090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (27. 6. – 3. 7. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Prihaja obdobje, ko boste morali biti pozorni na svoje besede. Ne zadržujte v sebi besed, ki bi morale že davno biti izrečene, a ste se prilagajali ali raje delovali v znak miru. Ne čudite se, če boste imeli morda težave v predelu grla, saj bo vaša grlena čakra potrebovala čiščenje. Spregovorite na način, ki ni žaljiv, a hkrati povejte le tisto, kar je prav.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Če boste znali sprejeti obilja, ki prihaja k vam, boste lahko v tem primeru krivili samo sebe. Univerzum vas bo nagradil z vsesplošno blaginjo, ki vam bo prinesla nove priložnosti in možnosti doseganja vsega in vseh. Odprite dlani za sprejem, a držite srečo čvrsto v rokah, saj bi bilo nespametno, da bi jo po nepotrebnem izgubili. Čas je, da postanete odgovorni zase.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vaša dvojnost v energijah vam lahko v prihajajočem tednu dodobra zmeša štrene. Zdi se, kot da se boste ogrožali skoraj tik pred ciljem dosega vaših ciljev, ker boste mislili, da ne zmorete več. Borite se, ne glede na situacijo, v kateri ste se že ali pa se boste znašli, in ne glede na odnos, ki ga boste doživeli. Borbeni uspeh vam je nakazan, a rezultat je vaša zmaga. 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Čestitke za vaše obdobje in vse dobro vam želim. Ne čudite se, če vas tudi Univerzum podpre v tej smeri, da se bo v vaše življenje prikradla pozitivna energija v vseh vrstah partnerstev. Velik poudarek bo na prijateljstvu in sodelovanju z drugimi, kjer boste staro po eni strani utrjevali, po drugi strani pa sklepali nova trdna prijateljstva.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Kot da se vam bo zdelo, da se čas ne premika nikamor. Kot da vas ne bo doseženi cilji zadovoljili do točke, ko bi imeli dolgoročen vpliv na vaše življenje. Zato bodite pozorni, ko se znajdete v energijah dolgočasja, kjer boste lahko samo sami ugotovili, zakaj se vam to dogaja. Bodite iskreni do sebe in drugih. Ne krivite vedno drugih za vaš občutek nesreče ali nezadovoljstva.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Nekaj vam ne da miru in tako bo tudi v prihajajočem tednu. Neki način ali vzorec, pri katerem vztrajate že dlje časa, vam bo lahko predstavljal celo breme v vašem razmišljanju. Pa vendar to le ni tako črno ali temno, kot se vam dozdeva. Čas je, da se odločite in se žrtvujete za vse tisto, kar si želite oziroma kar je treba narediti, da se nekaj zaključi ali pa da nekaj napreduje. Pazite le, da ne prekoračite meje okusnega.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Bolj ko boste tehtali s pridihom negativnih energij, prej boste manifestirali ravno to, česar si ne želite. Zato se ne čudite, če si v prihajajočem tednu resnično prikličete vse tisto, česar si dejansko niste želeli, in če boste sami sebe najbolj razočarali ali pa celo doživeli občutek čustvene izgube. Umirite se, prisluhnite intuiciji, a pazite na ego, da vas ne potisne v še večji kaos. Še posebej bodite pozorni na svoja čustva!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Naj vam čestitam! Razlog se skriva v tem, da vam Univerzum pošilja energije uresničitve želja. Pazite, kaj si želite, kaj si mislite in o čem razmišljate, saj bodo energije močno naklonjene manifestaciji vaših želja. In ne pozabite, Univerzum ne pozna besede ne. Včasih bi bilo dobro, da jo tudi vi izpustite, kaj pravite?

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaša nemirna kri vam bo v tednu pred nami dodobra zagodla. Morda boste hitro oziroma prehitro reagirali na neljube situacije, dogodke in odnose. Zato vas Univerzum poziva, da v abecedi poiščete črko P, ki je tudi prva črka za vas pomembne besede ta teden. Ta teden si kot opomnik zapišite besedo »potrpežljivost«, ki bo imela večji pomen, kot si želite ali mislite.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Če ste že menili, da je čas, da se umaknete iz neke situacije ali projekta, naj vas potolažim, da se situacija nadaljuje, tokrat v malce višjih frekvencah vaših energij. Da, možnosti napredka so vam naklonjene in energije bodo poskrbele, da boste imeli veliko priložnosti, da zmagate in uspete. To še posebej velja za tiste, ki ste v nekih procesih z okolico ali postopkih … Samo ostanite mirni in prizemljeni!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Lahko se vam zgodi, da boste imeli obdobje, v katerem bo vse, kar boste naredili, rekli ali mislili, naletelo na blokade ali celo povzročalo konflikte. Preverite malce svoje energijsko telo, ali ni na kakšnem njegovem področju prisotna blokada ali nepravilno delovanje. Očistite ga. Ko se znajdete v situaciji, ko je prisotna negativna energija, pa naj vas jezik nikakor ne prehiteva. Počasi se daleč pride, tudi skozi to.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Malce vas bo vleko v eno stran in potem spet drugo ter spet obratno. Tako se boste lahko premikali v energijah prihajajočega tedna, ki vam sporočajo, da le stojte na trdnih tleh in si ne dopuščajte prevelikih odstopanj od svoje poti. Kot da vas bo poskušalo nekaj ali nekdo omajati do te točke, kjer bi se lahko zamajala vaša stabilnost. Kamen ostane tam, kjer ga pustite. A vi lahko vedno najdete novega!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.