090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za marec 2022

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v marcu in kateri kristal vas bo v tem obdobju najbolje podprl! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Pred vami je mesec, ko boste primorani videti s svojim notranjim očesom, tako kot zaupate svojemu fizičnemu vidu, kajti vaša duhovna videnja vam bodo pomagala pri zdravljenju, poučevanju in vodenju. Energije pravijo, da uporabljajte logiko in strukturo razmišljanja, da boste povzdignili in dosegli tudi uspeh. Organizirajte se in postanite strasten vodja življenja. S pomočjo kristala citrina pa boste dosegli tudi jasnost! Potrudite se, ker se splača.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Pomagajte si s kristalom pirit, ki vam bo pomagal ohranjati občutek za življenje v vsakem trenutku. Neka neodločnost vas zadržuje, da ne napredujete v smeri, kot si želite. Izberite, kar je najboljše za vas, in se ne ozirajte vedno na druge. Ne počutite se ujete med intelektualnim ter čustvenim. Angeli vas spodbujajo, da izrazite žensko energijo, ki bo potrebna, ne glede na vaš spol. Vključite tudi svojo čarobno intuicijo ter vse kvalitete vzgoje.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Angeli vas opozarjajo in usmerjajo k delovanju v skladu z zakonom privlačnosti. Vsi odnosi in vse dejavnosti, v katerih ste nekoč uživali, se spreminjajo, saj postajate vse bolj občutljivi ter se zavedate energij. Energije so vam naklonjene, da dosežete marsikaj, le delujte samozavestno. Ne izgubljajte razsodnosti, da ste močni takrat, ko dejansko niste. Samozaupanje vas vodi tja, kamor si želite. Kot pomoč pri pozitivnem vplivu na vaše energijske centre pa se obrnite na kristal hematit, ki bo poskrbel za vašo prizemljenost.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Angeli vas pozivajo, da nemudoma prekinite oziroma odrežite svoje vezi. Prosite nadangela Mihaela, da vas očisti vseh starih vezi preteklosti in osvobodi vseh razdiralnih vzorcev. Ni čudno, da se je med kristali za vas prikazal selenit, ki vas ne samo da čisti, temveč vas tudi usmerja vase. Tudi energija prihajajočega meseca nakazuje na potrebno transformacijo in opuščanje tistega, kar vam več ne služi. Neverjetne priložnosti so vam na poti, a od vas je odvisno, kako očiščeni preteklosti boste v trenutku priložnosti in ali jo boste tudi prepoznali. Vse ni vedno vidno takoj.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Angeli vas bodo obdajali z občutkom in pomočjo, da si boste začeli dvigovati svojo življenjsko energijo, posledično pa izbrali najbolj zdrav in naraven način okrepitve vaše duhovne frekvence, ki jo je treba okrepiti. Argonit je tisti kristal, ki vam bo skozi mesec lahko v veliko pomoč in tudi energije vam bodo naklonjene, da boste lahko tudi sanjali. Zaupajte sebi in se prepustiti avanturi vašega življenja, dogajanjem, ki vam prinašajo le novitete in spodbujajo, da svojim resničnim željam sledite bolj, kot ste do sedaj. Ste na pravi poti, le sebi ne obrnite hrbta. Zmorete.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Če iščete odgovor za vaše partnerstvo, vam angeli sporočajo, da se ta skriva v duhovno-romantičnem partnerskem odnosu. Morda ste ga primorani doseči ali pa na trenutnega pogledati z višjo frekvenco energij. Prosite angele, naj vam pri tem pomagajo. Energije pa bi se znale malce poigrati na vašem poslovno- finančnem področju, kjer je vidno, da boste potrebovali pomoč. Za karierno spremembo je potrebna vaša samozavest, tako kot tudi za vse izzive na vašem finančnem področju. Morda zato vam je ponujen kristal ametist, ki bo s pomočjo božanske ljubezni pozitivno vplival tudi na ljubezen do vas samih.