090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za julij 2022

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v juliju! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Nekaj ali nekdo vam lahko nenapovedano ponagaja. To pomeni, da se boste lahko kaj hitro znašli v mrežah lastnega strahu. Bodite pazljivi in ohranite mirno kri, saj je pomembno, da ugotovite vzroke ter dejansko modro precenite dogajanje. Pazite, da se ne bi po nepotrebnem obremenjevali za nekaj, kar ni potrebno …

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Čas je, da se soočite z resnico. Morda resnico, ki jo občutite v sebi, ali pa s tisto, ki so vam jo predstavili iz okolice. Kar je pomembno, je, da preverite temelje izrečenega ali napisanega in da v primeru zavajanja ostanete še vedno pri svojem. Čas, ko boste lahko premikali gore, je pred vami, le izkoristite modro trenutke, ki vam jih podarja življenje.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

O nečem ali nekom preprosto ne boste zmogli izreči besede. Povezano s tistim, kar vam povzroča bolečino. Morda tudi iz golega miru ne boste spregovorili o tem občutju, ki ga boste občutili. Toda če se ujamete v negativnem čustvovanju ali trpljenju v tišini, to ne zadržujte predolgo v sebi, ampak preprosto spregovorite, najprej kot monolog, potem pa poskusite vzpostaviti dialog.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Prihaja čas, da se umirite in modro načrtujete svoje korake za prihodnost. Pred vami je čas, ko bo potrpežljivost vaša mati modrosti. Delujte v smeri utrjevanja svoje potrpežljivosti in predvsem striktno oblikujte svoje načrte za vaše delovanje, kovanje prihodnosti. Uspeh vam je bližje, kot si mislite, a vaše odločitve in njihovo sprejemanje bo vaš največji izziv. Pa saj ste se že kaj učili v preteklosti?

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Radi bi napredovali, pa vendar se ne dozdeva, da samo na materialnem delu življenju. Če želite delovati v smeri sprememb in napredka vaše duhovne plati, potem je čas, da se osredotočite na vašo kronsko čakro, ki potrebuje večjo pozornost, kot si mislite. Povežite se z Univerzumom, saj na določene stvari le nimate takšnega vpliva, kot si mislite. Čas pred vami bo idealen za delovanje v tej smeri.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Umirite se in ne udarjajte na prvo žogo. Sedaj ni čas, da bi delovali nekaj na silo ali na hitro. Če ste se znašli v odnosu ali situaciji, ki vas zahteva v celoti, ali pa niste prejeli še pravih rezultatov, to sprejmite kot čas, ki ga slednje potrebuje. Ste v fazi procesa, ko morate dejansko čakati, da se vse sestavi tako, kot se mora. Si zaupate dovolj? Če ne, delujte v tej smeri, medtem ko čakate.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Nehajte tehtati in premišljevati. Če je tudi vaše znamenje eno tistih, ki morajo nekaj pustiti za seboj in se posledično vse skupaj povezuje tudi z vašimi občutji ter razmišljanjem, to tudi storite. Ni več časa, da premišljujete, kaj vse bi lahko še naredili, da bi se nekaj lahko spremenilo. Sedaj je tako, kot mora biti, in vi slediti času!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Vaše sposobnosti, bodo v prihajajočem času na vrhuncu. To pomeni, da pričnite izkoriščate vse darove, ki jih posedujete, in sodelujte v tem čarobnem času za vas, ko lahko dosežete veliko več, kot si lahko celo želite. Morda se vam bo lahko dozdevalo, da se vse spontano sestavlja v sliko, za katero ste mislili, da boste potrebovali več časa, energije, moči in volje … Življenje je čarobnost!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaša puščica bo v času pred nami zadevala modrost, ki jo boste potrebovali bolj, kot si ta trenutek mislite. Življenje vas lahko dodobra preizkuša in vi boste morali slediti tempu, ki vam bo narekovan. Pazite, da ne boste površni in da boste modro presojali ter se odločali. Tako boste dosegli tisto, kar ste si zadali, želeli ali po čemer ste celo hrepeneli.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

S svojimi rogovi ne tiščite v jeklene zidove, ki jih boste imeli pred seboj v prihajajočem času. Ni čas, da bi se sprostili do te mere, da bi mislili, da saj bo vse tako, kot ste si začrtali. Pred vami je čas konfliktov in blokad, zato poskrbite za svojo energijsko frekvenco, še posebej v poslovnem svetu, kjer boste tudi vi na preizkušnji. Ta čas morda le ne pričnite vsega, kar ni potrebno … Trajalo bi lahko dlje, kot načrtujete.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

V času pred nami se lahko znajdete pred velikimi izzivi in lahko boste tudi izzvani, da pokažete svojo stabilnost. Marsikatera dušica tega znamenja lahko že ta trenutek lebdi in bo zato primorana delovati več in bolje v smeri, da postane stabilna! Čas pred vami vas bo  preizkušal, kako stabilno oziroma trdno stojite na svojih nogah. Pazite, kje boste popuščali in zakaj … Po pameti!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ravno v prihajajočem času boste lahko imeli drugo priložnost na katerem koli področju življenja. To pomeni, da bo marsikatera dušica tega znamenja prepoznala svoje napake ali svoje priložnosti, da bo sedanjost spremenila v nekaj lepšega in boljšega. Tako je, razlogi za praznovanje in veselje se vam lahko nizajo en za drugim, a pozor!! Šele ko prepoznate bistvo, boste lahko ponovno postavljali temelje lastnega zadovoljstva.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.