090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (18. – 24. 7. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Lenormand Gilded Reverie vam obljublja, da vam bo teden pred vami lahko ponudil obširnejši stik z organizacijami ali izobraževanjem. Ne pozabite, da se glede na vsesplošne energije lahko najde tudi kakšna dušica, ki bo imela opravka s svojimi lekcijami in nauki svojega življenja. Kakorkoli, pestro bo!

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Tudi vašemu znamenju se ne obljubljajo vaše najljubše energije, saj se tudi za vas učenje, bodisi na lastnih napakah bodisi v povezavi z drugimi, ravno ne izključuje. Morda prav zato, ker bi lahko za večino dušic pomembno opozorilo bilo ravno v povezavi z avtoriteto. V katero smer sodi vaša, preveč ali premalo, boste morali odkriti sami. Pomembnejša je, kot si mislite.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Ponudijo se vam lahko priložnosti, novitete in njihove možnosti tako, kot se vam lahko ponudijo možnosti izbire pri odločitvi. Kot da boste malce na preizkusu Univerzalne energije, koliko in kaj ste se v preteklosti naučili. Morda vas bo energija lahko spominjala tudi na kockanje v neki zadevi, odnosu ali situaciji, pa vendar … Pred vami so vsesplošne energije.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Prejeli boste lahko zelo lepe energije znamenja Rib, ki vam prinašajo obilje, trgovanje, dobro prodajo. Pomembno je, da ohranite neodvisnost in ohranjate samozavest. Vse se bo odvijalo okoli denarja in marsikatera dušica se lahko sooči z nepričakovanim bogastvom. Nekoliko se osredotočite tudi na okolico, kjer so skrite tudi priložnosti napredka …

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Energija, s katero se lahko soočite, je energija mostu, ki vas lahko tako distancira kot povezuje z vsemi in vsem, kar bi si želeli. Previdni pa bodite, da se ne boste oddaljevali ali približevali v odnosih, situacijah ter zadevah, kjer to ni potrebno ali je celo nezaželeno. Torej, pazite na obratni učinek vašega delovanja.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Energija prihajajočega tedna vam obljublja soočenje z več prisotnosti neiskrenosti. Kje točno se skrivajo izvori ali razlogi, boste tako ali drugače spoznali prej, kot pa mislite. Posebej oprezni bodite v neiskrenosti do sebe, saj lahko posledično, gledano na dolgi rok, izberete napačno pot svojega življenja.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Zaradi svojih navad se v obdobju pred nami lahko znajdete v trenutku, ko boste čutili, da se morate poglobiti v svojo dušo in tam poiskati prave odgovore na vprašanja, ki vas težijo že dlje časa. Kot da bi se lahko znašli tudi v situaciji, ko boste primorani nositi maske in skriti lastna čustva. Morda pa se s tem delovanjem soočite tudi iz okolja. Nekaj ali nekdo potrebuje svoj čas.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Nekaj se vam bo v prihajajočem času povsem nepričakovano odkrilo ob pravem času. Lahko bi rekli, da se vam bo tisto, kar iščete ali sumite, da se skriva pred vami, odprlo prej, kot si mislite. Neka zadeva, situacija ali morda odnos bo pokazal svoje platnice knjige, ki si jih morda tudi močno želite!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Energije sonca bi lahko v prihajajočem tednu močno posijale na vašo pot, ki vam je ta trenutek morda prikrita ali zakrita. Uspeh je pred vami, a pazite na svoj ego, ki nikakor vam ne sme uiti izpod vašega nadzora ne glede na situacije ali dogajanje okoli vas. Tako je, k uspehu ste bliže, kot si mislite.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Energije vas opozarjajo, da teden pred vami nikakor ni primeren za konflikte ali vzpostavljanje napetih situacij. Zagotovo se naučite na zdrav način sprostiti svojo prenapetost in malce prečistite, kaj od tenzij je sploh vašega. Pojdite v naravo, ukvarjajte se s športom, da vas jezik slučajno ne bo preveč stal.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Pazite na svojo jasnost, ki jo boste izražali skozi lasten pogled na ljudi ali okolico. Tudi vam lahko sledi dvorezen meč v odnosih in lahko se vam nakopičijo sitnosti, ki vodijo v konflikte. Nikar ne pozabite, da za nevihto vedno posije sonce. Tudi v vašem primeru bo tako, pa vendar … Pazite se percepcij in konfuznosti!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

O nečem ali nekom že dolgo sanjate. Čas pred vami vam lahko prinese veliko komunikacije in tudi srečevanja. Zato se pazite, da se ne boste odzivali preveč negativno na negiranje iz okolice. Ostanite zvesti sebi, saj ni vse tako črno, kot vi si mislite, predvidevate ali celo sklepate … Nikar ne postanite anksiozni!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.