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Kristal kalcit vas poskuša zaščititi v obdobju nekega tranzita. Morda potrebujete samo močne energije, ki pravijo, da mesecu v prihajajočem morate nemudoma reagirati in delovati. Vse izzive življenja, na katere boste naleteli, lahko uspešno presežete. Angeli pa vas usmerjajo k pozornosti vaše temenske čakre; v tem mesecu bodite pozorni na svoje ideje, saj so božanska vodena sporočila, poslana kot odgovor na vaše prošnje. Dejansko je pred vami lahko zelo uspešen mesec, ki vas bo popeljal skozi tranzitno obdobje manj ljubih zadev ali odnosov, pa vendar imate dobre možnosti, če delujete skladno sami s seboj, da vse prepreke in ovire presežete. Zmorete!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Skozi kristal emerald prejemate energije kot možna opozorila, da delujte z znanjem in ga tudi pridobivajte. Morda zato angeli vas usmerjajo h knjigam, kjer bi lahko obnavljali, nadgrajevali ali pa celo črpali svoje znanje. Energije vam sporočajo tudi, da boste potrebovali veliko intelektuala in tudi takšnih rešitev, da boste razrešili neki problem. Delovati boste primorani ali pa bo od vas želeno, da ste aktivni in predvsem nekoliko tudi preračunljivi, kjer ne pozabite na morebitne posledice oziroma kaj vse vam bi lahko delovanje prineslo. Nenadne in nepričakovane spremembe tako niso nekaj nepričakovanega, saj tudi pri vas lahko govorimo o obdobju dolgoročnih sprememb, ki jih lahko samo tudi sprejmete v tem mesecu.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ali veste, da lahko v marcu marsikdo od vas spozna, da je lahko kot zemeljski angel, ki druge uči o ljubezni? Morda zato ni tudi čudno, da je kristal, ki vam je priporočen skozi mesec, larimar, ki pozitivno vpliva na vašo perspektivo. Zato ni čudno tudi, da vas energije usmerjajo k mentorstvu, tako za druge kot pomoč za vas. Morda je dobro, da se nekoliko umaknete iz socialnega kroga z namenom, da svoje energije očistite in zaščitite, predno se ponovno vrnete v »igro«. Dejansko vse nakazuje, kot da imate dogovor, da je čas duhovne rasti. Si boste vzeli čas tudi zase?

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Čas je, da se malce posvetite tudi drugim, da poskrbite za njihovo udobje in ljubezen. Kot da boste iz situacije izstopili močnejši in izkušeni, kar vam bo tudi omogočalo vaše postopanje v prihodnje. Morebitna žalost bo minila s časom, kristal črni turmalin pa vas bo usmeril k energijam regeneracije. Pomagal vam bo dodatno s svojo energijo, a tudi angeli ne bodo vas spregledali. Prekličite, očistite in izbrišite. Takšno je njihovo sporočilo za vas, saj vas nagovarjajo, da uporabljate pozitivne misli in besede, ki se zelo hitro manifestirajo. Angeli so z vami, prosite jih za pomoč in dovolite, da vam prekličejo vse negativna razmišljanja preteklosti.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Angeli vas spodbujajo, da svoje želje, težave in skrbi odložite na neko »sveto« mesto, kjer bodo lahko z božansko energijo pomagali vam. Kristal aquamarin bo tako pozitivno deloval tudi na vašo intuicijo, jo energijsko spodbujal in pomagal, da delujete čim bolj intuitivno. Energije pravijo, da je čas za delovanje. Bodite zaupni in srečni, saj lahko samo v takšnih energijah dosežete svoje največje želje in sanje, ki jih posedujete. Tudi vam je marec karierno lahko zelo naklonjen, zato ne spreglejte malenkosti, ki se lahko izkažejo kot neverjetne priložnosti napredka, novega uspeha in dejansko premika v smeri vaših želja.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Predaje se Božanski energiji, ki vam jo angeli pošiljajo v pomoč, da boste lažje sprejeli svoje poslanstvo iskalca luči. Močni ste dovolj in vaša duhovna moč se s služenjem božanski energiji spreminja v velik blagoslov. Naj vas ne preseneti, ker se za vas od kristalov ponuja roževec, ki vas podpira energijsko, tako v srčni čakri tako v empatiji, ki je potrebna ta mesec. Uspeh je pred vami, osvobojenost, da stopite in greste, kamor želite, je tu. Vaše spiritualno potovanje se zaključuje, zato si oddahnite, saj k vam prihajajo tudi nove energije. Svojega notranjega otroka zdaj lahko izživite v pozitivni nameri.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.