090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (4. – 10. 4. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Pozdravljeni v novem tednu, drago znamenje Ovna. K vam prihajajo energija napredka in priložnost dobrega začetka delovanja,  posledično pa tudi dvig samozaupanja.  Lahko vam čestitam, saj vam slava in uspeh odpirata vrata na široko močneje, kot si pa mislite.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Znamenje Bika, v tednu pred nami lahko odprete vrata nove romantične zveze oziroma poglobitve, v kolikor se že nahajaš v odnosu. Morda se vam nasmehne priložnost avanture ali pa nek prehodni odnos. Naj vas ne preseneti preveč, če prejmete nepričakovano darilo.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Znamenje Dvojčka se lahko sooči z energijo samospoznanja, da so uspeh, napredek ali razširitev z dobrim koncem dosegljivi. Pomembno je, da v tednu pred nami ohranite občutek zdrave velikodušnosti, saj vas razdajanje včasih stane za vas najpomembnejših stvari. Pazite na svojo pozornost vseh malenkosti!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Znamenje Raka, v energijah tedna pred nami se poskusite čim bolj prizemljiti in premisliti o svojih prihajajočih odločitvah. Eni boste lahko izstopili iz nezdravih odnosov, spet drugi boste razmišljali ali celo naredili … korak v zakon! Kar je pomembno, psihofizični napredek posameznika bo dostopen vsem.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

V prihajajočem tednu imate priložnost, da slišite svoj razum, a upoštevate tudi nasvete okolja. Pri razreševanju zadev, problemov in situacij uporabljajte svoje rezerve pozitivnih vrlin, oprezujoč se na ostale oziroma vpletene. Pazite se povečane psihične občutljivosti in poškodb.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Imate dovolj  moči, da se usmerite k zmagi pri vsem, kar imate v svojem načrtu. Teden vam prinaša energijo, da skozi neprekinjeno akcijo le dosežete uspeh, ki je morda nujno potreben ali pa kot dokaz več na poti vašega napredka. Situacije vam bo uspelo uspešno razreševati, le uporabite svoj čut!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Energija ti ne bo ravno pisana na kožo, drago znamenje, vsaj v prihajajočem tednu ne. Veliko dela, truda in potrpežljivosti bo morda potrebno, da nekaj vsaj malce premaknete v želeni smeri ali zaključite. Poslovno vam ne obeta več kot le polovičnega uspeha, zato so manjša obolenja lahko hitro popotnica.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Morda boste imeli občutek, da kljub svoji moči v tednu pred nami  ne boste imeli moči, da bi pomagalu vsakomur in vsemu. Težak karakter ali neelastični duh, kljub praktični modrosti in izkušnjam vam teden pred nami ravno ne bo olepšalo. Občutek zvezanih rok vam v naslednjih dneh morda ne bo tuj.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Teden pred nami vam prinaša malce kaotičnega stanja tako na čustveni sferi, z vračanjem oseb iz daljav ali preteklosti, kot na študijski sferi pri vseh, ki ste pred izpiti ali nekimi študijskimi obveznostmi, da se vam vrača priložnost uspeha. Ohranite prizemljenost in samozaupanje. Zmorete, zato ne dvomite.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Če ste si želeli, da prejmete več komunikacije, naj vam potrdim, da vam energije prihajajočega tedna to tudi obljubljajo. Prejeli boste nepričakovana sporočila, a ta ne prinašajo vse večjega zadovoljstva. Pomembno je, da v večini primerov stvari razjasnite in vidite jasneje.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Teden pred nami vam prinaša energijo, da se vam bo moč porazdelila čim bolj potrebno in primerno glede na situacijo. Pomembno je, da ohranite zmernost in premišljenost za svoja ravnanja, saj lahko sicer drago plačate svojo hitrost in nepremišljeno ravnanje. Veliko lahko prejmete, a tudi izgubite.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Dvojnost, ki jo premorete, vam lahko ponagaja v prihajajočem tednu. Po eni strani za ene dobro, po drugi strani za druge slabo. Pomembno je, da ohranite modrost in stvari vidite točno takšne, kakršne so. Poslovno pazite, da vas ne doleti izguba. Pazite na kosti in svoje živce!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.