090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (13. – 19. 6. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V naslednjem tednu ne napadajte situacij in ljudi okrog sebe s trmo in ponosom. Pomembno je, da se energije vaše avtoritete lahko pokažejo v trenutkih, kjer je to potrebno. Zato bodite tudi pozorni, če je ne bo potrebno morda tudi izoblikovati.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Čestitam, drago znamenje, vam je nakazana energija harmonije in skladnosti. Sledite sporočilom univerzuma, predvsem pa lastni intuiciji, ko se boste odločali. Ne bodite presenečeni, če določene stvari stečejo bolj tekoče, kot si mislite.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Zračnost vas lahko odnese v preteklost, kjer boste obudili spomine vaše ljubezni. Jasno, to ne pomeni, da vam preteklost fizično ne more potrkati na vrata, a bolj kot to pomeni, da bodite pazljivi, kaj mislite in si želite, da ne prekličete česa, česar si dejansko ne želite … Uspešnost manifestacij bo na vrhuncu.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ste eno tistih vodnih znamenj, ki bo imelo priložnost delovanja na spiritualnem nivoju in posledično delovanju na spiritualnem povezovanju z dušicami, ki so vam podobne, če ne kar iste. Pomembno je, da se obdate z ljudmi, s katerimi ste skladni in visoko motivirani.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Teden pred vami vam omogoča pritok energije, ki vas podpirajo in usmerjajo k počitku ter regeneraciji vaših energij. Morda potrebujete malo meditacije, da se bolje povežete sami s seboj, predvsem pa izolacijo od okolice za boljšo notranjo povezavo in posledično okrepitev lastne energije.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Prihaja čas, ko boste imeli svojih pet minut, tako za premik tako za napredek. Prihaja čas, ko boste lahko želi, kar ste sejali, ali pa razširili krila svojega uspeha. Kamorkoli bodo segle vaše energije, tja boste kot sonce prinesli žarek energije … Vaše želje, cilji in sanje se lahko uresničujejo hitreje in močneje.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Odločite se in stopite iz sence. Čas je, da okolico osvetlite s svojo notranjo lepoto in svetlobo, za katero morda ali v odnosu ali situaciji preveč premlevate, ali je pravi čas … Osvetlite svojo okolico, pokažite svojo vrednost skozi svoje sposobnosti in vsaj za nekaj časa opustite tehtanje. Potrebna je samozavest!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Ko boste strmeli in hodili proti cilju, vas bo življenje lahko močno preizkušalo, tako v fizični kot v spiritualni obliki. Morda se boste odločali, ali sprejeti neko ponudbo ali pa ostati v mejah poznanega. Pa vendar, nasprotja se privlačijo in so tudi naši najboljši učitelji … Modrosti nikar ne izpustite iz svojih rok!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Namesto pošiljanja puščic vaše jeze vse naokrog, se umirite in začnite delovati s potrpežljivostjo, najprej do sebe in potem še do okolice, situacije ali odnosa. Ste res pozabili, da se vse zgodi z razlogom in da vse potrebuje svoj čas? Včasih ste sami sebi največji sovražnik!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Čas je, da se povežete s srčno čakro in čakro tretjega očesa. Čas je, da si očistite vpogled vase in svoje skrite kotičke, kamor ste lahko potisnili svoje nerazrešene vzorce, posledično pa si tudi omogočite, da prepoznate ljubezen v okolici. Prej, ko si boste očistili čakro tretjega očesa, prej se boste lahko rešili tudi glavobola, ki vas lahko občasno pesti že dlje časa …

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Pripravite se, da boste lahko ta teden smučali med količki ljubosumja in zavisti, ki bodo v prvi vrsti za večino dušic posledica delovanja njihove okolice, pri nekaterih dušicah pa tudi posledica njihovih čustev. Razčistite, zakaj ta čustva potrebujete in kje se skriva razlog zanje.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Čestitam, vašemu znamenju sledi energija, ki omogoča skladje ali uravnovešenost, tako samih s seboj kot z okolico, morda celo z višjim bitjem, h katerim se z molitvijo in obredi tudi izrekate priprošenj. Ko se boste najprej uravnovesili sami, se bo vse drugo postavilo v vrsto veliko hitreje in bolj stabilno.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.