090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (7. – 13. 3. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Čas je za akcijo, če želite, da boste dosegli vse tisto svoje in tiste želje, po katerih hrepenite. Sanje se vam lahko uresničijo, zato se ne čudite, če v tem času prejmete tudi neverjetno poslovno priložnost. Angeli vas spodbujajo k izražanju ženske energije, ki vključuje čarobno intuicijo in vse kvalitete vzgoje, ne glede na vaš spol. Ne pozabite na skladnost obeh energij. Kristal diamant pa vas spodbujal, podpiral in skrbel za poravnavo.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Očitno marsikdo od vas pozna zakon privlačnosti, h kateremu vas tudi nagovarjajo angeli. Dovolite si le spremembo vseh odnosov in dejavnosti, v katerih ste nekoč uživali, da postajate vse bolj občutljivi in se zavedate energij. Ni čudno, da vam zato lahko energije obljubljajo tudi briljanten uspeh, ki vam bo omogočil občutiti neko razbremenitev, občutek svobode. Kristal sončni kamen pa vam bo prinesel globoko zavedanje.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Angeli želijo, da bi preprosto sprejeli življenjski namen zemeljskega angela. Bodite praktični in spoštljivi do lastnega napredka v življenju. Imeli boste priložnosti, da marsikaj spremenite še v lepše, kot je. Lahko se srečate z nekom, ki bo odigral vlogo velike pomoči pri udejstvovanju in uresničitvi vaših sanj. Kristal selenit pa vam bo tako pomagal pri boljšem in lepšem pogledu vase.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vaše znamenje v prihajajočem tednu potrebuje očiščenje energij. Angeli vam svetujejo, da prekličite, očistite in izbrišite, saj so pri vas potrebne le pozitivne misli ter besede. Prosite angele, da vam pomagajo skozi postopek s pomočjo ukinitve tega negativnega razmišljanja o preteklosti. Tako boste tudi s pomočjo energij našli rešitve. Preveč ste prevzeli na svoja ramena in prihaja konec pregovarjanj. Kristal pirit vam bo pomagal pri življenju tukaj in zdaj.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Čas je, da svoje skrbi, težave in želje prepustite Božjemu in da s pomočjo angelov opustite vse slabo. Lahko bi rekli, da je za vas čas preporoda ali pa priložnosti slednjega, saj prihajajo spremembe na vašo pot. Izrazite svojo edinstvenost in morda se v svoji akciji malce ustavite. Kristal hematit vam bo pomagal pri prizemljitvi ter ugodno vplival na vašo korensko čakro. Pomagajte si z rdečo barvo in afirmacijo » Varen/-a sem.«

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Pri vas se bo v prihajajočem času odvijalo vse na področju ljubezni. Ne pomislite takoj na odnose z drugimi, saj angeli želijo, da ste pozorni na ideje kot božanska vodena sporočila, poslana kot odgovor na vaša vprašanja. Poslušajte svoje srce. Intuicija je tista, ki ji lahko zaupate. Morda prevzemate preveč skrbi in odgovornosti za druge. Pogovorite se tudi s svojim egom. Kristal roževec pa bo blagodejno deloval na vašo srčno čakro in empatijo.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Morebitno nervozo ali živčnost lahko s pomočjo angelov odpravite. Namen vložite v odgovor na vprašanje. Zakon privlačnosti bo samodejno poskrbel za vaše potrebe. Zato se tudi ne čudite, zakaj se boste lahko začeli spraševati, ali je to res vse, kar si želite v svoje življenju ali pa ste lahko deležni. Ko dojamete, da je čas, ko lahko greste naprej, vam bo omogočil izbor tudi velikih življenjskih sprememb. Kristal emerald bo tako za vas kot neke vrsta zaščita pred morebitnimi posledicami vašega izbora.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ko se s pomočjo angelov očistite preteklosti, kjer na pomoč prikličete nadangela Mihaela in Rafaela, boste lažje zadihali. Naj vam pomagata odstraniti negativne energije strahu iz vas in okolice ter vsega, kar je povezano z vami. Ko boste izpustili preteklost, bodo tudi energije poskrbele, da bo konec nečesa v resnici nov začetek novih priložnosti. Premaknite se naprej in morda boste trenutke strahov v družbi kristala lace agata lažje spremenili v nove priložnosti, ki so vam namenjene.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Pomagajte si s kristalom labradorit, ki vam bo pomagal pri opuščanju morebitnih spon, ki jih lahko trenutno doživljate kot takšne. Imejte potrpežljivost in ne hitite – to je glavno sporočilo iz sveta energij. Vzemite si čas za počitek in dodobra načrtujte naslednji korak. Nakazano je investiranje časa in denarja kot pravilno. Angeli pa vam poklanjajo pomoč Rafaela, ki vas bo ozdravil in vam pomagal pri vašem delu. Srčna čakra je morda potrebna vaše pozornosti, pa tudi uravnavanje obeh polov energij. Zmorete!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Čas, ko se bodo energije lahko poigravale z vašo notranjo močjo skozi preizkušnje. Izzive lahko dodobra prebrodite samo z notranjo močjo, a pri tem ne pozabite na odpuščanje ter prijaznost. Čas je, da svetu pokažete, kako čudoviti ste, zato vas tudi angeli spodbujajo, da uporabljate duhovne darove in naravne sposobnosti, da boste prejeli želeni rezultat. Kristal lapis lazuli bo s svojo močjo blagodejno deloval na vašo grleno čakro in vam omogočal lažja soočanja s posledicami delovanja.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

S pomočjo kristala citrina boste lahko ohranjali jasnost, ki jo boste očitno potrebovali na ljubezenskem področju. Nova morebitna poznanstva ali celo čustvene izkušnje so vam na poti. Preverite, kdo so vaši pravi prijatelji, saj lahko zaupate le njim. Možnosti vabil na dogodke so odprte. Angeli vas zato tudi opominjajo, da ne pozabite, kako jasnovidni ste, in da zaupate v to, kar vidite s svojim notranjim očesom. Če ste pozabili, ta duhovna videnja so pomoč pri zdravljenju, poučevanju in vodenju!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.