090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (25. – 31. 7. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden pred vami bo zahteval, da se ukvarjate sami s seboj, natančneje z vašo sakralno, drugo energijsko čakro. Morda se boste posamezne dušice ujele v bes, jezo in preostala negativna čustva, posledično pa se lahko pojavijo težave tudi z ledvicami, mehurjem, impotenco, menstrualnimi ciklusi ipd. Pazite torej nase, svoje doživljanje in odzive na zunanje dražljaje. Preprosto boste bolj občutljivi.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

V tednu pred nami boste na manjših preizkušnjah, kjer bo treba sijati s svojo notranjo svetlobo. Morda to za nekatere predstavlja, da trdno stojijo za svojimi argumenti in dejstvi, spet drugi pa boste primorani končno pokazati svoje skrite kotičke notranje svetlobe, ki ste jo morda predolgo skrivali. Odrešite se strahu prihodnosti. Pred vami je čas ozdravitve.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Zračnost, ki vas lahko doseže v prihajajočem tednu, bo za mnoge predstavljala potisk v doživljanje lastne bolečine in trpljenja v tišini. Dobro preverite, ali ravnate prav, ko vse potiskate vase in pred svetom pogostokrat igrate vlogo nedotakljive osebnosti. Včasih se tudi energije sprostijo, ko priznamo sebi in drugim, da smo naredili napako, s čimer se sprostijo tudi tenzije blokad.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ker je življenje lahko za vas prečudovito ali lepo, vas v prihajajočem tednu življenje lahko postavi na preizkušnjo ali v skušnjavo. Kako se boste odločali, najbolj veste sami. Kar pa je pomembno vsesplošno, je, da ima ta skušnjava lahko zelo velik vpliv na vaše življenje in lahko povzroči, da marsikaj razpade kot hišica iz kart v borem trenutku. Je vredno?

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Dovolj je bilo lastnih blokad, zato v tednu prihajajočih energij le sprejmite tisto, ki jo imenujemo tudi ljubezen. Vaša srčna čakra bo zelo izpostavljena in posledično je spet od posamezne dušice pomembno, v katero smer bo delovala v prihodnosti. Pazite se srčnih obolenj, tako fizičnih kot psihičnih razlogov, saj vam ljubezen v tednu pred vami predstavlja tudi manjši problem neljubih situacij. Ne rinite z glavo skozi zid!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Solarni pleksus vam bo nekoliko zagodel, morda tudi skozi fizične oblike različnih zdravstvenih simptomov. Čas je, da prenehate svoja čustva potiskati v želodec. Ne pozabite pa, da gre tudi ljubezen skozi želodec. Če želite napredovati tudi čustveno v boljših smereh, potem se končno poglobite v afirmacijo: “Jaz čutim!” Morda čutite nekaj, kar si ne priznate, ali preprosto izsiljujete nekaj drugega, kar čutite. Preverite!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Kot da že ni dovolj vaše občasne neodločnosti, boste sedaj vsi tisti, ki ste le sprejeli svoj pogum in naredili morda korak stran od vaših vsakdanjih miselnih vzorcev, soočeni z blokadami in morda ovirami na poti. Življenje vas preprosto preizkuša, kaj in koliko ste se naučili in kako trdno zakopali svoje nove temelje razmišljanja. Verjemite, da vedno prejmete le toliko, kolikor vedo, da lahko nesete. Ne obupajte pred ciljem!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Vaš ponos in sijaj vam lahko v tednu pred nami dasta krila, da poletite v smeri želja. Da, energije bi vam morale biti naklonjene za nove začetke, projekte in vse tisto, kar si nekje globoko želite. Če ste dušica, ki bo primorana sprejeti nekaj novega, ki ne ravno ljubi dogodek, se spomnite na to, da vas energije vedno postavijo tja, kjer je vaše mesto. Pazite na lastne vibracije energij.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaša pušica, ki večinoma svobodno poleti v smeri vaših želja, bi vas lahko zadela v tednu pred nami. Kot da v nekaj morda niste ali ne boste prepričani ali pa iz določenih stvari ne boste videli izhoda ali rešitve. Ustavite se, izstopite iz sebe in na situacijo poglejte, kot da se dogaja drugim. Tudi strah bo tako minil hitreje.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Čas je, da se soočite z resnico; teden pred nami vam bo zagodel z energijami tega področja. Ne glede na to, ali gre za poslovno, finančno, zdravstveno ali ljubezensko področje, čas je, da se soočite z resnico. Morda v vas samih morda z resnico iz okolice. Premorete dovolj trdne kože, da preživite še kakšen udarec življenja. A ne obupajte. S sprejemom resnice sledi tudi odrešitev! Saj si želite lahkotnejše iz situacije ali skozi življenje, kajne?

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Teden vam prinaša vibracije energije, ki vam lahko služijo kot darilo od Univerzuma, da se premikate v vseh možnih smereh ali danih možnostih. Nikar ne podcenjujte časa, saj bo tudi idealnost regeneracije vaše moči omejena, če za vas energijsko idealnega tedna ne boste izkoristili za lasten napredek. Polnite se in sprejmite, kar vam je dano. Če imate občutek, da ste na tleh, boste prejeli, kar potrebujete.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Sanjave ribe le sanjajte in upajte tudi v tednu pred nami. Upanje se bo skozi teden ojačalo na vse možne načine, ki jih boste sprejemali skozi sporočila energij. Ravnajte hvaležno, ljubeče in ponižno s tistim, kar vam vliva upanje. Zmorete preplavati tudi še tako hude nevihte svojega življenja. A ohraniti upanje do zadnjega je vrlina samo pravih borcev. To pa vi ste, kajne?

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.