090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (7. – 13. 3. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Pred vami je teden energij, ki na vaša pleča nalagajo veliko odgovornosti. Obremenilnost bo lahko tako bolj prisotna pri posameznih dušicah. Angeli vas pozivajo, da lahko svojo energijo ojačate tudi s pomočjo kristalov, ki vam bodo v tej ali določenih situacijah najbolje pomagali. Tako bo tudi kristal vitrin v prihajajočem tednu dodobra pozitivno vplival na vaš sončni pletež in vam posledično omogočal jasnost pri pogledu na stvari.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Bodite pametni in se umaknite ali izmaknite neiskrenosti, ki je prisotna v vaši okolici. Morda je čas tudi, da prepoznate, da tisto, kar ste želeli ali hoteli, ni najboljši izbor za vas. Nekaj le ni vredno vaše pozornosti. Zato vas angeli spodbujajo, da se soočite s svojo občutljivostjo, č tudi ste rojeni vodja. Kristal larimar vam prinaša in podpira energijo perspektive. Ne izgubite upanja, le čistko je treba narediti.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Ne iščite moči tam, kjer je ni. Ta je v vas, v tistem trenutku, ko se odločite. Zmedo si povzročate s preveliko analizo vaših misli, premišljevanja. Angeli vam svetujejo, da si očistite korensko čakro in spodbujajo, da pri opisovanju svojega doma, kariere ali finančnega položaja ne izražate negativne misli. Vaše besede imajo velik vpliv na rezultat. Kristal kalcit vas bo spodbujal pri doživljanju tranzicije!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Neodločnost bo treba zamenjati za odločnost in tako boste prejeli energijo, ki vas potiska naprej. Izberite tisto, kar je dobro za vas, ne pa to, kar bo zadovoljilo okolico. Ne dovolite si ujetosti med intelektom in čustvi. Morda boste lažje, skupaj z angeli, ozdravili tudi neke pretekle vzorce, povezane celo s starši, ki vas blokirajo pri osebnostnem duhovnem napredku. Zato je ametist, vaš kristal tedna, ki vas poziva k božanski ljubezni in odprtosti zanjo.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Pred vami je teden, ko se bo pri vas vse vrtelo okoli vaše notranje moči. Moč odpuščanja in prijaznosti se vračata le, če boste tudi sami k temu pristopili z namenom osebnega napredka. Angeli vas spodbujajo, da poslušate intuitivne občutke in komunicirate s svojim telesom, ki je medij za sporočila od Boga. Rdeči jasper pa bo kot kristal pripomogel, da boste lažje odstranili, predvsem pa preživeli morebitne obsodbe, tako lastne kot tuje.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Kristal fluorit vam omogoča lažje dojemanje, introspekcijo, ki jo boste v tednu pred nami potrebovali. Angeli vas zato spodbujajo, da se očistite vse strupenih energij, ki ste jih vsrkali in ustvarili tudi sami. Delujte posledično tudi tako, da se ozrete malce tudi na okolico in jo poskušate v zdravih mejah zadovoljiti in osrečiti. Če ste ujeti v energije neljube situacije, vedite, da boste iz nje izstopili močnejši.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ne dovolite si, da bi vaše morebitne zasvojenosti resnično omajale vaše finančno področje. Uskladite ali uravnovesite svojo porabo denarja in prihranke. Angeli vam sporočajo, da vam zasvojenosti blokirajo srčno čakro in z veseljem bodo poslali na pomoč nadangela Rafaela. Kristal, ki vam bo najbolje ustrezal v prihajajočem tednu, pa je aquamarin, ki bo pozitivno vplival in spodbujal vašo intuicijo.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Dovolite si, da skupaj s kristalom opalom v prihajajočem tednu delujete v smeri širitve, česarkoli ali kogarkoli. Angeli pravijo, da usmerite se na svoje tretje oko, ki vam omogoča, da vidite energijo ljubezni v vseh njenih oblikah. Energije pa vam želijo dopovedati, da v vse, kar delate, vnesite več veselja, ne glede na obsodbe, ki jih boste morda nehote tudi prejeli. Sposobni ste delovanja na več področjih in v več smereh. 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Prihaja čas, ko bo energija naklonjena za revizijo preteklosti in sedanjosti. Le tako boste lahko dodobra načrtovali svojo prihodnost. Nehajte tudi z lastnimi obsodbami do sebe in okolice, saj so angeli mnenja, da so vaša najboljša družba v prihajajočem tednu vile, ki vam pletejo močne vezi tudi z vašim življenjskim namenom. Kristal spirit quartz bo s svojo energijo spodbujal, jačal in vas usmerjal k vaši ozdravitvi.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Angeli pravijo, da se tisto, kar vas najbolj žre in se najbolj sprašujete po odgovoru, skriva v duhovno-romantičnem partnerskem odnosu. Morda zato ponujajo odgovor, da je končno čas slovesa od negative in da je pred vami čas nenadnih, nepričakovanih dogodkov oziroma sreče. Morda tudi nepričakovano potovanje ali večji nakup. Kristal mesečev kamen pa vas bo spodbujal v smeri transcendence, ki jo boste doživeli.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Angeli vas želijo spoznati z vašo lastno globoko jasnovidnostjo. Zaupajte v to, kar vidite s svojim notranjim očesom, zaupajte svojemu fizičnemu vidu in si priznajte, da vam vaša duhovna videnja pomagajo pri zdravljenju, poučevanju in vodenju. Energija vas svari, da se ne predajajte strahovom ali razmišljanju o najhujših scenarijih življenja. Kristal rožni fluorit vas bo usmeril k izražanju večje jasnosti.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Kot da ste zmedeni in ste pozabili na svojo vrednost. Naredite lahko marsikaj, samo vzemite življenje v svoje roke. Manifestacija za vas ni tuja, še manj nedosegljiva. Angeli vas usmerjajo k zdravilnim energijam nadangela Rafaela, ki je kot angel zdravljenja z vami in vam pomaga pri vašem delu. Malahit pa je kristal tedna za vas, saj vas bo podpiral v energijah sreče in bogastva. Odprite se vsemu pozitivnemu!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.