090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (1. – 7. 8. 2022)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Vstopite v objem prijetnih energij, saj vam so nakazani novi začetki ali vsaj priložnosti zanje. Nikar se ne ujemite v strahove in dvome, saj jih tako preprosto ne boste prepoznali. Živite trenutke tukaj in zdaj! Zdaj je vaš čas, da lahko napredujete.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Odprite se energijam, ki prihajajo k vam z lepimi darili. Ne bodite presenečeni, če boste materialne zadeve dosegali veliko hitreje, kot pa si mislite ta trenutek. Le hvaležno jih sprejmite, saj je pred vami nakazana materialna blaginja.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Teden bo energijsko ugoden za vaše postavljanje ciljev, temelje in delovanje v skupnosti. Vaše ideje imajo potencial, a pazite, kako jih boste predstavili svetu. Saj veste, vsi preprosto ne vedo, kaj se plete v vaši glavi. Delujte razumljivo ter potrpežljivo.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

V tednu pred nami bo vaše življenjsko poslanstvo preprosto služenje. Čemu in komu boste služili, je odvisno od energij posameznika, a vendar je za vse dušice tega znamenja skupno preprosto služenje. Morda se morate malce bolj potruditi za tisto, kar želite delati ali doseči. Le preverite, kako stojijo energije za vas.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Kot da v vas bo lahko nežno objel občutek dvomov, utrujenosti ali izgorelosti. Delovali boste tako, kot da bi nekatere dušice imele občutek umiranja v sebi. Ne bojte se, pozabili ste le nase in na svoje upanje, ki ga bo treba ponovno prižgati. Ne obupavajte, kjer to res ni potrebno.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Čustva in energije sakralne ali popkovne čakre bi vam na fizičnem nivoju lahko povzročale sitnosti. Kot da ste pozabili nase in se brezglavo lovite med ljudmi. Vprašajte se, ali to res potrebujete in ali si to resnično dovolite. Potem pa si le dovolite, da se energijsko tudi dodobra očistite.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vaše tehtanje za odločitve vas vse preveč potiska v nemirne vode energij in posledično pogosto ostajate brez pravih rešitev. Morda je pametno, da si v tednu pred nami ne dovolite, da bi se ujeli v lastne strahove ali dvome. To preprosto predstavlja samo izgubo časa, energije in moči. Potrebujete to?

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Sprijaznite se z resnico in to vam bodo v prihajajočem tednu ponudile tudi energije. Ne glede na to, ali gre za vašo notranjo resnico ali za resnico iz okolja, čas je, da si vzamete čas za tehten razmislek o jutrišnjem dnevu. Ne pozabite, tudi Rim ni bil zgrajen čez noč, in tudi vam se ni treba vedno prilagajati.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Potrebovali boste očitno več moči kot po navadi. Kje ste jo iztrošili, morda celo po nepotrebnem, naj ozavesti vsaka dušica zase. Pomembno pa je, da v tednu pred nami delujete v skladu z energijami, ki bodo lahko tudi poskrbele za vašo energijo, če jim boste le izrekli svojo namero. Niste sami!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ponovno je pred vami zelo optimističen teden, ki vam lahko izpolni vsako srčno željo, o kateri manifestirate že dolgo. Ne postavljajte si omejitev, ampak preprosto plavajte z energijami. S ščepcem modrosti, vztrajnosti ,potrpežljivosti, umirjenosti ter pozitive se gotovo lahko kaj zgodi.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Če se vas bodo dotaknile bolj negativne energije za vas, kot so zaključki ali nepričakovani konci, to preprosto sprejmite kot del življenja. Pride obdobje, ki nas tudi skozi izgubo nekaj uči, in to bi dejansko morali sprejeti hvaležno, saj lahko le tako rastemo. Izjokajte se, nato pa si obrišite solze, jutri je nov dan.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vaša dvojnost vam v prihajajočem tednu lahko močno ponagaja. Tako pa se boste tudi odločali med nečem na levo in nečem na desno ali pa celo bi najraje izbrali tretjo možnost. Vedite, da se je včasih treba žrtvovati za nekaj ali nekoga, četudi morda na koncu prejmemo slabšo lekcijo. To je učenje za življenje.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.