090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (21. – 27. 3. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Energije vam prinašajo možnosti, da vam nekaj na čustvenem področju zamaje tla pod nogami. Zato nikar ne pozabite na prizemljenost. Kristal amonit vam bo pomagal z uravnavanjem zaupanja, toda le če boste vanj verjeli in usmerili namero. Če niste izkoristili obdobja pretekle polne lune, vas angeli pozivajo, da se očistite vseh strupenih energij in negative, ki ste jo vsrkali ali pa sami izgradili.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Naredite vse, kar je potrebno, le zaupajte vase. Pazite na ravnovesje in skladnosti občutka z realnostjo. Lapis lazuli vam bo v pomoč pri energijski podpori vašega tretjega očesa, na pomoč pa vam bodo priskočili tudi angeli. Ti pravijo, da prisluhnite svojim intuitivnim občutkom, saj vaše telo dobiva natančna navodila od Boga. Morda boste nekatere dušice primorane delovati brez ega.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Angeli vas usmerjajo k duhu vaše živali, saj je njena moč kot vodnik in vam pomaga skozi zadeve ali situacije. Morda zato za vas v prihajajočem tednu igra vlogo tudi kristal selenit, ki vas usmerja v vašo notranjost, saj bodo energije delovale v smeri opuščanja starih vzorcev in sistemov, ki vam ne služijo več. Bodite odprti za nepričakovane dogodke, ki vam bodo lahko spremenili življenje, če jim boste le sledili.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Vstopili boste v obdobje regeneracije, kjer vas bo podpiral črni turmalin. Posledično vam bodo energije sporočale, da potrebujete potrpežljivost. Ne skrbite! Zdaj je čas mirovanja in pridobivanja novih moči za vaš napredek v življenju. Angeli vas usmerjajo, da se ukvarjate z branjem, pisanjem, urejanjem in pridobivanjem duhovne literature, ki vam bo pomagala skozi obdobje te vaše regeneracije. Ne pozabite živeti!

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Odprite srce. V obdobju pred nami naj vaše znamenje deluje v energijah vaše srčne čakre. Angeli vam sporočajo, da je odgovor, ki ga iščete, v vašem srcu. Kristal puščavski jasper vam bo s svojimi energijami pomagal pri razreševanju za vas pomembnih stvari. Zato se ne čudite, če vam energije postrežejo z dogodki in izkušnjami, kjer morate zaupati lastni intuiciji. Premislite, preden reagirate.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Energije vas v obdobju pred nami potiskajo k samozavesti, ko gre za vas. Stojte za tistim, kar veste, da je prav. Roževec vam bo pomagal ohranjati empatijo, pa vendar pozitivno deloval na vašo srčno čakro. Angeli pa vašo pozornost želijo usmeriti v sakralno čakro, kjer si želijo več vaše prizemljenosti, posledično pa tudi potrebnega očiščenja, saj ste močno občutljivi na vse škodljive odnose in situacije.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Kot je značilno za tehtnice, vam bodo energije zagodle skupaj z angeli tako, da ponovno ne boste odločni. Energije pravijo, da je čas, da stopite za svojimi željami tako, da greste tudi preko svojega horizonta, kjer je pomembna kreativnost. Angeli pravijo, da opustite vse, kar vam ne služi, kristal mesečev kamen pa vas podpira v transcendenci, kjer je treba prestopiti vaše meje. Prizemljitev?

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Angeli vas pozivajo, da aktivirate in prebudite svoje notranje občutke. Očitno je čas, da začnete malce plesati ali prepevati, saj vam jo energije znajo zagosti v tednu pred nami. Pri razreševanju nečesa so nakazane prisotne težave, a predvsem kot opomin, da nosite pretežka bremena. Kristal hematit vas zna s svojo energijo podpreti v korenski čakri, saj je v vas morda prisoten strah. Varni ste!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Kot da vam sledi energijska brca, ki vas bo potisnila v načrtovano delovanje s popolnostjo. Jasno je, da so nagrade neizbežne in tudi angeli pravijo, da je ta teden primeren za vašo odprtost za učenje in poučevanje. Kristal rožnati ametist pa bo s pomočjo energije jačal vašo božansko ljubezen, ki jo potrebujete v prvi vrsti do sebe.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Angeli vas mirijo, da če ste nervozni, se raje usmerite k služenju. Nakazano je, da pozabljate na zakon privlačnosti, ki deluje za vas. Umirite se, saj vam kristal sonca omogoča jasnost, tako da se marsikaj lahko razreši ali jasno vidi ravno v tem času. Vaše sanje in želje se uresničujejo. Kot da vam za nagrado sledi življenje, ki skriva svojo magičnost, po kateri tiho hrepenite.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Ne glede na vaš spol vas angeli spodbujajo, da je treba aktivirati žensko energijo in tako izraziti svojo božanskost. Skladno z vpogledom na vaše energije je v tem, da me tudi te opozarjajo, da se ne ozirajte preveč na okolico, saj se vaši načrti širijo v različne priložnosti. Morda ste v družbi preveč ambicioznih. Kristal rožni agat vas tako spodbuja k izražanju na vse možne načine, v skladu etike in morale.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Angeli vam želijo sporočiti, da skozi prehrano vnašate vase veliko neprimerne energije za vas. Spremenite to tako, da vaš jedilnik vsebuje več zelenjave; tako si boste okrepili duhovno frekvenco. Kristal pirit vas opominja na sedanji trenutek, ki ga pogosto pozabljate. Zato se ne čudite, da se pogosto lahko znajdete v neupravičenem strahu, v najhujših scenarijih, daleč od realnosti. Vaše skrbi so dejansko hrana za vaše probleme. Še vedno ne razumete?

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.