovil izpopolnjenje in izpolnitev le, če boste delovali umirjeno in skladno. Zdaj ni čas za sanjarjenje, temveč za gradnjo prihodnosti. Če ste bolj utrujene narave, zaradi počitka ne boste zamudili ničesar, če vam tudi zadeva daje čas za to.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Če ste samski, se ne čudite, ker lahko v vaše življenje vstopi dušica, ki bo z vami tvorila zaupanja vredno partnerstvo. Neki nasvet se bo izkazal kot zelo primeren in pravilen, a ne pozabite, da mora ta prihajati iz vašega srca. Prisluhnite svoji intuiciji, saj bo ta pomembna tudi v vašem vključevanju v zadeve, ki se tičejo tako kulturne narave kot kreativnosti.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ste padli v svojem optimizmu? Res ne vidite, da delujete s podzavestnimi mislimi, ki vas vodijo v brezupje? Čas je, da na prihodnost pogledate optimistično in z upanjem. Moč vere, ki jo premorete, vam lahko omogoči premikanje gora, zato se veselite veselih sprememb na obzorju. Spremembe vam prinašajo sprostitev napetosti vaše nakopičene energije. Čas izzivov boste pustili za seboj.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Nič več sprenevedanja in neodločnosti. Vaša moč izvira iz dejanja kot posledice vaših predhodnih odločitev. Za vas še posebej v tem času velja, da pazite na zakon privlačnosti, za katerega boste lahko najbolj dovzetni, ne glede na pozitivno ali negativno, ki prinaša. Zmeda kot posledica spoznanja vseh analiziranih možnosti bo preprosto posledica vaše neodločnosti. Prizemljite se in sledite svoji duši!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Čas je, da malce zadihate od vsega dela, ki ste si ga v preteklosti nakopali na glavo ali pa so vam ga prinašali in nalagali mimobežno. Obdobje je primerno za samozaposlene, saj prinaša veselje in uspeh, če ste v preteklosti sadili prava semena. Spoštujte in cenite čas, ko ste sami s seboj. Ko niste, izgubljate povezavo s seboj, kar pa je pomembno za čisto vsako dušico. Zmorete, kajne?

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.