090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (20. – 26. 6. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Pazite na absorpcijo tujih čustev in tuje energije. Četudi imate občutek, da delujete dovolj uspešno na vzdrževanju svoje energijske varnosti, naj vam povem, da se vedno lahko najde nekdo, ki je močnejši od vas in ima bolj intenzivno energijo namere. Pazite, da vas problemi okolice preveč ne utrudijo.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Imate občutek, kot da ste se ujeli v konfuzne misli, nasprotujoča si mnenja, slabši monolog s seboj? Vse to in še marsikaj drugega lahko vključite v obdobje večjih tenzij mentalnih konfliktov, ki jih boste morda doživljali. Umirite se in se osredotočite na svojo intuicijo, brez ega …

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Zakaj bi delovali neprizemljeno, če le prizemljeni lahko dosežete več tistega, kar si želite, in veliko hitreje? Žrtvujte se za svoje cilje in namere, a ne pozabite na ozadje ter posledice. Pazite tudi, da se ne boste preveč žrtvovali za nekaj, kar vam že v začetku ni namenjeno. Premislite, preden reagirate ali delujete.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Namesto da bi vstopali v luč vašega vse večjega upanja, se vse bolj prepuščate dvomom, ki jih potencirate. Čas je, da se umirite in se povežete sami s seboj. Takrat boste našli marsikateri dokaz ali dejstvo, da upanje umre zadnje. Živi ste, zato upajte in upajte si. TO ste vi!

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Značilnost vašega znamenja je tudi notranja moč, ki bo v tem tednu za vas imela veliko vlogo. Kaj točno se bo dogajalo, mora posamezna dušica preveriti sama … Skupno pri vašem znamenju pa lahko govorimo o moči, da vzdržite zadeve do konca ter da moči ne trosite po nepotrebnem po okolici in za stvari, ki niso pomembne.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vaše razmišljanje ali bolj morebitna obsesija z razmišljanjem vas v energijah tedna postavi že v začetku tedna v pozicijo, kjer se boste soočali z blokadami delovanja in tudi s konflikti. Ne glede na to, ali se to dogaja v vas ali okolici, čas je, da si razčistite nekatere pojme tudi pri sebi, da boste stvari videli jasneje.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Če ste v situaciji, ki od vas zahteva odločitev po resnici ali resnično odločitev, izberite tisto, ki jo čutite sami in smatrate kot edino resnico. Čas je, da postanete bolj iskreni do sebe, pa tudi do okolice, in da si resnice ne prikrivate samo zato, da nekatere odnose ali situacije pri življenju vzdržujete umetno.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Dvignite glavo, bodite samozavestni in nadaljujte s stvarmi, ki vas bodo premaknile globoko v prihodnost. To pomeni, da vzorce in idejne osnutke, ki vam ne služijo več, preprosto pustite v preteklosti in nadaljujete z novo energijo v prihodnost. Nihče vam ne obljublja, da bo lahko, gotovo pa bo bolj vredno kot vrtenje v krogu.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Četudi radi hitite in svojo energijo pršite v okolico in različne situacije, je zdaj čas, da se umirite in počakate. Čas je, da stvari dozorijo, saj je setev vaše aktivnosti v preteklosti. Vi ste tukaj in zdaj, kar pa za marsikatero dušico ne predstavlja popravne priložnosti. Počakajte in ne zaključujte prehitro.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ko se ujamete v pasti usode, se vam marsikaj morda zdi nerazumljivo ali pa preprosto ne vredno vztrajanja. Pa vendar ni tako … Učite se in nagrajujete se vse do zadnjega diha, zato se raje naučite sprejemati usodo in danes poskrbite, da bo vaš jutrišnji dan lepši … Saj zmorete, kajne?

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Vaše znamenje bo občutilo ali pa se kar samo odločilo, da sledi energijam univerzuma ali vesolja, ki je za vas pripravilo zanimive dogodke in trenutke. Hvaležnost, spoštovanje in ljubezen bodo odigrali pomembno vlogo v prihajajočem času … Ste se tega že naučili, kljub porazom?

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Pazi se svoje sentimentalnosti in trmastega vztrajanja pri nečem, kar je tako, kot mora biti. Morda res ni vse vam na ljubo, je pa tisto pravo, kar so vam podarili Zgoraj. Trpljenje v tišini vedno ni tako slabo, kot si morda predstavljate, saj je čas, ko se povežete sami s seboj in dovolite, da stopite na višji nivo. Od vas je odvisno, kakšno pot boste izbirali v prihodnosti. Ne obupajte, ni vredno!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.