090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (28. 2. – 6. 3. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V prihajajočem tednu vas energije podpirajo k odprtosti za pomoč drugih. Zdaj je čas za delo in ne za igro ali labilno sprejemanje. Preobremenjeni ste lahko tudi s preveliko prevzeto odgovornostjo. Angeli vas tudi nagovarjajo k poštenosti, da vsa svoja dejanja razporedite tako, da se bodo ujemala z vašimi vrednotami in notranjim vedenjem, kaj je za vas prav.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Angeli vas v prihajajočem tednu spodbujajo k zaščiti. Zaščitite se pred vsemi škodljivimi energijami ali energijami na osnovi strahov, tako da si predstavljate zdravilno svetlobo v obliki kokona okoli vas. Energije pa vas spodbujajo k previdnosti, tako da pred delovanjem dodobra raziščete celotno situacijo in stanje. To je čas, primeren za pridobivanje novega znanja in tudi za sprejemanje dolgoročnih projektov.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Angeli vam sporočajo, da je pred vami čas, ko boste prepoznali tudi sposobnost povezovanja z nadnaravnim, vsaj nekatere dušice. Večina pa bo deležna energij, ki govorijo, da dobro premislite, preden se odločite, saj obstaja boljša izbira. Morda celotne zadeve, situacije ali odnosa ne vidite dovolj jasno, da bi sprejeli pravo odločitev, gledano dolgoročno. Ne bežite pred resnico v okolici, še manj v vas samih.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Angeli vas pozivajo, da jih prosite, da vas očistijo. Potrebni ste očiščenja vseh strupenih energij, ki ste jih vsrkali. Morda vas energije tudi zato lahko opozarjajo, da uredite modro vse potrebne resorje za vaše življenje. Strmite k uravnovešenju vaših finančnih prelivov ali prihrankov, ki jih želite potrošiti. Morda postanite malce bolj empatičnih do tistih, ki s financami niso najboljši. Morda bi lahko tudi donirali.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Energije vam bodo lahko dajale občutek veselja in slavja. Prihajajo lahko tudi tovrstne novice, ki jih ali pač ne pričakujete. To je čas, ko boste prepoznali med prijatelji tiste, ki so vredni pravega prijateljstva. Angeli vas zato usmerjajo tudi k pozornosti do vaše srčne čakre. Morda vam želijo predati tudi sporočilo, da se odgovor, ki ga iščete, skriva v vašem srcu. Bodite odprti za sprejemanje in dajanje ljubezni. Angel Rafael vam je lahko s svojo energijo v veliko pomoč. Pokličite ga in prosite za pomoč.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vaše znamenje bi se lahko soočilo z nestabilnimi energijami, ki so posledica prevelike vzhičenosti. To pomeni, da če vam je ljubezen zamajala stabilna tla pod nogami, preverite, ali morda ne gre za obliko odvisnosti. Angeli vas zato tudi spodbujajo, da se očistite zasvojenosti. Morda bo čas, da opustite vsa tista vedenja, ki blokirajo vašo srčno željo. Prosite nadangela Rafaela, da vam pomaga pri tem zdravljenju. Naučite se ali utrdite odpuščanje, ki je lahko tudi razrešitev nekega problema. Ne obupajte.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

To je čas, ko bo vaša potrpežljivost na preizkušnji. Imejte potrpežljivost in ne skrbite. Vzemite si čas za počitek in počakajte na ugoden čas za izvedbo naslednjega koraka.  Predvsem pa preudarno vlagajte čas in denar. Angeli vas spodbujajte k vizualizaciji uspeha. V tej situaciji vidite sebe, kako delate dobro, zato zaupajte v pozitiven rezultat.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Nadangel Mihael bo tisti, ki vam bo v prihajajočem času najbolj v pomoč. Tesno sodelujte s tem mogočnim nadangelom, ki vas ščiti in vodi skozi določeno situacijo. Vaše želje pa energijo podpirajo v smeri izpolnitve. Sanje se vam lahko uresničijo. Prihaja magični čas vašega življenja, a le če boste znali prepoznati priložnosti.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Teden pred nami je primeren za učenje. Zato se ne čudite, če vas še angeli podpirajo, da prepoznate vaš življenjski namen, ki vključuje branje, pisanje, urejanje ali prodajanje knjig. Informacije, ki jih boste potrebovali, vam bodo dosegljive in pomagale vam bodo, četudi jih bo morda težje slišati. Govorite resnico s prijaznostjo.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Energije vas spodbujajo k ravnovesju, saj je potreben razmislek o vsem. Uredite tudi vpogled na problematiko, da boste lahko skreirali boljšo rešitev. Vzemite si čas, saj se za odgovor morda le ne mudi tako močno, kot si mislite. Sakralno čakro vam bodo pomagali očistiti angeli. Upoštevajte občutljivost in se izogibajte škodljivim stvarem, situacijam in odnosom. Pazite se tudi na energije, tako vaše kot od okolice, da vam ne zniža frekvence, s katero delujete.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Postanite praktični s spoštovanjem do svojega napredka. Možnosti se odpirajo, da se vse skupaj izteče še lepše, kot se vam zdi ta trenutek. Morda se boste spoznali ali pa že poznate nekoga, ki vam bo pomagal uresničiti vaše želje in sanje. Angeli pa vas pozivajo k odpuščanju. Prosite jih, da vam podelijo mir in očistijo vaše telo ter razum vseh bolečin preteklosti.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

To je čas, ko bodite hvaležni za vse in vsakogar v svojem življenju. Globoka čustva v vas se lahko razvijejo v smeri miru in sreče. Nakazano je tudi skladno osebno življenje, za katerega vas podpirajo tudi angeli. Pravijo, da vaše telo dobiva natančna sporočila od Boga, zato poslušajte tudi svoje intuitivne občutke. Pazite le na razliko med egom in intuicijo. »Hvala, ker sem!« pa naj bo afirmacija za vaše znamenje.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.