090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (18. – 24. 4. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Očitno vam april le ponuja teden, ko bodo vam energije naklonjene. To pomeni, da pozitivna energija, ki prihaja k vam v prihajajočem tednu, le lahko poskrbi tudi za vaš pozitivni premik naprej. Bodite optimistični, saj tudi slab začetek ne napoveduje vedno slabega zaključka. Rezultati bodo lahko vidni kasneje.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Svoje strasti malce umirite in se osredotočite na načrtovanje svojega življenja oziroma posameznega področja. Ne pozabite, da ne glede na vašo vročekrvnost sedaj ni čas za slednjo. Čas je, da zberete notranjo potrpežljivost in moč prebroditi vse svoje izzive prihajajočega tedna.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vašemu znamenju se obetajo energije sprememb tako finančnega tako materialnega področja. Lahko bi rekli, da rezultati, ki ste jih sejali v preteklosti, ne pomenijo dobrega zaključka ali obratno. Ne pozabite, garancije si ni lahko vedno pridobiti in tudi vaš odnos, situacija ali  zadeva vibrira s podobnimi energijami.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

V tednu pred nami ima vaše znamenje možnost ljubezen videti v okolici, kot osebo ali objekt. Toda tako za notranji kot zunanji vpogled na ljubezen je treba očistiti šesto energijsko točko vašega telesa oziroma tretje oko in si dopustiti, da vas ljubezen končno prevzame. Tako do vas samih kot do okolice. Preverite čustva.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vaš ponos vam v tednu prihajajočih energij lahko izzove bolečine, ki jih boste skozi svoje trpljenje raje zadržali zase. Morda le prepogosto menite, da je bolje vrabec v roki kot golob na strehi ali da kdor molči, devetim odgovori. Pa vendar, svojih nepredelanih čustev le ne potiskajte ta teden pregloboko vase. Vi nosite posledice dolgoročno.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Čas je, da spremenite taktiko igre, v katero ste vstopili ali se v njej naključno znašli. Morda hodite po njivici, zato pazite, da ne bi prestopili meje okusnega, najprej zase. Včasih je delovanje v senci pametnejše kot pa dvolično. Povejte stvari, ko je za to čas, drugače vas lahko besede še predrago stanejo.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Očitno ne najdete ravnovesja v svojem življenju ali situaciji ali odnosu, kjer se trenutno nahajate. Energije vam prihajajo naproti, zato boste imeli možnost, da v prihajajočem času le dosežete tisto svoje ravnovesje, ki ga še preveč potrebujete. Sprejmite odločitve z uravnoteženostjo čustev in razuma. Kar je prav!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Pazite, koga boste s svojim strupenim repkom pičili v prihajajočem tednu. Očitno se že ali pa se boste primorani boriti za nekaj, kar vam predstavlja večjo vrednost v življenju ali pa čemur pripisujete prevelik pomen. Pomembno je, da se zavedate in ozavestite, za kaj točno se borite …

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaša pušica ljubezni se lahko kdaj tudi odbije in se vam vrne kot bumerang, posledično pa rani ravno vas same, četudi si želite, da temu ne bo ali ne bi bilo tako … Pazite se energij v tednu pred nami, ki bi vas lahko pritisnile v srčne izgube in posledično srčno prizadetost. Ni nujno, da samo zaradi partnerstva.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Kozorogi prenehajte s svojim brezglavim »bezlanjem« in se raje umirite. Pred vami so lahko energije, ki bodo od vas zahtevale hitro delovanje, posledično pa tudi modro odločanje … Lahko boste zamahnili z roko, saj ni nič, a že sekundo kasneje lahko to grenko obžalujete. Bodite modri!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vzemite si čas, pred vami je pomlad tudi na čustvenem področju. Idealni čas, ki vam omogoča, da se poglobite vase in svoje čustvovanje, tako do sebe kot do okolice. Morda boste na ta način prišli hitreje tudi do lastnih rezultatov ali celo boljše slednjih. Ne obupavajte po nepotrebnem.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vaša nežnost bo lahko že v slednjem trenutku kot razjarjeni lev sredi  džungle. Zelo boste občutljivi in morda boste sebi pripisovali stvari, ki dejansko nimajo nobene povezave z vami ali vrednosti za vas. Kot da boste svojo zaščitniško naravo kazali tam, kjer to ni potrebno … Zmedenost!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.