090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (25. 4. – 1. 5. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Zadnji teden aprila vam prinaša energijo postavljanja meja in spoznavanje slednjih. Jasno, meje so odvisne od dojemanje samega sebe posamezne dušice tega znamenja. Pomembno je, da če se soočate z omejitvami, jih sprejmete, a preiščete nove priložnosti delovanja. Morda je čas, da si sami postavite meje.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Dušice tega znamenja bodo imele priložnost prejema energij inspiracije, ki bi vam lahko omogočile tudi napredek v lastnem delovanju in postavljanju višje cene vašega dela. Ozaveščanje lastne inspiracije vas lahko premakne višje in na boljše veliko hitreje, kot pa si ta trenutek predstavljate.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Prihajata čas in energija, ki vam bosta omogočala ozdravitev na vseh področjih vašega življenja. Dotikala se bo lahko vaših najbolj skritih travm preteklosti ali obudila vse neozdravljeno. Pogumno in močno se soočite z vsemi občutji in jih ozdravite, saj je zdaj pravi čas, da si dvignete frekvence lastne energije.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Za vas se odpirajo energije manifestacije. Vaše želje in sanje so lahko uresničljive le, če jih boste ozavestili in začeli delovati v tej smeri. Jasno, ne preverjajte samo časovnih okvirjev in potrditev v smeri manifestacije, ampak začnite delati na gradnji lastnega zaupanja v svoje misli, ki jih predate Univerzumu.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Po morda bolj burnem obdobju različnih energij vam teden pred nami ponuja energije miru. Morda je čas, da spoznate, da neka situacija ali odnos potrebuje mir. Morda spoznate, da ste ravno vi tisti, ki se lahko za nekaj časa umakne vase in zadihate v miru, ki ga vaše telo, duša in um potrebujejo. Skozi mir boste hitreje našli tudi rešitve nerazrešenega.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Morda se že dlje časa počutite, kot da nosite neke okove, ki vam omejujejo svobodno gibanje oziroma delovanje. Pomembno ni področje, ampak energija, ki vam prinaša priložnost, da ponovno občutite svobodo. Ne glede na situacijo ali odnos je pomembno, da delujete s polnimi pljuči, saj bodo le tako vidni tudi vaši rezultati.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Znamenje tehtnice bo v prihajajočem tednu deležno energije sreče. Morda bo v času pred nami pregovor, ki omenja več sreče kot pameti, za vas imel poseben pomen, saj je možnost velikih in nenadnih sprememb pred vami, in sicer z boljšim izidom od pričakovanega. Ne obupajte, ampak se raje povežite sami s seboj ter se prizemljite. Tako boste imeli več jasnosti.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Če ste ena tistih dušic, ki ste v zadnjem času morala ali bila primorana delovati bolj grobo, je sedaj čas, da v svoje življenje vnesete več sočutja, ki vam bo omogočalo tudi preporod na določenih področjih življenja. Če ste v stanju notranje nemoči, je ne kažite navzven, kot da ste nepremagljivi in nedotakljivi. Morda lahko kje svoje meje popustite ravno s sočutjem, ki je zdaj potrebno.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ne glede na to, ali boste že na prvem oddihu ali za delovno mizo, bo kariera imela za vas velik pomen. Morda boste v dneh pred nami sklenili neki dogovor ali posel, po katerem tako hrepenite. Morda pa se boste v dnevih pred nami ravno vi soočili s težavami, ki bodo povezane z vašo kariero. Pomembno je, da energije kariere obrnete v svoj prid in v smeri lastnega napredka. Zmorete!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Kot bolj ali najbolj zemeljsko prizemljeno astrološko znamenje vam energije prinašajo priložnosti za čutenje strasti, ki jo očitno spet potrebujete v svojem življenju na vam pomembnih področjih. Videti je, da lahko posamezno sodite v tisti del znamenja, ki je pozabil na pomen strasti do vsega, kar živite ali delate. Obudite jo in opazujte, kako lahko vaše življenje postane čarobno.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Ne spite na lovorikah in ne dovolite si, da bi vašo edinstvenost nekdo zatemnil. Imate talent, ki vas dela nekaj posebnega. Z njim lahko dosežete veliko več na področju, s katerim ste najbolj obremenjeni ali pa na katerem potrebujete potrditev. Da, morda je potrebno v situaciji, odnosu ali na področju uporabiti tisti talent, na katerega ste morda že pozabili. Zbudite se in zasijte.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vse se je očitno dogajalo tako hitro, da niste bili pozorni na meglice slabših energij, ki so se prikradle ali v vaše življenje ali samo v določeno situacijo, ki vas bremeni. Zaupajte si in zaupajte v Univerzum, ki vas ne bo pustil praznih rok. Ne glede na rezultat, dolgoročno boste prišli na mesto, ki vam je namenjeno in je pravšnje. Zaupajte vase in verjemite, da bo vse dobro.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.