090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za april 2022

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v aprilu! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V april bo vaše znamenje stopilo pod vplivom energij, ki bodo od vas zahtevale borbo in pobudo za akcijo, da bi razrešili problem tako v poslovni kot čustveni in duhovni sferi. Energija bo od vas lahko zahtevala tudi modro postopanje pri razreševanju situacij, problema ali odnosa, na zelo premišljen in odgovoren način. Treba bo nemudoma delovati tako, da najdete pot za vaš projekt ali situacijo in narediti vse, tudi če na lastno pest. Sprejmite okoliščine in se po potrebi branite, pomembno je, da vam vaša intuicija pove, kako ravnati, oziroma vas usmerja. Bodite vodja, ki izžareva kreativnost, da zaključi, kar je treba zaključiti.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

V aprilu se vaše znamenje lahko sooči z zlom moške ali ženske osebe, kjer vas lahko pričnejo prevzemati negativna čustva. Žal energija tudi nakazuje, da marsikdo od vas ne bo zmožen reagiranja na svojo usodo, bodisi zaradi nediscipline duha ali pa da bi se osvobodil teme, ki ga bo prevzela. Pomembno za vas je, da si v takšnih situacijah misli zaposlite, da delujete po korakih, da se spomnite preteklih izkušenj in dobro premislite. Zdaj res ni čas za napačne odločitve in vaši cilji so pogonska sila za naprej, zato si s pomočjo samozaposlitve misli omogočite napredek skozi težke trenutke.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Pripravite se na mesec energij, ki bo od vas zahteval veliko dela, truda in muk, da dosežete želeno. Če ste v bolj negativnih situacijah, predstavlja tudi prevzem nadzora nad vašimi strastmi. Poslovno napoveduje ta energija tudi polovičen uspeh, četudi ste imeli občutek popolnega. Pazite se manjših obolenj, tudi če so prehodnega značaja. Prevzemite odgovornost za svoj uspeh in se potrudite maksimalno, da postanete uspešna in ugledna oseba. Začnite učiti druge, s pozitivizmom, ki ga premorete, saj je čas vaše osebne rasti in razširitve vaših obzorij. Prejmete lahko tudi informacijo, ki si jo boste morali sami razložiti, preko komunikacije o njej. Pot do uspeha ne vodi vedno samo po ravnini …

Rak (21. 6. – 22. 7.)

V mesecu pred vami lahko vaše znamenje doseže nek nauk ali izkušnjo, vezano na preteklost. V družino bi vam energija meseca lahko prinesla toplino, brez napetosti, uspeh v ljubezni in tudi radost, ki bi jo lahko začutili v tem obdobju. Bodite potrpežljivi pri čakanju, da prejmete tisto, kar si želite. Uspeh vam je nakazan skozi koristi in dobrobit, ki prihaja. Intuicijo le vključite v svoje življenjske projekte, a ne pozabite na svoje vedenje v preteklosti, saj so rezultati s preteklostjo lahko povezani močneje, kot si mislite in doživljate ta trenutek. Vračajo se vam lahko tako osebe kot situacije, ki so ostale nedorečene tudi na energijskem nivoju.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

April bo dušicam znamenja podaril možnost, da se pokažejo kot močni liki, izvzeto sposobnih, močnih, celo trdoživih dušic, ki imajo močno tudi voljo do življenja in posledično vsega, kar je del njih. Dejansko se boste lahko dokazovali, da ste zreli in pripravljeni za vsako novo nastalo situacijo, zato bo imel marsikdo od vas možnost menjave svojega delovnega mesta, če boste to želeli. Energije vas bodo usmerjale tudi k zavedanju, da delujte v skladu s svojim občutkom varnosti, podpore in ozaveščanja, kdo je del vašega doma v smislu osebe, vredne vašega zaupanja in podpore. Bodite skrbni in uživajte, saj boste posedovali obilo karizmatične energije. Priložnosti za dokazovanje lastnih sposobnosti so vam na dlani, če izkoristite sebe v celoti.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

