090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (28. 3. – 3. 4. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami bo vse povezano z vašo srčno čakro in delovalo iz nje. Tako dojemanje kot doživljanje bosta imela velik pritisk energijskega delovanja. Zato si srčno čakro očistite in sprejmite univerzalno ljubezen, ki vam bo pomagala v vseh smereh, vseh odnosih ter vseh situacijah.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Dobrodošle energije transformacije. Vaše znamenje bo imelo možnost, da v prihajajočem tednu naredi marsikaj drugače ali na novo. Možno je, da bo kdo od vas doživel »aha« trenutek ali naključje, ki bo vse skupaj stkalo lepo pravljico za vas. Morda sprva se vam ne bo zdelo ravno prijetno, a dolgoročno je to TO.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vaše znamenje vstopa v teden, ki bo za vas lahko predstavljal veliko preizkušnjo lastne modrosti. Če ste pred dlje časa trajajočim sprejemanjem odločitve ali pa je vse skupaj le trenutni splet okoliščin, dobro premislite, saj vam Univerzum pošilja sporočilo, da izberite modro. Priložnosti izbire so tu.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Teden pred vami vam bo odprl možnost, da v prepoznavanju nečesa prejmete svojo »nagrado« Ta je odvisna od vašega preteklega delovanja, ki je vodilo k pozitivnem ali negativnem nagrajevanju. Zagotovo pa boste prišli do nekih spoznanj, ki bodo kot nagrada za dobro opravljeno delo.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

V tednu pred nami se bo vaše znamenje lahko ujelo v energijah čustva. »Jaz čutim« je prava afirmacija za spremstvo skozi prihajajoče energije. Spoznanje in sprejemanje energij pa tudi lastnih čustev vas lahko razbremeni nekih preteklih travm v podzavesti. Vaš sončni pletež čaka vašo pozornost! Očistite ga.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Prihajajoči teden vaše znamenju prinaša energijo, ki pravi, da določene situacije, projekti ali načrti še ne bodo prejeli vašega epiloga z vsemi tistimi, ki so vpleteni v izid. To bo kot igra čakanja, ki se bo nadaljevala skozi prihajajoči teden, a vendar ima vse svoj razlog. To se bo pokazalo kasneje.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V tednu energij vašega znamenja je čas, da se odločite ali pa svoje tehtanje za nekaj časa preskočite. Čas je, da se prizemljite in poskrbite tudi za svoj energijski center korenske čakre. Marsikatera materialna zadeva se vam posledično zna tako izboljšati ali se pa se bo izboljšal njen potek. Odločite se, vi že veste!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

V prihajajočem tednu boste spoznali, da se je marsikdo od vas znašel pred oviro, ki je morda celo ni načrtoval. Ne bojte se in nikakor ne obupajte. Povežite se s tistimi, ki vam bi lahko pomagali čez ovire pred vami, predvsem pa najprej sami poskrbite za svojo stabilnost, ki bo lahko zamajana iz okolice.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ste utrujeni od čustvenega doživljanja? Pred vami je teden, ko se bodo dogajali čustveni odmiki. Lahko jih boste doživljali sami, lahko pa bodo posledica iz okolja. Zagotovo se jim bo težko izogniti, saj so čustva del vas in pri marsikateri dušici lahko to pripelje do kaosa. Uredite si misli in izpopolnite se sami. Zmorete!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Teden pred nami za vaše znamenje nakazuje izgube. To ne pomeni, da bo kar celo znamenje doživelo neko izgubo, recimo na fizični ravni, bo pa imelo možnost bolj občutljivega doživljanja sveta, ki vam bi lahko vzbujalo tudi lažno doživljanje izgub. Predstavlja tudi možnost prebolenja pretekle izgube.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Teden pred vami bo očitno potekal v povečani komunikaciji ali pa zaradi pomanjkanja energije ne boste več zmogli normalne komunikacije. Stvari povejte tako, kot jih vidite, doživljate ter dojemate, le na spoštljiv način. Očistite si pa tudi grleno čakro, saj očitno že dolgo nekaj tiščite v sebi.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ne glede na izzive prihajajočih energij tedna ostanite samo v svoji energiji in na stabilnih tleh. Ne pustite si lastnih odločitev in mnenja zamajati samo zato, da boste v družbi sprejeti. Stojte za svojimi načeli, če le imate mirno vest. V nasprotnem primeru zadeve ali odnose preverite!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.