090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za maj 2022

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v maju! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Mesec pred nami, bo za vaše znamenje čustveno obarvan, saj bo od vas poleg pozornosti do vaše srčne čakre zahteval tudi obilico notranje moči. Angeli vas usmerjajo, da odgovor poiščete v svojem srcu ter da ste odprti za sprejemanje in dajanje ljubezni. Zmernost bo odigrala pomembno vlogo, zato se vsi tisti, boste imeli občutek transcendence, podprite s kristalom Mesečev kamen.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Pri vas bo izstopala priložnost večjih premikov, odločitev in izbora. Zato se osredotočite na čakro tretjega očesa, ki vam bo pomagala občutiti varnost, energijo ljubezni v vseh oblikah ter vam bo omogočala globlji uvid v vse, kar vas bo zanimalo, tudi s spiritualnega področja. Če boste imeli občutek, da ste izpostavljeni sodbam ali da sami radi sodite, uporabite kristal Rdeči Jasper, ki vam bo s svojo vibracijo blažil pretežke tenzije.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Morda pričakujete napovedi materialnega sveta, pa vendar vas vse postavitve usmerjajo, da delujete v sebi in na sebi v smislu vašega spiritualnega sveta. Zažarite spet s svojo notranjo svetlobo, živite svoje božansko poslanstvo. Dovolite si, da bi lahko stopili stopničko višje tega nivoja vašega telesa in dojemanja, zato se ne čudite, če se boste soočali s pojavi, ki vam ne bodo ravno razumljivi. Angeli vas spodbujajo, da ste močni in da v svojo družbo povabite kristal Hematit.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Vaše znamenje bi se lahko ujelo v kaotične sfere energij zaradi priložnosti, ki se vam bodo ponujale. Modrost bo v maju igrala pomembno vlogo v vašem življenju in tudi angeli vam svetujejo, da si očistite čakro Sončnega pleteža, tako da boste lažje prevzeli odgovornost za svoje življenje. Zanimivost je, da tudi priporočen kristal za vaše znamenje poudarja odgovornost: kristal Azurit!

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vašemu znamenju se lahko zgodi, da pride do čustvenega umika tako vas samih kot tudi vam ljubih oseb. Maj vam prinaša energijo, ki vas spodbuja, da se posvetite bolj sebi, da izrazite iz svojih notranjih globin, kjer vas tudi angeli močno podpirajo. Pomembno je, da prebudite prave notranje občutke ter si morda pomagate tudi z zdravilnimi močmi kristala Argonita, ki bo poskrbel za boljšo iniciacijo v družbeno okolje. Ne rinite z glavo skozi zid, poslušajte sebe.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Prvo pomembno sporočilo za vaše znamenje je opomin, opozorilo ali opomnik s strani angelov, ki pravijo, da niste sami in da imate ob sebi dovolj veliko družbo vnebovzetnih mojstrov, ki pazijo na vas in vas vodijo. Morda zato sodite med tista znamenja, ki jim bo osredotočenost na čakro tretjega očesa tudi pomagala, da se poglobite vase in dojamete trenutek tukaj in zdaj. To so nauki višjega sveta, ki jih boste primorani dojeti ali sprejeti za lastni napredek.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Pri vašemu znamenju je čutiti blokade, saj bi se lahko soočali z bolečinami. Te bolečine so lahko tako pretekli nerazrešeni vzorci iz otroštva, povezani z vašimi starši, kot tudi bolečine trenutka, v katerem se nahajate. Vse je odvisno od posamezne dušice. Pomembno je, da so vam angeli v maju pripravljeni pomagati v primeru nerazrešenih situacij, dogodkov in odnosa s starši le, če jih boste za to prosili. Kristal Lace Agate pa vam bo pomagal pri prilagodljivosti na vse novitete, če se z njimi slabše soočate, pa tudi pri spreminjanju starega.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Številni pripadniki tega znamenja se boste soočali s sencami. Te sence ne predstavljajo drugih bitij, ampak lastno delovanje, saj je čas, da se na nekaterih področjih, v nekaterih odnosih ter zadevah nekoliko umaknete in postanete opazovalec. Govorite, ko je potrebno in zase, saj izstopanje za vas ni priporočljivo. Angeli vas želijo potolažiti, da je vse skupaj povezano s preteklimi življenji, zato poiščite globine, na katerih bo potrebno vaše spiritualno delo.  Kristal Moss Agat vam bo pomagal pri dojemanju vašega namena. Maj bo odličen mesec za učenje, da ima vse svoj namen.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Za vaše znamenje angeli že sporočajo, da se osredotočite na korensko čakro in da ne pozabite, kako pomembno je vsakršno izražanje iz vas. Od misli do besed in občutkov, vse mora biti v pozitivni smeri, če želite napredek. Ne gojite iluzij, pa tudi ne bodite preveč pesimistični, saj vas to še bolj ovira. Čustveno bodite pazljivi na pretirano absorpcijo čustev iz okolja ter sprejemanja čustev drugih kot da so vaša. Za boljše doseganje poravnav oziroma izravnav vam lahko pomaga kristal Diamant – Herkimer Diamond.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Tudi za to zemeljsko znamenje naj poudarim notranje bitke, ki jih boste morda doživljali ob soočanju z ljubosumjem in zavistjo. Ne glede na izvor, vaš ali iz okolice, in ne glede na vaš spol poskušajte izravnavati žensko in moško energijo svojega telesa. Angeli vas radi pohvalijo, ker imate kvalitete vzgoje, čarobno intuicijo, pa vendar včasih vas odnese v preveč moške energije. Kristal Emerald vam bo skozi mesec pomagal tako, da boste urili spomin, učenje, sklepanje, razreševanje problemov in tako dalje. Tako je, kristal je pomoč za vaše mentalne procese.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vzemite si čas zase. Ravnovesje na različnih področjih za vas je prilagojeno posamezni dušici tega znamenja, vsem pa je skupno nekaj– vztrajnost. Za večjo vztrajnost si lahko pomagate s pomočjo kristala Turquiza. Angeli vas ne zapuščajo, zato marsikatera dušica lahko doživi tudi kaj mističnega v mesecu pred nami. Pojavi in dogajanja, ki si jih morda ne boste znali razložiti, potrebujejo le vašo duhovno rast in seveda vašo pripravljenost zanjo.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Angeli vam bodo z veseljem prišli na pomoč, če jih boste poklicali, saj boste v energijah, podobnim indigu otroku oziroma lahko tudi v preveliki čustveni občutljivosti. Za vas je pomembno, da energije meseca izkoristite za vaše zdravljenje česar koli, kar vas bremeni. Tu vam bo v največjo pomoč kristal Spirit Quartz,ki ga nosite ves čas ob sebi. Energije vam bodo dajale priložnosti konstruktivnega načrtovanja, a zahtevale od vas tudi veliko potrpežljivosti. Saj zmorete, kajne?

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.