V mesecu pred nami bo vaše znamenje imelo priložnost popravljanja in izboljšav, ne glede na situacijo. Zagotovo bo potrebno vaše polno delovanje, brez lastnega omejevanja in zavedanja, da moramo včasih tudi tvegati, da uspemo. A ohranite modrost svojih preteklih lekcij in izkušenj. Učite se na lastnih napakah, preko katerih lahko dosežete uspeh, ki si ga želite. Če se boste pripravljeni učiti, boste tako tudi hitreje napredovali, ne glede na področje. Ker bi vam znali pomembno vlogo odigrati odnosi, bodite diplomatski ter poskušajte doseči korektne dogovore. Veliko komunicirajte in nato analizirajte, saj ste dovolj modri za razrešitev zadev pred vami. Tisto, kar veste, da znate, naredite sami in uporabite svojo notranjo moč, ki jo premorete.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Končno nastopa obdobje, ko bo marsikatera dušica tega znamenja prišla do razsodbe in odločitve. Bodisi v situacijah, v katerih se je morda že znašla, ali pa se še bo. To ne pomeni, da se vam posledično življenje ne more popolno spremeniti na vaših osnovah. Ne sodite, da ne boste sojeni, saj vam bodo energije omogočile tudi tveganje za tisto, kar je pozitivno, posledično pa tudi iskanje pravih odločitev in poti do vašega uspeha ali napredka. Morda bodo nekatere dušice morale vložiti veliko moči in energije, da bi ohranile tisto, kar imajo. Bodisi posel, zakon, položaj …  Morda ste preveč ali premalo zaupljivi, kar lahko povzroča tudi vašo dramatičnost. Iščite odgovore v srcu, v odnosih pa naj pretehtajo tudi lepe stvari. Morda je čas, da več časa preživite s partnerjem.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Pozitivna energija in priložnosti je nekaj, česar boste v prihajajočem mesecu pogosto deležni. Izkoristek predstavlja dojemanje in skladnost s svojim delovanjem posamezne dušice tega znamenja, zato se morda v aprilu vsi ne boste znašli listi uspešnih. Za marsikoga od vas april predstavlja lekcijo učenja, morda tudi na preteklih napakah. Energije vas kličejo, da se poglobite v spiritualne vode, da odidete na nenačrtovano potovanje, kjer boste prejeli energijo in izstopili iz svoje cone udobja. Prisilite se morda tudi sami, da sprejmete okoliščine in odnose preko energij, saj vaša duša le ni tako vsemogočna, da bi lahko posedovala in storila vse. Naučite se sprejemati situacije v tem trenutku z ozaveščenjem, da lahko marsikaj spremenite v prihodnosti, če je to potrebno.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Sveža energija vam je na poti. Spremembe in pozitivna energija lahko potrkajo prav vsaki dušici na vrata, če bo le dovolj odprta in pripravljena na to. Posedujete moč, da dosežete pozitivne rezultate, a najprej sprejmite sebe brez omejitev ali strogosti. Ne čudite se, če se boste večkrat znašli v monologu s seboj. Kot da prihaja priložnost temeljev za novo življenje, zato je za vse, ki bi se radi selili, ta mesec morda ugoden za to, da izkoristite priložnosti. Pomembno je, da ste najprej zadovoljni s tistim, kar imate in dobite. Le potrpežljivost vas vodi do uspeha. Morda vam energija odsvetuje izstopanje v preveliki meri, še posebej v situacijah, za katere veste, da ni čas izida. Bodite inspiracija tudi za druge, zato bodite pripravljeni tudi na lastno žrtvovanje, da boste skozi lastno produktivnost dosegli tisto, kar si želite, četudi ne v tem mesecu.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Mesec pred nami za vaše znamenje obljublja vrtenje okoli vaših idej in delovanja s pomočjo vaše ideologije kot možnosti napredka. Obenem ne pozabite na samoozdravitev preko analize svoje preteklosti, v smislu celotnega preteklega doživljanja. Tu le pazite, da skozi čas, vse do danes, niste postali preveč idealistični ali perfekcionistični. To vam lahko na trenutke prej škodi kot koristi. Ne čudite se, da vam oseba, ki ima moč in družbeni vpliv, pri nečem le ne bo pomagala, saj je težkega značaja in neelastičnega duha. Morda si posamezne dušice to počnete same sebi in je čas, da takšno delovanje tudi spremenite, še posebej če vidite, da si prej natikate lastne okove, kot pa sproščate spone napredka.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Dušice, ki ste veliko v poslovnih sferah, boste imele priložnost priti do informacij, ki jih potrebujete, in to preko mlajših moških oseb. Dejansko vam prinašajo novosti materialnega značaja in skozi izbire potovanj tudi možnosti sprememb, ki si jih nekateri tudi močno želite. Morda boste sprejeli v svoje družbeno okolje ravno takšno osebo, moško in mlajšo, ki bo posedovala tiste vrline kvalitetnih oseb, ki si jih želite. Da, tudi čustveno se lahko vam približa takšna oseba. Imejte oči odprte in ne spite na lovorikah. Ne čudite se, če vas bo prevzemal tudi občutek, da morate okolici vse demonstrirati ali narediti ravno vi, česar ste to pričakovali od drugih. Ne imejte slabe vesti, če boste primorani izkoristiti tudi resorje drugih dušic okoli vas, da bi se lahko izkazali kot dušica vodje, kar tudi ste.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vaš občutek humanitarnosti bo lahko ravno v prihajajočem mesecu na vaši dlani. Pomembno je, da sledite svojim željam in upanju, saj delujete za prihodnost. Uporabite svojo spiritualnost, da eksperimentirate s situacijami, ljudmi in odnosi v smislu, da krepite svoje zaupanje v psihološke vede in razvijate svojo intuicijo. Bodite preprosto odprti za nove ideje. Odpira se vam priložnost, da se povežete z žensko osebo, ki zna razporediti materialne dobrine in jih povečuje. Tudi sami lahko prejmete to žensko energijo sposobnosti. Če bodo vaši prijatelji potrebovali pomoč, jim jo ponudite in se spomnite, kako so oni pomagali vam, ko ste to vi potrebovali. Nesebičnost in pripravljenost na sodelovanje z drugimi vas lahko nauči ali ta ženska oseba ali pa se tega naučite sami.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.